Kilka dni temu byłam u wróżki, która poinformowała mnie o dacie mojej śmierci, troche się przestraszyłam, a więc poszłam do następnej, która także podała tą datę. Ostatnio przez przypadek weszłam na stronę http://smierc.org, gdzie znajdował się test na przepowiedzenie życia… znowu ta sama data… czy to możliwe??
"Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
na http://smierc.org
i otrzymałam znów tę datę! ((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?"
Proszę o zastanowienie się
Witam.Niewiem czy to odpowiednie miejsce do tego typu spraw lecz wiem jaka internet ma sile przebicia. Moja desperacja siegnela juz granic i łapie sie ju nawet przyslowiowej "brzytwy".Mam bardzo trudna sytuacje materialna,samotnie wychowuje dwojke dzieci,niepelnosprawnego brata,mieszkanie zadluzone na kilka tys zl i szukam juz pracy od ponad pol roku,zyje z dnia na dzien w ciaglym stresie i ze zmartwieniami by tylko miec co dac rodzinie wlozyc do garnka.Trudno nawet wyrazic slowami to co czuje i jak mi jest ciezko,wiem rowniez iz na internecie jest wielu oszustow i sama rozumiem nieufnosc ludzi w tych czasach do tego typu spraw,lecz prosze ludzi dobrego serca i ktorym niejest obojetny los blizniego o nawet male wplaty 10-20zl,gdyz nawet tego typu sumy naprawde bardzo nas wspomoga.Prosze o jakiekolwiek wplaty w miare mozliwosc a moj nr konta to 66 1050 1432 1000 0023 2144 5567.Za jakiekolwiek wplaty SERDECZNE BÓG ZAPŁAĆ!
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Emo to super styl, który chyba na dobre zagościł w polskim swiecie natolatków. Ja go osobiście uwielbiam. I nie wierze i wy także nie wierzcie w te głupoty że emo się tną płaczą po kontach i kończą samobójstwem. Emo to ludzie którzy chcą się wyróżniać i słuchają rockowych dźwięków. Pozdrawiam EMO!!!
Emo to nie styl tylko muzyka!! A styl osób które słuchają takiej muzyki nazywa się scene lub scene core!! Jak nie masz o czymś pojęcia to nie pisz na ten temat. Nie wiem czemu tyle ludzi myli emo ze scene :/
No właśnie! Emo to muzyka a styl to Scene core! Śmieszą mnie dzieciaczki które mówia że są "emo". Jeśli ktoś tak mówi to w ogóle nie ma o tym pojęcia i jest pozerem. Przecież nikt raczej nie może być muzyką. Więc mówcie że jesteście Scene a nie Emo!!
Emo? Skladajom sie w kilku na duzom tvpake czipsow podwojnie solonych i tnom sie nimi bo solonymi bardziej emoboli i wtedy placzom podczas smutnych piosenek britnej spirs i w ogole piszom smutne emowiersze i emodzien jest wtedy, a gdy wrocom do domu dajom emoopisy na gg i tnom sobie tesz pienty wtedy bo tam nie widac nic a nic, no i placzom tak i placzom i w ogole emo jest tesz tak jakos caly dzien a jak deszcz jest to patrzom w szybe jak krople spywajom i myslom sobie wtedy, ze szyba tesz moze byc emo.