Kategorie: Wiadomości i media / Wiadomości, wydarzenia, polityka
Forum: Polska - polityka, gospodarka, wydarzenia (3526182 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-05-07 13:57

Temat: Muniek dla WP: Kaczyńskich gubi małostkowa zawiść (964 posty)
autor: WP.PL
~miroslaw krupinski
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2009-04-18 14:00

Odp.: Jest trochę łajdaków

Ja bym jednak wolal zeby tym uszczesliwianiem Polski i Polskow zajal sie ktos bardziej normalny, bardziej uczciwy i bardziej prawdomowny - a przede wszystkim nie pod batuta Kiszczaka i Wachowskiego. Moze wtedy Polska pozostala by Polska a nie, po Sienkiewiczowsku mowiac, postawem czerwonego sukna rozkradanego i rozszarpywanego pomiedzy zbawce, sponsorow, kolesi i prowadzacych. Moze wtedy majatek narodowy Polski nadal bylby jej wlasnoscia, prawo w niej prawem, patriotyzm patriotyzmem a uczciwosc uczciwoscia, Teraz - po tych dwudzietu latach okraglostolowego szczescia i po wczesniejszych 9 latach zdrady i przygotowan do ratowania "obalanych" komunistow - Polska to jest wrak dawnego panstwa nadal rozkradany przez uczestnikow skoku na nia jaki przygotowano w latach osiemdziesiatych.

Miroslaw Krupinski

odpowiedz
Sortuj według:
    • ~G. Schetyna, 2009-04-18 14:14
      Do Młodych Demokratów ( Młodzieżówka PO )

W imieniu Naszego Wodza chciałem podziękować Wam za Wasze niestrudzone zaangażowanie na forach najważniejszych polskich portali o obronie naszego modelu demokracji .

zgłoś do moderacji
    • ~On, 2009-04-18 13:08
      Muniek.

Zgadzam się z tobą w 100%.Piep....ć tych tępych polityków.Tylko z drugiej strony jakich polityków mamy wybierać?PiS?Przecież oni wszystkich nienawidzą.LPR, SO, PSL?.To same oszołomy i populiści.PO?Nic nie robią, poza dbaniem o dobry wizerunek.Czasem są tak słodcy, że rzygać się chce.SLD?Sami komuniści.Nawet ten młody, Napieralski to komuch w najczystszej postaci.Muniek, cholera na kogo mamy głosować?.Z tego co wyżej napisałem, ja mam tylko jeden wybór-PO... niestety jako najmniejsze zło.Pozdrowienia dla Ciebie.

zgłoś do moderacji
      • ~slaw, 2009-04-18 13:18
        Odp.: Muniek.

Święta prawda.Chociaż wtedy nie było na kogo głosowac.Najlepsi kandydaci odpadli w pierwszej turze,A w drugiej turze pomiędzy Wałęsą a Tymińskim to juz niestety mniejszym złem był Wałęsa.Chociarz kto to wie?

zgłoś do moderacji
      • ~On, 2009-04-18 14:13
        Odp.: Muniek.

Może kiedyś nadejdą takie czasy, że będziemy wybierać tylko najlepszych wśród dobrych? polityków.Mnie też nudzi ciągłe wybieranie mniejszego zła.

zgłoś do moderacji
    • ~oko, 2009-04-18 14:10
      Szacunek p.Wałęsa...

w obłudzie i bełkocie politycznym. Zdumiewajace Pan i Donek macie podobny sposób na politykę, pomroczność na prawdę i fakty.Pozdrawiam Panie Prezydencie Wałęsa niech pan ma się dobrze za niespełnione obietnice...i ogromne ZAUFANIE Narodu.Matka Boska patrzy cały czas ...z pana klapy marynarki...w Magdalence też była ???

zgłoś do moderacji
    • ~polski robotnik, 2009-04-18 14:08
      Muniek ty lepiej rycz na estradzie ale nie zabieraj głosu

Wałęsa to zdrajca biednego polskiego społeczenstwa a Tobie to pewnie bliżej do ziomali w Tel awiowie ze tak o szacunku dla ....dziada smierdzacego czosnkiem napier... jak twój perkusista

zgłoś do moderacji
    • ~gdanszczanin, 2009-04-18 13:59
      Munkowi cos uciska w berecik?

Jak juz to parobek Wałęsa sam osobiście i skutecznie zeszmatławił to co uzbierał ( mam na myśli jakikolwiek szacunek)
      Mam cytować "mistsza" ? ;)

zgłoś do moderacji
    • ~askob, 2009-04-18 13:59
      PRL miał krzykaczy ...propagandy

POlitycy obecni Aktywistów Artystów...???

zgłoś do moderacji
    • ~Zdzisłw, 2009-04-18 13:58
      Powinien zawetować.

Tak jak Bracia Kaczyńscy dbają o Polskę to jeszcze nikt z polityków nie dbał. To ze wetuje ustawy to dobrze bo inaczej to by nas wcześniej zcalił z liberałami których tylko kasa jest najwyższym dobrem. Inna ustawa o wcześniejszej edukacji- czy to źle ze zawetował . W województwie opolskim tylko 12 dzieci jest zapisanych do pierwszej klasy od 6 lat. Inne ustawy zawetowane należy interpretować i rozumieć jako dobro Narodu a wtedy zobaczysz czy dobrze nie zrobił wetując. Zobacz jaką ustawą się posługiwał Miśtal. czy jak mu tam. Takie ustawy nie tylko mógł wetować ale powinien.

zgłoś do moderacji
    • ~tystus, 2009-04-18 13:45
      Bezmyślność aktorów, muzyków, sportoców

siłą napędową PRu platformy. Głupota i niewiedza celebrytów jest jedyną siłą PO. To właśnie dzięki takim ludziom PO ma poparcie wśród równie głupich wyborców. A głupców jest zawsze więcej niż ludzi inteligentnych.

zgłoś do moderacji
    • ~rudiss, 2009-04-17 14:05
      Bolkowi zabrakło cywilnej odwagi do wyznania prawdy

Wspólpracował z SB? rozbijał nagrobki? siusiał do kropielnicy? Ślady zostają ...

zgłoś do moderacji
    • ~kozak, 2009-04-18 13:56
      kompromitacja!

co? - w RP zabrakło już autorytetów ze WP sięga po opinie trzeciorzędnych i kiepskich muzyków?

zgłoś do moderacji
    • ~., 2009-04-18 13:53
      .

bzdura sam sobie to zrobił Opozycjonista musi byc klarowny a nie mentny. Wałęsa sam sobie winien miał klarownie postępować a nie z gałązki na gałązke i krzaczek i do pisaku

zgłoś do moderacji
    • ~malypolok, 2009-04-18 13:52
      Euforia Zwyciestwa Historyczne skoki Wałęsy...

Dziś wiemy...w BOKI...TW BOLKA !!!

zgłoś do moderacji
    • ~Jarek, 2009-04-18 13:49
      Fellowes Man

Lechu, ty zajmij się reklanowaniem niszczarek do dokumentów, a nie pomawiaj uczciwych o łamanie prawa.

zgłoś do moderacji
    • ~Benek, 2009-04-18 13:48
      Wałęsa sam jest sobie winien braku szacunku u Polaków

Zdradził ideały Solidarności i dopuścił do rozgrabienia majątku narodowego przez różnej maści oszustów i złodziei. Nie doprowadził do rozlczenia zbrodni komunistycznych i przeprowadził zamach gabinetowy na Rząd Jana Olszewskiego wespół z komuchami jak i wieloma obecnymi PO-paprańcami.

zgłoś do moderacji
    • ~kosa, 2009-04-18 13:46
      SOLIDARNOŚĆ i WAŁĘSA...

MAGDALENKA i WSPÓLCZESNOŚĆ naga PRAWDA !!!

zgłoś do moderacji