|
~miroslaw krupinski
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Wyslij mu jeszcze 100 zlotych wsparcia , bo przeciez ma tak malo, jedynie tych kilka milionow( dolarow ?) i omal go nie okradli przeciwnicy polityczni ( - urojenia maniakalne ?) . Niektorzy Polacy sa faktycznie na poziomie sredniowiecza !!!
Ci, którzy tu plują na Lecha Wałęsę nie zdają sobie sprawy, że gdyby nie ten człowiek i jemu podobni dziś nie mogliby nawet pomarzyć o tym, żeby mogli tak pisać.
Popieram Pana Panie Prezydencie. Myślę, że należy tym wszystkim wybaczyć ich zaciekłość, tak jak Papież wybaczył zamachowcowi. Nie mogę tylko zrozumieć tych pseudonaukowców-doktorów, historyków, którzy chcąc zrobić karierę dali sie tak uwikłać tym kaczystom...pozdrawiam Pana :).
Macie taką świetną historię. Nie ośmieszajcie się popierając tak wątpliwą osobę. PRAWDA sama się obroni.
Popieram, pamiętacie jak mówił Jestem za a nawet przeciw Może mówił prawdę!
po poznaniu mozna sie tego spodziewac, oni maja takie inklinacje niemieckoubecke
Mam 53 lata, a chciałbym mieć 35. Ile podpisów muszę zebrać żeby to zmienić.
i to jest właściwa relacja. Tak było od początku lat 70-tych.
Zbieracie te podpisy i coś mi się wydaje że już trzeci gość to wybryk natury.
Jedyna rzecz ktora moze poprawic samopoczucie Walesy to byloby spalenie wszystkich archiwow i oddzialow IPN wraz z personelem w calej Polsce. Tylko co zrobic z archiwami KGB... Mozeby by im byłe bazy wojskowe w Polsce zwrocic za zwrot dossier? Taki byl plan w 1992 - ale premier Olszewski wtedy przeszkodzil.
L.Walesa to czlowiek , ktorego zna caly swiat wiec przestanmy robic zamieszanie ,w naszym kraju ,sa wazniejsze problemy ktore musimy rozwiazac .Czy my Polacy musimy byc uwazani za AFERZYSTOW.
Prawda obroni się sama. Ale czy obroni się Wałęsa?
Że był kapusiem to jest wielce prawdopodobne w świetle dokumentów i ich niszczenia/kradzieży/.Jak można mieć zaufanie do kapusia.Chciałbym przeczytać jeszcze książkę ,,SB a M.kapciowy/Wachowski''.
po co on nie jest sam przeciez kasa sie odnalazla na koncie