Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: fatum... (60 postów)
założyciel: madziara00 | moderator: madziara00  | data utworzenia: 2008-11-10 11:55

Temat: hmm. (30 postów)
autor: Krzysztof 57
Liczba wpisów:
19128
Na forum od: 2008-07-13
  zobacz wizytówkę
2008-11-10 23:48 Temat: (30 postów)

hmm.

Ciekawy temat zaproponowałaś i mam nadzieję,że tym razem włączysz się do niego .Moim zdaniem

fatum ,to wytwór naszej wyobrażni ,czasami chorej, która z uporem maniaka ,przekonuje nas ,że obojętnie

co byśmy nie robili, będzie żle .Kiedyś wmawiano ludziom ,że tonieprzychylność bogów ,ale na jedno wychodzi .

odpowiedz
Sortuj według:
  • Krzysztof 57 *****, 2008-11-10 23:48
    hmm.

Ciekawy temat zaproponowałaś i mam nadzieję,że tym razem włączysz się do niego .Moim zdaniem

fatum ,to wytwór naszej wyobrażni ,czasami chorej, która z uporem maniaka ,przekonuje nas ,że obojętnie

co byśmy nie robili, będzie żle .Kiedyś wmawiano ludziom ,że tonieprzychylność bogów ,ale na jedno wychodzi .

zgłoś do moderacji
    • onaa444 *, 2011-04-03 17:49
      Odp.: hmm.

Zapraszam pary, panie oraz panow na:

www.enikma.ugu.pl

znajdziesz tam zabawe bez zobowiazan. czy szukasz sponsora? zasponsorujesz? a moze poszukujesz seksu bez zobowiazan?

zwiazku? czy swietnej zabawy? forum jest dla ciebie

dyskusje na temat seksu itd

www.enikma.ugu.pl

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 11:00
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:24

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:57

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:59

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:46

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:48

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:29

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:02

zgłoś do moderacji
    • amelka22amelka **, 2010-06-28 19:38

Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl

zgłoś do moderacji
      • Krzysztof 57 *****, 2010-06-29 08:29

widać masz małe pojęcie w tym temacie ,skoro nie wiesz ,że organizm sam wytwarza, w odpowiedniej chwili

potrzebne nawilżacze...pozdrawiam...

zgłoś do moderacji
    • Ines *****, 2008-12-03 04:16

Fatum , wymyslaja ludzie , ktorym nic sie nie udaje. Nie chce ta wypowiedzia nikogo sprowokowac, ale zauwazcie , ze ludziom , ktorzy w takie rzeczy nie wierza, wiecej osiagaja?

zgłoś do moderacji
      • ~ech życie, 2010-06-25 13:11

No tak ale dlaczego im się nie udaje skoro próbują wszystkiego. A inni palcem nie kiwną, a i tak im się udaje.

zgłoś do moderacji
    • madziara00 , 2008-11-11 18:09

ja osobiscie nie wierze w żadne fatum... to jest po postu kilka nieszczesc jedno za drugim...a ludzie juz panikuja ze fatum nad nimi ciazy... blebleble... glupia ludzka gadanina!!

zgłoś do moderacji
      • Krzysztof 57 *****, 2008-11-11 22:23

podobnie jak ja , ale zastanów się dlaczego, tak ludzie reagują ? fajnie ,że sie odezwałaś,

zgłoś do moderacji
        • ~madziara00, 2008-11-12 17:55

dlaczego tak reaguja??? sadze ze nie maja wlasnego zdania lub nie chca go miec....wierza w jakies glupie przesady....

gdy czlowiek bedzie mial mocna wole i bedzie uparcie dazyl do celów sobie wytyczonych to napewno je osiagnie i zadne nieszczescia mu w tym nie przeszkodza... bo czlowieka mozna pokonac ale nie zniszczyc!

zgłoś do moderacji
          • Krzysztof 57 *****, 2008-11-13 20:49

Nie jestem pewien ,czy to twój wpis,madziaro ,bardziej wygląda mi to na nasze forumowe fatum.

zgłoś do moderacji
            • madziara00 , 2008-11-14 18:45

to jak najbardziej mój wpis... wiesz po prostu wyrazilam swoje zdanie... a to nie znaczy ze kazdy musi sie z nim zgadzac...

zgłoś do moderacji
            • madziara00 , 2008-11-14 19:33

no pewnie ze mój.. napisalam co mysle... takie jest moje zdanie na ten temat ale to nie znaczy ze kazdy musi sie z nim zgadzac...

zgłoś do moderacji