Kategorie: Styl życia / Porady
Forum: Emo (84 posty)
zaÅ‚ożyciel: ola7888 | moderator: ola7888  | data utworzenia: 2008-11-11 21:20

Temat: fotografie (34 posty)
autor: guest
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkÄ™
2011-06-13 17:53

Odp.: fotografie

Ach tak! Może być rzeczywiście tak, że pozamykali się w prywatnych enklawach, do których spamerzy i nieżyczliwcy mają mniejszy dostęp.

Nie jestem od tej kwestii ekspertem, ponieważ wróciłam po dłuższej nieobecności i sama nie mam dostępu do większości nowo powstałych for prywatnych.

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2008-11-19 22:54
    fotografie

Tak, żeby przybliżyć wizerunek przedstawiciela subkultury emo.

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2008-11-19 22:55

Satyra na Emo.

zgłoś do moderacji
      • collins01 *****, 2011-05-11 05:00

:)))Cholera,zeby po czterech latach dopiero to zauwazyc...Dobre!

zgłoś do moderacji
        • Nouredine *****, 2011-05-11 18:38

Jak po czterech latach jak tam dyskutowales poniżej??

Cholera..wyglada jakbym Cie śledziła..:D

zgłoś do moderacji
          • collins01 *****, 2011-05-11 22:24

No chyba rzeczywiscie idziesz moim tropem:))

Owszem,dyskutowalem ale tego rysunku nic a nic nie pamietam...

zgłoś do moderacji
            • Nouredine *****, 2011-05-11 22:26

Szukam ciekawych tematów...a że widzę że z Ciebie ciekawa osóbka to ide Twoim sladem :)

zgłoś do moderacji
              • collins01 *****, 2011-05-11 22:40

Nie mam nic przeciw temu:))Moze jedynie malo czasu...A poza tym dziekuje Ci bardzo!Udany dzien i mile slowa wieczorem,to nie takie znow czeste!

zgłoś do moderacji
              • guest *****, 2011-06-12 23:49

Tutaj jest jakby coraz mniej wartościowych osób.

Forum nie działa zbyt dobrze technicznie, to i ludzie się powynosili.

zgłoś do moderacji
                • Nouredine *****, 2011-06-13 15:58

No właśnie zauwazyłam że nie bardzo dziala jak należy..a co do wartościowych osób,to nie wiem,byc może mialam szczęście,ale "poznałam" tutaj fajnych ludzi...a dwójke nawet bardzo,bardzo fajnych :)))

zgłoś do moderacji
                  • guest *****, 2011-06-13 17:33

W takim razie tylko gratulować:)

Nie twierdzę, że tu takich nie ma, ale w czasach, gdy bawiłam tutaj aktywniej chyba było ich więcej.

zgłoś do moderacji
                    • Nouredine *****, 2011-06-13 17:37

Chyba w ogóle było więcej ludzi..mam wrażenie że dużo więcej.Chociaż pewnie teraz też są tylko na prywatnych forach..i trudno sie temu dziwic :)

zgłoś do moderacji
                      • guest *****, 2011-06-13 17:53

Ach tak! Może być rzeczywiście tak, że pozamykali się w prywatnych enklawach, do których spamerzy i nieżyczliwcy mają mniejszy dostęp.

Nie jestem od tej kwestii ekspertem, ponieważ wróciłam po dłuższej nieobecności i sama nie mam dostępu do większości nowo powstałych for prywatnych.

zgłoś do moderacji
                        • Nouredine *****, 2011-06-13 18:50

No właśnie..mnie na przykład bardzo drażnią co niektóre posty niezalogowanych,tak mi sie wydaję,że na forum to powinno byc tak,że tylko zalogowani mogą pisać..Swoją drogą jeszcze bardziej mnie wkurza jak ktoś jest zalogowany,a wymyśla sobie inne nicki i pisze jako niezalogowany,tylko po to,żeby wyładować na kimś swoje frustracje...Chyab prywatne fora jest nalepszym wyjściem..

zgłoś do moderacji
    • Pudlis *****, 2009-02-04 14:37

EMO jest przereklamowane...

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2008-11-19 22:54

zdjęcie nr 1

zgłoś do moderacji
      • collins01 *****, 2009-01-02 11:14

I pomyslec ze przy realizacji filmow grozy,tworcy maja kupe roboty z charakteryzacja.A tu prosze!Gotowce chadzaja po ulicach.Za darmo,z wlasnej nieprzymuszonej woli...

Im wiecej szperam za tymi tworami tym...mniej da sie o nich powiedziec.Totalne nic.To chyba pierwsza subkultura ktora w glowie ma tylko makijaz i konsekwentne kultywowanie swej pustki.W tym kontekscie wydaje sie byc rzecza naturalna ze tak czy inaczej,wywodza sie od punkow.Ale punki przy nich to FILOZOFOWIE!Potrafili wyartykulowac chociaz przeciw czemu sie buntuja,czego oczekuja po zmianach w muzyce i dlaczego.Ci zas zdaja sie wolac do swiata:oto jestem.Jestem nikim,nic nie musze i jak cos chcesz to zaproponuj.Do tego osobliwa mieszanka turpizmu i hedonizmu.W sumie nic nowego a jedynie typowe od parunastu lat branie z tego i z tamtego tego co pasuje i czucie sie trendy.Wyjatkowo leniwa i jalowa grupa

zgłoś do moderacji
        • guest *****, 2009-01-02 14:35

> Wyjatkowo leniwa i jalowa grupa

Najpierw sobie pomyślałam, że się obrażą, ale jak patrzę na aktywność założycielki na tym forum, to myślę, że nikt się nie obrazi;)

zgłoś do moderacji
          • collins01 *****, 2009-01-02 16:15

No wlasnie.Ich nic nie interesuje.A juz najmniej opinia innych.Chyba ze opiera sie na bezmyslnej akceptacji.A gdyby chcieli sie obrazac,co samo w sobie nie jest zbrodnia,zawsze mozna spytac czy w drodze wyjatku oczywiscie, nie maja czegos do powiedzenia.Bylby to wypadek bez precedensu ale probowac warto

zgłoś do moderacji
            • guest *****, 2009-01-02 17:35

Widzę, że się cięty zrobiłeś;)

zgłoś do moderacji
              • collins01 *****, 2009-01-02 18:21

No myslalem ze ostrzej mnie potraktujesz.Nawet sie usmiechnalem...Ale przyznam Ci sie ze chyba rzeczywiscie od jakiegos czasu nie lubie subkultur bo [oczywiscie zakladam ze sa takie o ktorych nie slyszalem i ktore byc moze mozna docenic] zachowuja sie na ogol agresywnie,sa nihilistyczne a nade wszystko sa jakby...postmodernistyczne.A to jest cecha ktorej nie toleruje pod zadna postacia.Oczywiscie najgorsze formy to cos przyjmuje w sztuce[programowa ignorancja;liczy sie tu i teraz,chocby].Ale i w zyciu jest tak samo niemal katastrofalnie.Jak juz wspomnialem postawa taka jak u tych emo,pogarda dla innych pokolen,lekcewazenie dorobku,doswiadczen innych,brak zainteresowan.Jednym slowem wszystko na nie.Rozpieprzac zastany swiat kazdy potrafi.Ale dac cos od siebie...Wrocmy do tworczosci.W muzyce range sztuki osiaga kradziez cudzych pomyslow i wpuszczanie ich do wlasnych nagran,w kinie jak nie nakrecisz filmu o kochajacych inaczej to pozostanie Ci tylko politykierstwo i kaznodziejstwo na poziomie Olivera Stonea.Lub oczywiscie efekty specjalne.W innych dzidzinach mamy od dobrej dekady albo i dluzej rozkwit rozmaitych performerow.No to co sie w tym temacie wyprawia,moze zastapic nie jeden kabaret.Najbardziej spodobal mi sie pewien "artysta"ktory postanowil sie zalatwic na deskach galerii w Orunsku[gdzie to jest?]a zafascynowana Kozyra Katarzyna zadala mu wiekopomne pytanie jak sie czules dokonujac tego aktu?Odpowiedz:czulem satysfakcje!!!Inna gwiazda w niezastapionej warszawskiej "zachecie"wowczas jeszcze pod rzadami Andy Roottenberg zaoferowala...nadzwyczajne obieranie ziemniakow co mialo dac do myslenia na temat roli kobiety w swiecie...Mam jechac dalej?Bo moglbym...Literature tego typu omijam szerokim lukiem poniewaz nie umiem czytac szybko a marnowac czasu na jakies wojny polsko ruskie po prostu nie chce.Wystarczy mi zetknieci z Gretkowska.I to wystarczy na wieki.

Jest to oczywiscie skrotowy i cakowicie subiektywny punkt widzenia ale dziala na mnie frustrujaco.A najbardziej fakt ze ja nie nawoluje do pozamykania tych osiolkow w obozach pracy czy do wyslania ich na ksiezyc.Ja chce znalezc w ofercie takze cos dla siebie.A nie znajduje.A w kazdym razie b.rzadko.Jezeli juz to w muzyce.Na szczescie.Przepraszam za chaos mysli ale spiesze sie i mam nadzieje ze jest to czytelne,ze zrozumiesz

zgłoś do moderacji