Kategorie: Styl życia / Porady
Forum: Emo (84 posty)
założyciel: ola7888 | moderator: ola7888  | data utworzenia: 2008-11-11 21:20

Temat: Emo (50 postów)
autor: ola7888
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2008-11-11
  zobacz wizytówkę
2008-11-11 21:26 Temat: (50 postów)

Emo

Co sądzicie o Emo??

odpowiedz
Sortuj według:
  • ola7888 , 2008-11-11 21:26
    Emo

Co sądzicie o Emo??

zgłoś do moderacji
    • ~MARCIA, 2011-07-25 18:12
      Odp.: Emo

Napewno taki styl życia kiedyś im to przejdzie zobacz stronę http;//smierc.org

zgłoś do moderacji
    • ~ddd, 2009-02-27 12:09

Nie lubię ich

zgłoś do moderacji
      • ~florentyna.3, 2011-07-11 23:57

Kilka dni temu byłam u wróżki, która poinformowała mnie o dacie mojej śmierci, troche się przestraszyłam, a więc poszłam do następnej, która także podała tą datę. Ostatnio przez przypadek weszłam na stronę http://smierc.org, gdzie znajdował się test na przepowiedzenie życia… znowu ta sama data… czy to możliwe??

zgłoś do moderacji
    • anowi300 , 2011-07-07 20:49

"Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.

Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia

na http://smierc.org

i otrzymałam znów tę datę! ((

Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?"

Proszę o zastanowienie się

zgłoś do moderacji
    • ~Madzia, 2011-06-25 19:39

Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.

Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia

na http://smierc.org

i otrzymałam znów tę datę! ((

Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

zgłoś do moderacji
    • ~Życie jest bez sensu, 2011-04-19 09:22

Witam.Niewiem czy to odpowiednie miejsce do tego typu spraw lecz wiem jaka internet ma sile przebicia. Moja desperacja siegnela juz granic i łapie sie ju nawet przyslowiowej "brzytwy".Mam bardzo trudna sytuacje materialna,samotnie wychowuje dwojke dzieci,niepelnosprawnego brata,mieszkanie zadluzone na kilka tys zl i szukam juz pracy od ponad pol roku,zyje z dnia na dzien w ciaglym stresie i ze zmartwieniami by tylko miec co dac rodzinie wlozyc do garnka.Trudno nawet wyrazic slowami to co czuje i jak mi jest ciezko,wiem rowniez iz na internecie jest wielu oszustow i sama rozumiem nieufnosc ludzi w tych czasach do tego typu spraw,lecz prosze ludzi dobrego serca i ktorym niejest obojetny los blizniego o nawet male wplaty 10-20zl,gdyz nawet tego typu sumy naprawde bardzo nas wspomoga.Prosze o jakiekolwiek wplaty w miare mozliwosc a moj nr konta to 66 1050 1432 1000 0023 2144 5567.Za jakiekolwiek wplaty SERDECZNE BÓG ZAPŁAĆ!

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:00
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:24

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:58

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:59

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:46

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:48

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:29

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:02

zgłoś do moderacji
    • kulka9753 *, 2009-10-13 13:29

Mo że już się starzeje a może jestem dziwna, ale nie podoba mi sie ten styl. tez byłam w liceum i to całkiem niedawno, ale takich dziwnych przebran nie widzialam. moze mnie ktos skrytykuje, ale to tylko moja opinia.

zgłoś do moderacji
    • ~EMO, 2009-02-26 17:24

Emo to super styl, który chyba na dobre zagościł w polskim swiecie natolatków. Ja go osobiście uwielbiam. I nie wierze i wy także nie wierzcie w te głupoty że emo się tną płaczą po kontach i kończą samobójstwem. Emo to ludzie którzy chcą się wyróżniać i słuchają rockowych dźwięków. Pozdrawiam EMO!!!

zgłoś do moderacji
      • ~pinky, 2009-02-27 06:36
        Emo to nie styl!!

Emo to nie styl tylko muzyka!! A styl osób które słuchają takiej muzyki nazywa się scene lub scene core!! Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz na ten temat. Nie wiem czemu tyle ludzi myli emo ze scene :/

zgłoś do moderacji
        • ~demi, 2009-02-27 08:16
          Odp.: Emo to nie styl!!

No właśnie! Emo to muzyka a styl to Scene core! Śmieszą mnie dzieciaczki które mówia że są "emo". Jeśli ktoś tak mówi to w ogóle nie ma o tym pojęcia i jest pozerem. Przecież nikt raczej nie może być muzyką. Więc mówcie że jesteście Scene a nie Emo!!

zgłoś do moderacji
      • ~kawał, 2009-02-27 06:54

a co sie stanie jak wpusci sie 5 emo do jednego pokoju???

hmm.... jeden bedzie musial sie pociąc bo zabraknie kątow do plakania:P:P:P

zgłoś do moderacji
    • ~lays'y 2xsolone 4,99, 2009-02-27 00:07

Emo? Skladajom sie w kilku na duzom tvpake czipsow podwojnie solonych i tnom sie nimi bo solonymi bardziej emoboli i wtedy placzom podczas smutnych piosenek britnej spirs i w ogole piszom smutne emowiersze i emodzien jest wtedy, a gdy wrocom do domu dajom emoopisy na gg i tnom sobie tesz pienty wtedy bo tam nie widac nic a nic, no i placzom tak i placzom i w ogole emo jest tesz tak jakos caly dzien a jak deszcz jest to patrzom w szybe jak krople spywajom i myslom sobie wtedy, ze szyba tesz moze byc emo.

zgłoś do moderacji