|
~miroslaw krupinski
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Tak P. Premierze moze sie Pan wkoncu zajmie tym balaganem w Panstwie Polskim a przestanie toczyc boje z Prezydentem o ten nieszczesny stolek
Hmmm gdzies to juz slyszalam tylko to bylo kilkanascie lat temu pewnie na pochodzie 1 majowym.
...poniewaz nie daje sie pisiorkom???? Hmmmm...
Jak wiemy, Zydzi nigdy nie klamia co swiadczy o tym ze Rudy znowu oszukuje Nasz Polski Narod.
Nasz Wielki Jedyny Przywódca Donald nie kłamie, On cudotworzy rzeczywistość. O Jedyny Donaldzie bądź naszym Słońcem i wypalaj nam mózgi.
biedne pisuary takie polskie i prawdomowne
- Pan Premier wyglada jakby nie mogl pupy od fotela odkleic. I wszystko w szumie flag...
Miroslaw Krupinski
przejmuje sie jazgotem PiSu.To tylko PiS....
i to natychmiastowej -przecież on nie ma zielonego pojęcia o rządzeniu państwem !
podaj swoje dane dasz wspanialy pisowski przyklad warcholku
Premierze przestac klamac!!!!Przestancie PO klamac.
Tuskoland naszą przyszłością. Wodzu Donaldzie prowadź i rozpromieniaj przyszłość. Z Tobą w XXII wiek.
Ile ten rudy drań bedzie mącił? Przecież i tak nie zostanie prezydentem ten leń i nieudacznik!
Wasz jeszcze gorszy i w dodatku malutki, że w samochodzie na foteliku go siadają i na tylnych siedzeniach obok BOR trzymając żeby tylko nie wypadł. A z tym prezydentem - chcesz się założyć?
Nie masz sie czego czepić to czepiasz sie wzrostu. Ha, zapewne jeszcze uważasz że jesteś mądry. Powiem tylko tyle: Napoleon też był niski.
PROSZĘ- NAPISZ UCZCIWIE................CO DOBREGO UCZYNIŁ RZĄD RUDZIELCA, BO JA- MIMO, ŻE JESTEM DOBRYM OBSERWATOREM- NIC JESZCZE NIE ZAUWAŻYŁAM OPRÓCZ CHAMSTWA I IGNORANCJI
Jak to nic nie zrobił?!
Zrobił najważniejszą rzecz jaką może zrobić IGNORANT KANDYDUJĄCY NA FOTEL PREMIERA, a mianowicie: WEZWAŁ SPOLECZEŃSTWO do ŁAMANIA PRAWA (nie płacenia abonamentu RTV)! Dalszy komentarz jest tu zbędny!
haha dooooobre. sie ubawilem po pachy :) "tyle premier tusk zrobil", "kaczynski taki leniwy", "nie zrobil 1/10 tego..." i najlepszy żart ostatniego czasu - sukces rzadu premiera Tuska. :D