Witam,
zapraszam do zapoznania się z moją relacją z Sylwestra, którego spędziłam w Pradze:
<a href="http://www.praganaweekend.waw.pl">www.praganaweekend.waw.pl</a>
Na stronie znajdują się opisy najważniejszych miejsc i zabytków, które każdy turysta powinien odwiedzić.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Dla mnie to bardzo klimatyczne miejsce, w ktorym czas plynie powoli a ludzie sie nigdzie nie spiesza. Super sprawa na weekendowy wypad.
To fakt Praga jest super. W nowym tygodniku Wprost nawet jest artykuł, gdzie jest porównywana do Paryża. A tak w ogóle ja też lubie free hugs
ja nie lubie free hugs, ale praga jest moim miastem. czytajac te publikacje o tym miescie doszlam do wniosku, ze z czeska praga dzieje sie to, co juz powoli zaczyna sie dziac z praga warszawska, a juz dotknelo np. broooklyn. i najgorsze jest to, ze po takich artykulach zwalac sie na zizkov chmary turystow, ktore zabija ten wyjatkowy klimat tej dzielnicy.
Byłam tylko na lotnisku w Pradze:(, ale po przeczytaniu artykułu o praskim zizkovie we Wprost, na pewno sie tam kiedys wybiore
też, czytalam ten tekst we wproście, i muszę przyznać, że nastrooil mnie na podróż do pragi :)
jak sobie jeszcze przypomnę czekie kino (samotnych, opowieści o zwyczajnym szaleństwie), to tym bardziej chce jechać....
Najgorsze jest to, że na ostatni długi weekend, mój kolega był w pradze i wrócił tak uradowany, że aż myślałam, żeby na sylwestra np wybrać się do czech. Nie w zadne gury, tylko właśnie do pragi. Nie oszukujmy się, ale to miato jest bardzoej znane w europie niż jakiekolwiek polskie....
helsinki i paryz maja wiecej uroku, ale atmosfera w pradze fakt - jest niepowtarzalna.
artur - zgadzam sie z toba w 100% - praga i berlin to miasta od ktorych mozna sie uzaleznic :D a byliscie na tym Zizkowie opisanym w artykule? ja tam niegdy nie trafilem, ale z opisu brzmi mega zachecajaco. nie ma jak klimat artystycznej bohemy :) trzeba sie wybrac i samemu to sprawdzic!