Kategorie: Wiadomości i media / Wiadomości, wydarzenia, polityka
Forum: Polska - polityka, gospodarka, wydarzenia (3505374 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-07 13:57

Temat: Platforma grozi PSL zerwaniem koalicji (209 postów)
autor: WP.PL
~miroslaw krupinski
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2008-09-04 23:01

musi co nocna zmiana sie rozpada...

Tak dobrze zarlo i zdycha. To pewnie dlatego ze poza zarciem nic nie potrafi.

Miroslaw Krupinski

odpowiedz
Sortuj według:
    • ~ja19, 2008-09-04 23:21
      Moja racja jest najmojsza

Moja racja jest najlepsza i najmojsza.Tylko ja mam racje i nikt inny.

zgłoś do moderacji
    • ~Cieszek, 2008-09-04 23:10
      Jestem za zerwaniem koalicji

... i nowymi wyborami!

zgłoś do moderacji
    • ~wawa, 2008-09-04 23:09
      Koniec Platfusów-Naród oceni to rozsądnie...

Jak zmarnowano kompletnie tyle czasu........nic nie zrobione zupelnie.Polityczne procesy i wyzwiska Palikota oraz pana z ,,nocnej zmiany''.Po prostu fatalny stan polityki wewnetrznej dzieki ubeckiemu kapitalowi,ktory sra pod siebie ze strachu przed wplywem Amerykanów!

zgłoś do moderacji
    • sloniowodo , 2008-09-04 23:08
      Donald to nasza nadzieja

Ja też wolę normalność z PO. Lubię jak Donald opowiada o cudach, magicznych różdżkach i o tym, że najważniejsza w życiu każdego polaka jest miłość. Każdy z nas czeka i marzy o tym by u nas była druga Irlandia, bo przecież stać nas na to. Polska na to zasłużyła każdy obywatel tego kraju na to zasłużył. My wszyscy i Pan i Pani i to dziecko, musimy tylko razem dążyć do celu, a cel osiągnąć będzie o wiele łatwiej jak Donald zostanie prezydentem. Tępy naród słucha tych bredni, podoba mu się i każdemu myśli, że nareszcie jest normalnie a prawda jest taka, że jesteśmy bardzo daleko ku..a od normalnie. Pozdrawiam wszystkich dziadków!!

zgłoś do moderacji
    • ~masaj, 2008-09-04 23:07
      psl=komuna

dalszy ciąg komuny pod rządami PO-ludków , którzy aż sie trzęsli do żłoba ....w tej naszej kochanej Polsce trzeba wyplenić tych sku...synów którzy za nasze pieniądze szaleją na wczasach zagranicznych, na bankietach na Wiejskiej, zatrudniają w swych biurach poselskich całe rodziny , tudzież na innych intratnych stanowiskach......a zresztą trzeba wyjsc ku..wa wreszcie na ulicę bo tylko to może tych oszołomów trochę przywrócić do jako takiego myślenia -no i wreszcie . A może niech ,,my społeczeństwo ogłośmy -stan wojenny i godzinę policyjna dla tych skorumpowanych dorobkiewiczów,,........wybić to plugastwo do 10-go pokolenia

zgłoś do moderacji
    • ~Rozumny, 2008-09-04 23:05
      Zdziwieni ?

Czego oczekiwaliśćie, że będą rozdawać posady obcym ? Jeśli tak , to jesteście tak samo naiwni jak podczas wyborów.

zgłoś do moderacji
    • ~az, 2008-09-04 23:03
      PSL górą

To czy koalicja będzie trwać zależy tylko od PSL. PO nic nie w tym przypadku do POwiedzenia i ... to już koniec.

zgłoś do moderacji
    • ~Cieszek, 2008-09-04 23:01
      Jestem za zerwaniem koalicji

... i nowymi wyborami!

zgłoś do moderacji
    • ~miroslaw krupinski, 2008-09-04 23:01
      musi co nocna zmiana sie rozpada...

Tak dobrze zarlo i zdycha. To pewnie dlatego ze poza zarciem nic nie potrafi.

Miroslaw Krupinski

zgłoś do moderacji
    • ~marek, 2008-09-04 22:21
      LUDZIE

Tylko PiS i Kaczyński może wprowadzić normalność

zgłoś do moderacji
    • ~xkx2, 2008-09-04 22:39
      rewelacja niech zrywają

PSL poprze wobec tego PiS i bedie kolicja PIS SLD PSL i nareszcie wszystko wróci do normy.

zgłoś do moderacji
      • ~;), 2008-09-04 23:01
        Odp.: rewelacja niech zrywają

W samorządach jest tylko koalicja PO-SLD i to jest właśnie ta "norma", którą POkurcze na górze wmawiają PiS... Obłuda i kpiny, a ciemne sPOłeczeństwo to łyka bez zastanowienia.

zgłoś do moderacji
    • ~rochadziug, 2008-09-04 23:00
      Już PO czasie- kończ Tusk- wstydu oszczędź...

Niech ta "koalicja" jak najprędzej się rozleci- im szybciej, tym lepiej: takiego "profesjonalizmu" POlitycznego dawno na polskiej scenie politycznej nie widziałem.

zgłoś do moderacji
    • ~rdd, 2008-09-04 23:00
      Koniec z nepotyzmem PSLu!

PSL tworzą ludzie którzy nie pasują do współczesnej polityki. W poważną miną na twarzy obsadzają całymi rodzinami najwazniejsze urzędy. Dobrze, że PO grozi chłopom palcem. Czas skonczyć z nepotyzmem, z armią niewykwalifikowanych chłopów z ochotniczych straży pożarnych.

zgłoś do moderacji