|
2011-06-12 23:47
Odp.: sabotaż forum
Opinia była dla mnie:
użyteczna
nieużyteczna
Opinia nie została jeszcze oceniona
Sama pousuwałam ;) |

Niestety, wczoraj te instrukcje były pełne, ale dziś znajduję je znacznie okaleczone. Powycinano wiele z postów. Proszę o interwencję!
odpowiedz
Mam wrażenie, że na naszych forach odprawia się jakieś woodoo, albo inne czary...
odpowiedz
A ja myślę, że to systematyczne działania...
odpowiedz
To właściwie nie wiem, co pisać, a co nie...
odpowiedz
Pisz wszystko. Pobędzie i zniknie :/
odpowiedz
U selene też poznikały posty - może ktoś chce, żeby myślała, że to my je usunęłyśmy?
odpowiedz
Nie mam pojęcia, ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ktoś chce jak najwięcej zepsuć i nie wydaje mi się, aby to był bezmyślny system.
odpowiedz
Naprawdę myślicie, że ktoś może to robić specjalnie? Usuwać posty w jakimś konkretnym, wcześniej ustalonym celu? Prawdę mówiąc jestem na tym forum od niedawna, ale zdążyłam zauważyć, że coś jest nie tak. Niektóre posty pojawiają się po dłuuugim czasie, a niektóre po dłuższym czasie po prostu znikają nie wiedzieć czemu... Hmm..
Fajnie tu jest, odwiedzam to forum codziennie, ale rzeczywiście jakieś dziwne rzeczy się tu dzieją:)
odpowiedz
Nie dajmy sie zwariowac. Przeciez to moze byc blad systemu. Ja sie na tym tak znowu nie znam / zreszta wiecie/, ale wole myslec , ze to moze przeciazenie sieci lub cos w tym stylu,Jezeli jest jednak inaczej to moze sie temu komus znudzi. P.
odpowiedz
Heh, taa, od kiedy się zalogowałaś, to doszło do przeciążenia sieci ;P
odpowiedz
Ciekawe,drogie panie,co byscie dzis dopisaly?Jakby nie bylo,po 4 latach doswiadczen:))
odpowiedz
Ach! To już prawie cztery lata i prawie 1,5 miesiąca na forum?!
Nie mogę się nadziwić.
Obecnie przesiaduję raczej na Wykopie i własnym blogu.
odpowiedz
Wlasny blog to rozumiem.Powoli dochodze do wniosku ze jest to jedyne wyjscie by zachowac satysfakcje z pisania.Nie wiem tylko jaki profil sobie wymyslic i czy jest jakis regulamin ktory kaze systematycznie pisac [np.raz w tygodniu?]
Natomiast nie wiem co to jest "wykop"...
odpowiedz
Nie ma obowiązku jakiegoś regularnego uaktualniania blogu, ale im częściej piszesz, tym większe prawdopodobieństwo, że znajdą się i stali czytelnicy:)
Wykop.pl to portal, który zbiera z sieci ciekawe znaleziska. Ciekawostki, głupoty i b. naukowe rzeczy. Dziś moje znalezisko weszło na główną;) Użytkownicy mają specyficzne poczucie humoru:)
odpowiedz
Tak dla Twojej informacji.Wlasnie zakonczylem zglaszanie do moderacji kilkudziesieciu,ewidentnie zlosliwych smieci z pod forum o nazwie"kalambury".Chce bys wiedziala nie dlatego ze stracilem kilkanascie minut swojego cennego czasu ale dlatego ze od jutra,jak sadze,mozna obserwowac co zrobi moderator.
A bedzie to 13.06.2011...
odpowiedz
Czyli co,wrocily te smieci czy usuwalas nieskutecznie?
odpowiedz
Ok.Podzialalo,Dzisaj juz tego nie ma.
odpowiedz