|
2011-12-07 08:22
Odp.: Dlaczego polscy prawnicy nie realizują kompetencji Trybunału Karnego?No sensownego to chyba faktycznie nie napisał, chyba ze ma jakies zupełnie inne pojęcie sensu. No zastanawiam sie czy on tak tez np gada na codzień, to by musiało być całkiem ciekawe (wyobraż sobie np ze jest sprzedawcą w monopolowym) ale raczej mało prawdopodobne, wiec chyba po prostu mocno stylizuje wypowiedzi |

Długo nisko utrzymujące się poparcie dla najbardziej wpływowej politycznie partii po wyborach spadło prawie dwukrotnie.Już przed wyborami to niskie poparcie było dowodem na zbrodniczą działalność tej organizacji.Wybory potwierdziły te oskarżenia.Dlaczego prokuratura nie aresztuje przestępców przeciwko ludzkości?
Słaby wynik w wyborach dowodzi zbrodniczej działalności? (to co tu powoiedziec o dajmy na to takim Korwinie) Prokuratura powinna aresztowac członków partii ktora osiaga słaby wynik w wyborach mówisz. Ciekawy model demokracji proponujesz, bardzo ciekawy.
Nie rozumiesz matematyki dyplomacji.Społeczeństwo traci zaufanie do grupy trzymającej władzę tylko z powodu zbrodni.Niskie poparcie partii mało wpływowych nie podlega takiej ocenie.Tak jak ja ocenia wynik SLD ława przysięgłych, prawicowego sądu.Z powodu tej matematyki Trybunał nie oskarży polskich polityków,lecz jak można przypuszczać że prokuratorzy zachodni i amerykańscy agenci nie zbierają dowodów winy wobec poszczególnych polityków?Również trudno mi założyć,że mistrzowie prowokacji z CIA nie mają takich dowodów.Są zbrodnie nie wyjaśnione do końca w Polsce.Te oskarżenia wraz z dowodami będą użyte przeciwko Polsce.Samo oskarżenie Trybunału Karnego przeciwko kilku lub nawet jednemu czołowemu politykowi polskiej lewicy, spowoduje wykluczenie Polski z UE.Co innego jeżeli dojdzie do oskarżeń i aresztowań bez oskarżenia zewnętrznego.Samodyscyplina jest w skutkach odwrotnie proporcjonalna do dyscypliny.
Alez Tobie sie wszystko pomieszało!!!! Tutaj nie chodzi o żadna matematyke ale o metafizykę i nie dyplomacji ale demokracji. Społeczeństwo straciło do Nich zaufanie nie z powodu zadnej zbrodni tylko z powodu pychy! Nie wiem o który prawicowy sad Tobie chodzi ale chyba raczej nie "ława" a "osla ławka" jesli chcemy lecieć w metafory. Dlaczego oskarżenie wobec jakiegos polityka jak sam zauważasz przegranej parti miałoby spowodowac wykluczenie Polski z UE? Chyba że to taka zabawa stylistyczna (niezbyt przyzwoita tak nawiasem ta zabawa). Nadal zachwyca mnie twoja wizja demokracji z tymi aresztowaniami przegranych (czyli jak rozumiem opozycji - troche mi to przypomina Aztecką (a może Majowską (bo raczej nie Majewską)) wersję gry w piłkę)
Interpretuje Ciebie jako konstruktywnie myślącego inteligenta ale chyba nie jesteś socjologiem skoro moja propozycja nowej demokracji kojarzy Ci się z cywilizacją Majów a nie ze słowami Chrystusa:"zburzę ten kościół i zbuduję nowy w trzy dni".....Nie słyszałeś o Trybunale Karnym?....Dlaczego nie wierzysz,że oskarżenie o zbrodnie jednego polityka, zadziała jak ostatnia kropla?.....Społeczeństwo w wyborach jako grupa zachowuje się jak noworodek,który potrafi zmysłami ocenić dobre,nie dobre i nic więcej.Taka jest wartość intelektualna wypadkowej wyborczej, jednak jest to umiejętność grupy,której można użyć jako bezbłędnego sędziego,który ocenia:winni lub nie....Losowanie i kara śmierci dla wylosowanych winnych to najlepszy sposób egzekwowania odpowiedzialności od ludzi,którzy przecież swoimi błędami niszczą życie innych.
"zburzę ten kościół i zbuduję nowy w trzy dni" ciekawe porównanie, a rozumiesz te słowa?
A może Ty je wytłumaczysz,bo ja już je tłumaczyłem.
Pomijając dosłowne tłumaczenie to sens w biblijnych słowach jest taki: co by przeciwnicy czy oponenci nie zrobili to i tak stanie się to bez względu na ich działanie. Dlatego porównanie nie jest zbytnio trafne, bo akurat w polityce nie ma rzeczy pewnych. Tym bardziej niezależnych od innych... :)
:)))))Ale wdepnales:))Zycze milej zabawy:)))
Morte to nick pasujący do dyplomatki.Nie tak sobie ją wyobrażam,jak podpowiada Twój obrazek-to wyobrażenie lewicowe.Babcia straszyła Cię prądem?
Ale teraz to ci wyszedł zupełny bełkot. Morte z mojego obrazka to rzecz jasna postac ze starej legendarnej juz gry komputerowej sprzed dekedy conajmniej to chyba oczywiste. Zupełnie nie wiem czemu nazwa Morte kojarzy ci sie z dyplomatka (jak rozumiem chodzi ci o teczkę) może dlatego że dyplomatki bywaja czarne a Morte oznacza w końcu smierc. Moze u was na wiosce babcie straszyły dzieci prądem ale u nas jakos nie, a Ciebie straszyli jak byłes mały? Moze stąd u ciebie taki agramatyczny styl pisania, trzęsące rece i takie tam klimaty.
Kiedy mówię dyplomatka szanowny Tumanie,zapewne wielce wykształcony,mam na myśli pannę a nie teczkę.Skoro Tobie dyplomatka kojarzy się najpierw z teczką to chyba nie potrzebnie tracę czas na Ciebie a i Ty powinieneś swoją wyobraźnię rodem z gier komputerowych realizować na stronach typowych dla nastolatków.Dyplomacja polityczna przykrywa dyplomację między płciową.To temat dla dorosłych.
Nadal bełkot. Tobie dyplomatka kojarzy się z kobietą? musisz miec niezłe frustracje seksualne ;) ale to podobno typowe dla prawicowców. Co tam bredzisz o tych dyplomacjach to twój problem, napiszesz jeszcze cos ciekawego czy kończymy?
Ale przyznasz ze na niego mozna liczyc:)))))Cholera,mam dzis wspanialy humor po zwyciestwie nad Wlochami.W dodatku szykuje sie mala podwyzka:)I w ogole jest ok.Ale tak jak ten potrafi mnie ubawic to chyba nikt inny.Inni raczej potrafia wkurzyc i to nie na zarty...
Jak juz tu jestes to sprowokuj go i niech napisze cos o tej,hmmm...matematyce dyplomacji.Najlepiej przez pryzmat kobiety dyplomatki:)))Pozdr.Ide sie wyspac bo rano z Brazylia:))
no niewątpliwie jest to dość dziwne, zastanawiam sie czy to celowa stylizacja czy on tak na serio. Ale trzeba przyznac ze wymaga przynajmniej mocnego skupienia.
No nie,Ty tak na powaznie???Przeciez ten gosc nie napisal chyba jednego,sensownego zdania.W dodatku wymysla "terminy",ktorych nie zna nawet politolog...Postaram sie cos na pisac w tym stylu:))Ale...jak sie skupie:))
No sensownego to chyba faktycznie nie napisał, chyba ze ma jakies zupełnie inne pojęcie sensu. No zastanawiam sie czy on tak tez np gada na codzień, to by musiało być całkiem ciekawe (wyobraż sobie np ze jest sprzedawcą w monopolowym) ale raczej mało prawdopodobne, wiec chyba po prostu mocno stylizuje wypowiedzi
On w monopolowym dlugo by nie pozyl:))Wystarczy ze raz wyjedzie ze swa matematyka dyplomacji i bedzie mial latke wariata:))A co by bylo dalej to juz diabelki wiedza:)
Precedens Norymbergi nie jest po to by eliminować maksymalne konsekwencje "wstydu chama" po raz drugi,tylko po to by im zapobiec po raz pierwszy.
Ojciec,ty to masz szczescie.Mozna pisac i pisac zeby uwzniej pilnowali bram osrodka a ty i tak zawsze sie wymkniesz:))Ale nic to.I tak cie zlapia:)I zabiora lap topa:)))