Tobie Eryku i WSZYSTKIM Internautom-bez względu na:
- sympatie polityczne,
- wiek,płeć,
- kolor skóry,narodowość
- przekonania religijne bądź ich brak,
- status społeczny i zasobność portfela
...z całego serca życzę:zdrowia,szczęścia i wszelakiej pomyślności...
naszym politykom - opamiętania,
moim Rodakom - zgody i pojednania...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU i wszystkich następnych.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Dziękuję,i mimo,iż dla mnie dzień jak każdy inny...(tzn. kwestia umowności ,gdyż początek roku na 1 stycznia ustalił cesarz rzymski Juliusz, a właściwie jego astrolog,no ale utrwalili tą datę na synodzie nicejskim...-w innych rejonach świata do dziś inne kalendaria obowiązują,bo i astrologia inna-inne układy gwiazd,inne "pory roku" itd..) ale nasza strefa tak ma zatem-także życzę Wszystkim bez wyjątku wszystkiego co najlepsze,choć mimo,iż niektórzy mi nie ufają..życzę tego Wszystkim niezmiennie,codziennie.. Pozdrawiam Was..-iwona
Zatem umownie, bez wyrywania kartekco jakiś czas , przypominał Ci będę- Nie zawsze pojawia się kometa, jednak zawsze jest Nadzieja że się pojawi i wpłynie pozytywnie na nasz los,,,Pozdrawiam
Może co jakiś czas tu zajrzę..ale już z rzadka chyba raczej..dziś na chwilkę wstąpiłam.. Nie mam już w domu neta..zatem nie będę Wam bruzdziła.. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie -iwona
Bez takich,,, proszę,,,Wiele stracilibyśmy-nie przyjmuję do wiadomości,,,Pozdrawiam

Iwonko - pozdrawiam Ciebie serdecznie w te kolejne świąteczne dni, jakkolwiek je będziesz obchodzić:-)...

...no pewnie:-)...jeszcze siÄ™ pytasz?:-)...
Iwonko - Szczęśliwego Nowego Roku!
Dziękuję bardzo Aniu..Dziękuję też Tobie Eryku i sorki za sarkazm na innej stronie- nie bierz tego zbyt osobiście...
Wam życzę by wszystkie dni spokojem i radością dla Was były..i niosły wszystko czego potrzebujecie by czuć się szczęśliwymi .Pozdrawiam Was serdecznie-iwona :-)
Ps, Wszystkiego co dobre wszystkim zaglÄ…dajÄ…cym tu..
jeszcze coś dopiszę... - nie piszę wszystkim ludziom dobrej woli,bo uważam,że wszzyscy mamy dobrą wolę,a jedynie rozumienie tego co dobre inne..

Radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, Eryku i serdeczne pozdrowienia:-)...
http://www.youtube.com/watch?v=kjXsfHffbH4

Tobie również, Eryku i Twoim bliskim z całego serca życzę Szczęśliwego Nowego Roku!

"Życie jest jedno i jedna jest ONA, ty znasz ją od najmłodszych lat.
Dzieciństwa chwile, radość i czułość - to od NIEJ bezcenny ten dar.
To ONA jest zawsze przy tobie, to ONA tuliła cię tak,
to dla NIEJ zaśpiewać chcę dzisiaj piosenkę, co szczęście jej da.
Mamo, dla Ciebie jestem, to Twa miłość dała mi dziś lepszy świat.
Mamo, dla Ciebie jestem, kochać będę mimo dni i mimo lat.
Mamo, dla Ciebie jestem, to dla Ciebie bije serce cały czas.
To,co dobre i co złe,zawsze z Tobą dzielić chcę.
Mamo-moja Mamo-kocham CiÄ™.
Gdy płacze MAMA,płacze i niebo,a smutek się dzieli na dwa.
Gdy się uśmiecha, twarz JEJ jaśnieje - bez słońca wypełnia znów nas.
To ONA jest zawsze przy tobie,to ONA tuliła cię tak.
To dla NIEJ zaśpiewać chcę dzisiaj piosenkę,co szczęście jej da
Mamo, dla Ciebie jestem, to Twa miłość dała mi dziś lepszy świat.
Mamo, dla Ciebie jestem, kochać będę mimo dni i mimo lat.
Mamo, dla Ciebie jestem, to dla Ciebie bije serce cały czas.
To,co dobre i co złe,zawsze z Tobą dzielić chcę.
Mamo-moja Mamo-kocham CiÄ™.
http://www.truveo.com/Mamo-dla-ciebie-jestem/id/2558044627650059731
...równie piękny teledysk:
http://www.youtube.com/watch?v=z0L_VqVgkck

Z okazji Świąt Wielkiej Nocy - Tobie Eryku - Mój wieloletni internetowy Przyjacielu i Każdemu z Internautów,dla którego te Święta mają jakiekolwiek znaczenie - z całego serca życzę: zdrowych,radosnych,słonecznych chwil - w miłej,ciepłej,beztroskiej rodzinnej atmosferze ...a tym,dla których te Święta kojarzą się jedynie z kolejnymi dniami wolnymi od pracy i obowiązków czy bezbarwnymi kartkami z kalendarza,życzę wytchnienia,spokoju i miłego,radosnego wypoczynku:-).