|
~miroslaw krupinski
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2009-04-18 14:00
Odp.: Jest trochę łajdakówJa bym jednak wolal zeby tym uszczesliwianiem Polski i Polskow zajal sie ktos bardziej normalny, bardziej uczciwy i bardziej prawdomowny - a przede wszystkim nie pod batuta Kiszczaka i Wachowskiego. Moze wtedy Polska pozostala by Polska a nie, po Sienkiewiczowsku mowiac, postawem czerwonego sukna rozkradanego i rozszarpywanego pomiedzy zbawce, sponsorow, kolesi i prowadzacych. Moze wtedy majatek narodowy Polski nadal bylby jej wlasnoscia, prawo w niej prawem, patriotyzm patriotyzmem a uczciwosc uczciwoscia, Teraz - po tych dwudzietu latach okraglostolowego szczescia i po wczesniejszych 9 latach zdrady i przygotowan do ratowania "obalanych" komunistow - Polska to jest wrak dawnego panstwa nadal rozkradany przez uczestnikow skoku na nia jaki przygotowano w latach osiemdziesiatych. Miroslaw Krupinski |

Lechu, ty zajmij się reklanowaniem niszczarek do dokumentów, a nie pomawiaj uczciwych o łamanie prawa.
W imieniu Naszego Wodza chciałem podziękować Wam za Wasze niestrudzone zaangażowanie na forach najważniejszych polskich portali o obronie naszego modelu demokracji .
Zgadzam się z tobą w 100%.Piep....ć tych tępych polityków.Tylko z drugiej strony jakich polityków mamy wybierać?PiS?Przecież oni wszystkich nienawidzą.LPR, SO, PSL?.To same oszołomy i populiści.PO?Nic nie robią, poza dbaniem o dobry wizerunek.Czasem są tak słodcy, że rzygać się chce.SLD?Sami komuniści.Nawet ten młody, Napieralski to komuch w najczystszej postaci.Muniek, cholera na kogo mamy głosować?.Z tego co wyżej napisałem, ja mam tylko jeden wybór-PO... niestety jako najmniejsze zło.Pozdrowienia dla Ciebie.
Święta prawda.Chociaż wtedy nie było na kogo głosowac.Najlepsi kandydaci odpadli w pierwszej turze,A w drugiej turze pomiędzy Wałęsą a Tymińskim to juz niestety mniejszym złem był Wałęsa.Chociarz kto to wie?
Może kiedyś nadejdą takie czasy, że będziemy wybierać tylko najlepszych wśród dobrych? polityków.Mnie też nudzi ciągłe wybieranie mniejszego zła.
w obłudzie i bełkocie politycznym. Zdumiewajace Pan i Donek macie podobny sposób na politykę, pomroczność na prawdę i fakty.Pozdrawiam Panie Prezydencie Wałęsa niech pan ma się dobrze za niespełnione obietnice...i ogromne ZAUFANIE Narodu.Matka Boska patrzy cały czas ...z pana klapy marynarki...w Magdalence też była ???
Wałęsa to zdrajca biednego polskiego społeczenstwa a Tobie to pewnie bliżej do ziomali w Tel awiowie ze tak o szacunku dla ....dziada smierdzacego czosnkiem napier... jak twój perkusista
Jak juz to parobek Wałęsa sam osobiście i skutecznie zeszmatławił to co uzbierał ( mam na myśli jakikolwiek szacunek)
Mam cytować "mistsza" ? ;)
Tak jak Bracia Kaczyńscy dbają o Polskę to jeszcze nikt z polityków nie dbał. To ze wetuje ustawy to dobrze bo inaczej to by nas wcześniej zcalił z liberałami których tylko kasa jest najwyższym dobrem. Inna ustawa o wcześniejszej edukacji- czy to źle ze zawetował . W województwie opolskim tylko 12 dzieci jest zapisanych do pierwszej klasy od 6 lat. Inne ustawy zawetowane należy interpretować i rozumieć jako dobro Narodu a wtedy zobaczysz czy dobrze nie zrobił wetując. Zobacz jaką ustawą się posługiwał Miśtal. czy jak mu tam. Takie ustawy nie tylko mógł wetować ale powinien.
siłą napędową PRu platformy. Głupota i niewiedza celebrytów jest jedyną siłą PO. To właśnie dzięki takim ludziom PO ma poparcie wśród równie głupich wyborców. A głupców jest zawsze więcej niż ludzi inteligentnych.
Mądrze powiedziane! Pozdrawiam!
Wspólpracował z SB? rozbijał nagrobki? siusiał do kropielnicy? Ślady zostają ...
co? - w RP zabrakło już autorytetów ze WP sięga po opinie trzeciorzędnych i kiepskich muzyków?
Dziś wiemy...w BOKI...TW BOLKA !!!
Lechu, ty zajmij się reklanowaniem niszczarek do dokumentów, a nie pomawiaj uczciwych o łamanie prawa.
Zdradził ideały Solidarności i dopuścił do rozgrabienia majątku narodowego przez różnej maści oszustów i złodziei. Nie doprowadził do rozlczenia zbrodni komunistycznych i przeprowadził zamach gabinetowy na Rząd Jana Olszewskiego wespół z komuchami jak i wieloma obecnymi PO-paprańcami.