,
2011-01-13 21:03 Zawsze: czułem się i będę czuć się dumny z tego, że jestem Polakiem, że moją OJCZYZNĄ jest POLSKA
Żródłem ogromnej satysfakcji był dla mnie fakt, że Prezydentem mojego kraju był św.p. Lech Kaczyński. Wielki mały człowiek. Prezydent który dbał o dobre imię Polski w świecie, o dobre imię Polaków, o moje dobre imię. Prezydent, który nigdy nie pozwolił, by Polskę poniżano, ubliżano i pluto jej w twarz. Ale zrobiono mu "katastrofę". Dziś mamy innego "prezydenta". Podobno, biedak obłożnie chory. Nie widzi z łoża boleści, że Polska, kraj którego jest "prezydentem" jest opluwana. Trudno: "choroba" nie wybiera i zdrowie najważniejsze. Chociaż, myślałem, że dla prezydenta najważniejszy powinien być honor kraju który reprezentuje. Zawsze i niezależnie od okoliczności. Ale jestem, jak mówią, zacofany moher i pewnie nie rozumiem, że teraz już jest inaczej. Nowocześniej, a tacy jak ja hamują POstęp. Mamy też "premiera". Właśnie przerwano mu kolejny, jakże "zasłużony" wypoczynek i oderwano od nart. Pewnie jest z tego powodu bardzo rozgoryczony. Może dlatego nie widzi, że Polska jest zniesławiana i opluwana. Tylko dlaczego, na miłość Boską sam w opluwaniu mojego kraju uczestniczy? Czy aż tak nienawidzi Polski i Jej obywateli??
No cóż, jestem po tej samej stronie , więc obiektywny nie będę- Może wypowie się ktoś, kto uważa, iż Roch nie ma racji....P
Obawiam się, że lata rządów Tuska/kłamcuska i jego Partii Oszołomów narobiły w świadomości Polaków więcej szkód niż pół wieku ruskiego komunizmu w Polsce
Niestety komunizm ludzi niczego nie nauczył ....zazwyczaj Ci co użwaja chamskich i wulgarnych wpisów nie mają wiele do powiedzenia.
Matematyka jest niewątpliwie królową nauk, a historia jest najlepszą nauczycielką życia.
Dlatego, że znając błędy popełniane w przeszłości można ich uniknąć w przyszłości.
Tylko co z tego jeśli starsi i doświadczeni mają zwykle dość, a młodzi i niedoświadczeni idą za głupią modą???
Tutaj Erykśledzik pisze bez wulgaryzmów.......Szkoda , żenie czytałeś jego wpisów na WP miesiąc dwa miesiące temu!
Eryku, mamy WIOSNĘ i co???
to nie tylko cenzurka, to jest sk.wysyństwo!!!
,
2011-05-08 21:49 JA MAM ODBLOKOWANE KONTO OD KILKUNASTU DNI - LECZ TO NIE KONIEC - CZESTO NIE MOGE SIE ZALOGOWAC - ERROR.
Faktycznie cuda tuska nie maja konca.
Pozdrawiam
ps. a z ponad 8 tys postow ma kilkanascie - ciekawe co ?
Jesteś nie'po'prawny politycznie- Musimy polubić Tuska, inaczej na Tym forum nie zaistniejemy...P
nie wiem dlaczego ??? ale mam wrażenie ,że dalej na decyzje w Kraju ma wpływ ....Kreml....a może ja się mylę?.....dobrze by było....
Rosjanie kiedyś przekręcili nasze polskie powiedzenia NIC O NAS BEZ NAS na NIC O WAS BEZ NAS
,
2011-04-06 12:38 z powodu wyjazdu do pracy w Hiszpanii i braku mozliwosci sledzenia internetu prosze powiedziec co ta W.P zrobila z forum - pozdrawiam
PO'dcięli nam skrzydła, dopiero teraz mam odblokowane konto= [po prostu cens=zurka
pobloowali wszystkim .......
ale jak to łatwo wykorzystać takjak się chce.
Manipulant z Ciebie
p
? Że co? Niejaki luk wskoczył do pierwszej dziesiątki najaktywniejszych, , ja na sam koniec- ale to nic...P
Józefie-Londyn , my jesteśmy na miejscu i nie bardzo wiemy co się dzieje ? Eryk prawdopodobnie ma rację , jesteśmy na celowniku .Pozdrawiam :))
I ja nie jestem obiektywna .Jestem po stronie Rocha a Roch ma zawsze rację
a jak jej nie ma , to ......i tak ją ma.....
Witam,
Potrzebuję pomocy w sprawie kredytu ..co sądzicie o serwisie http://tinyurl.com/6c4esg2
Słyszałem że to serwis, na którym wystawiasz swój kredyt na aukcje. Podajesz swoje oczekiwania co do kredytu – rodzaj, kwota kredytu, okres spłaty i waluta. Zostaje ona przekazana do instytucji finansowych biorących udział w licytacji i przesyłają Ci swoje propozycje. Wybierasz najlepsza dla siebie ofertę, która ponadto możesz jeszcze negocjować. Dzięki takiej procedurze możliwe jest uzyskanie kredytu na lepszych warunkach niż przy wizycie w banku.Czy to możliwe i bezpieczne proszę o wskazówki.To moja pierwsza pożyczka i jestem zielony w tym temacie.
Pozdrawiam,