|
2008-11-10 23:48
Temat: (30 postów)
hmm.Ciekawy temat zaproponowałaś i mam nadzieję,że tym razem włączysz się do niego .Moim zdaniem fatum ,to wytwór naszej wyobrażni ,czasami chorej, która z uporem maniaka ,przekonuje nas ,że obojętnie co byśmy nie robili, będzie żle .Kiedyś wmawiano ludziom ,że tonieprzychylność bogów ,ale na jedno wychodzi . |

Ciekawy temat zaproponowałaś i mam nadzieję,że tym razem włączysz się do niego .Moim zdaniem
fatum ,to wytwór naszej wyobrażni ,czasami chorej, która z uporem maniaka ,przekonuje nas ,że obojętnie
co byśmy nie robili, będzie żle .Kiedyś wmawiano ludziom ,że tonieprzychylność bogów ,ale na jedno wychodzi .
,
2011-04-03 17:49 Zapraszam pary, panie oraz panow na:
www.enikma.ugu.pl
znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?
zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie
dyskusje na temat seksu itd
www.enikma.ugu.pl
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
widać masz małe pojęcie w tym temacie ,skoro nie wiesz ,że organizm sam wytwarza, w odpowiedniej chwili
potrzebne nawilżacze...pozdrawiam...
Fatum , wymyslaja ludzie , ktorym nic sie nie udaje. Nie chce ta wypowiedzia nikogo sprowokowac, ale zauwazcie , ze ludziom , ktorzy w takie rzeczy nie wierza, wiecej osiagaja?
No tak ale dlaczego im się nie udaje skoro próbują wszystkiego. A inni palcem nie kiwną, a i tak im się udaje.
ja osobiscie nie wierze w żadne fatum... to jest po postu kilka nieszczesc jedno za drugim...a ludzie juz panikuja ze fatum nad nimi ciazy... blebleble... glupia ludzka gadanina!!
podobnie jak ja , ale zastanów się dlaczego, tak ludzie reagują ? fajnie ,że sie odezwałaś,
dlaczego tak reaguja??? sadze ze nie maja wlasnego zdania lub nie chca go miec....wierza w jakies glupie przesady....
gdy czlowiek bedzie mial mocna wole i bedzie uparcie dazyl do celów sobie wytyczonych to napewno je osiagnie i zadne nieszczescia mu w tym nie przeszkodza... bo czlowieka mozna pokonac ale nie zniszczyc!
Nie jestem pewien ,czy to twój wpis,madziaro ,bardziej wygląda mi to na nasze forumowe fatum.
to jak najbardziej mój wpis... wiesz po prostu wyrazilam swoje zdanie... a to nie znaczy ze kazdy musi sie z nim zgadzac...
no pewnie ze mój.. napisalam co mysle... takie jest moje zdanie na ten temat ale to nie znaczy ze kazdy musi sie z nim zgadzac...