|
~miroslaw krupinski
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Moja racja jest najlepsza i najmojsza.Tylko ja mam racje i nikt inny.
Jak zmarnowano kompletnie tyle czasu........nic nie zrobione zupelnie.Polityczne procesy i wyzwiska Palikota oraz pana z ,,nocnej zmiany''.Po prostu fatalny stan polityki wewnetrznej dzieki ubeckiemu kapitalowi,ktory sra pod siebie ze strachu przed wplywem Amerykanów!
Ja też wolę normalność z PO. Lubię jak Donald opowiada o cudach, magicznych różdżkach i o tym, że najważniejsza w życiu każdego polaka jest miłość. Każdy z nas czeka i marzy o tym by u nas była druga Irlandia, bo przecież stać nas na to. Polska na to zasłużyła każdy obywatel tego kraju na to zasłużył. My wszyscy i Pan i Pani i to dziecko, musimy tylko razem dążyć do celu, a cel osiągnąć będzie o wiele łatwiej jak Donald zostanie prezydentem. Tępy naród słucha tych bredni, podoba mu się i każdemu myśli, że nareszcie jest normalnie a prawda jest taka, że jesteśmy bardzo daleko ku..a od normalnie. Pozdrawiam wszystkich dziadków!!
dalszy ciąg komuny pod rządami PO-ludków , którzy aż sie trzęsli do żłoba ....w tej naszej kochanej Polsce trzeba wyplenić tych sku...synów którzy za nasze pieniądze szaleją na wczasach zagranicznych, na bankietach na Wiejskiej, zatrudniają w swych biurach poselskich całe rodziny , tudzież na innych intratnych stanowiskach......a zresztą trzeba wyjsc ku..wa wreszcie na ulicę bo tylko to może tych oszołomów trochę przywrócić do jako takiego myślenia -no i wreszcie . A może niech ,,my społeczeństwo ogłośmy -stan wojenny i godzinę policyjna dla tych skorumpowanych dorobkiewiczów,,........wybić to plugastwo do 10-go pokolenia
Czego oczekiwaliśćie, że będą rozdawać posady obcym ? Jeśli tak , to jesteście tak samo naiwni jak podczas wyborów.
Tak dobrze zarlo i zdycha. To pewnie dlatego ze poza zarciem nic nie potrafi.
Miroslaw Krupinski
Ta normalność ma rogi, ogon i śmierdzi smołą. Już wolę nienormalność PO.
PSL poprze wobec tego PiS i bedie kolicja PIS SLD PSL i nareszcie wszystko wróci do normy.
W samorządach jest tylko koalicja PO-SLD i to jest właśnie ta "norma", którą POkurcze na górze wmawiają PiS... Obłuda i kpiny, a ciemne sPOłeczeństwo to łyka bez zastanowienia.
Niech ta "koalicja" jak najprędzej się rozleci- im szybciej, tym lepiej: takiego "profesjonalizmu" POlitycznego dawno na polskiej scenie politycznej nie widziałem.
PSL tworzą ludzie którzy nie pasują do współczesnej polityki. W poważną miną na twarzy obsadzają całymi rodzinami najwazniejsze urzędy. Dobrze, że PO grozi chłopom palcem. Czas skonczyć z nepotyzmem, z armią niewykwalifikowanych chłopów z ochotniczych straży pożarnych.