|
~miroslaw krupinski
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-04-19 05:44
Odp.: tego sie internetowo ani medialnie nie zalatwiCoz - mysle ze manifestacje polityczne, wyrazajace opinie i dazenia spoleczenstwa sa znacznie mniejsza anarchia niz obchody nieslawnej pamieci Okraglego Stolu, bedacego poczatkiem rzadow mafii komunistyczno-"opozycyjnej". A wzgledem autorstwa moich opinii - wystarczy zajrzec pod adres mojej witryny <http://members.iinet.net.au/~miroslaw/opinie.htm> Miroslaw Krupinski |

po co gadac o konkretach jak można zadymę zrobić
potrzebni sa ludzie na ulicach pod jednakowymi transparentami "precz z PO" i z przekreslonymi na krzyz podobiznami Gulgutiera. Bo tego sie sfalszowac i zamienic na 120 procentowe slupki nie da.
Miroslaw Krupinski
Do Czego Nawolujesz? Do Anarchii? Ty "Luk" Idz sie leczyc.Polacy Rozszyfrowuja Oszolomow.
Coz - mysle ze manifestacje polityczne, wyrazajace opinie i dazenia spoleczenstwa sa znacznie mniejsza anarchia niz obchody nieslawnej pamieci Okraglego Stolu, bedacego poczatkiem rzadow mafii komunistyczno-"opozycyjnej". A wzgledem autorstwa moich opinii - wystarczy zajrzec pod adres mojej witryny <http://members.iinet.net.au/~miroslaw/opinie.htm>
Nigdy w zyciu nie podpisywalem sie inaczej niz wlasnym imieniem i nazwiskiem, nie nosilem skarpetki na pysiu ani nie uprawialem bohaterszczyzny zza wegła.
Miroslaw Krupinski
CHŁOPIE DLA MNIE TY M MUSISZ SIE LECZYĆ!!!!I ZAPYTAM GDZIE BYLI RODZICE??NO GDZIE????? PAMIETAJ POPIERAJ PO NIE BĄDZ ZACOFANY!!!
Mirosław Krupiński zarekomendował był zamieszki uliczne celem obalenia układu.
Tymczasem sam od wyjścia z Łęczycy aż do maja 1987 prał pieluchy i szwendał się po sądach o swoją prywatę.
Skupmy sie wokól czegos. Wokól PLUM i Marii- budujmy nowe oblicze Polski
To chwalebne, ale leczyć się do mógłbyś przynajmniej zacząć. Nie ma gwarancji efektu, ale zawsze warto spróbować.
Proszę nam podać chociaż jeden przykładzik historyczny na skuteczność zamieszek ulicznych.
Zazwyczaj pozwalają waadzy zademonstrować siłę sił porządkowych.
Proszę też podać jedną jedyną demonstrację, w której wziął pan osobisty udział.
Nawoływanie zza węgła nie różni się niczym od nawoływania zza Oceany Indyjskiego. A poza tym któż to podpisuje się kryptonimem "rudalisa", hę?
Tego nie pochwalam, ale socjologowi z amnezją przypominam, że PO nawoływało podczas rządów PiS do wyjścia na ulicę i społecznego nieposłuszeństwa. I robili to nie internauci, a obecnie rządzący, kto tam był? Pan Tusk, Pani Walc, Pani Pitera. Marzyły im się rozruchy na kształt Węgier, z deczkiem krwi ludzi na ulicy. Masy były potrzebne do zmiany rządu na lepszy. Przepraszam, to się wtedy nie nazywało anarchią? Coś nie wierzę, że mój głos się ukaże.
Jestem lekko zdziwiony bufonadą Krupińskiego. Co ma obcokrajowiec do nawoływania do demonstracji w kRaju? Podobnie postąpił Kuroń w pewnym momencie i po wielu latach za to przepraszał.
Krupiński czyta właśnie pamiętnik Kuronia i widocznie pomysł zapadł mu w szare.
Tymczasem Targalski ma dużo bardziej klarowne rozeznanie obecnej sytuacji AFAIK
jestem za - będę szedł w pierwszym rzędzie!!!
Tak POPIERAM! Tylho tytuł zmienić. "Precz z PiS" a raczej "Precz z Kaczorami i Ich popierajacymii".
PO SLD PSL itp złodziejska szumowina ludżmi się nie przejmuje/ nawet gadać z nimi nie chce/jakby ich majątki były zagrożone posłaliby na nich wojsko/ mamy demokracje rodacy wybrali złodzieji co ich okradali /mnie jest wstyd za ostatnie wybory