|
2009-01-13 20:35
Temat: (82 posty)
Walentynki-Święto Zakochanych a może Święto Komercji?Zbliża się wielkimi krokami, Święto Zakochanych. Jest okazja okazać Jej lub Jemu, że jest kochany/kochana. A może to święto komercji a nie uczuć? Zakochanie na pokaz w tym dniu? A czy w innych dniach, tego zakochania nie okazujemy lub inni go nie okazują? Spacer, np. romantyczny dla Niej lub dla Niego, wyjście do kina, kupno dla Niej kwiatów, |

Zbliża się wielkimi krokami, Święto Zakochanych. Jest okazja okazać Jej lub Jemu, że jest kochany/kochana. A może to święto komercji a nie uczuć? Zakochanie na pokaz w tym dniu? A czy w innych dniach, tego zakochania nie okazujemy lub inni go nie okazują? Spacer, np. romantyczny dla Niej lub dla Niego, wyjście do kina, kupno dla Niej kwiatów,
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Coraz bardziej jest to jednak święto komercyjne
ja już widzę na stoiskach "sprzęt walentynkowy", a jest dopiero 04.02, to już chyba tak jak w okresie świąt, kończy się Dzień Zmarłych i po 10.11, już Święta
Byłam dziś w Tesco i przynajmniej u mnie są już też różne walentynkowe gadżety.
tak moze mowic tylko osoba ktora nie kocha prawdziwie
nota dodana:)) tynk urwał szyku rwanego w naci papierowej :) zebys nie przeoczyla ;))
Asiuniu moja jesteś moją jedyną miłością :* jeśli to przeczytasz to pomyśl o mnie i o tym że zawsze Cie kochałem nadal kocham i będe kochał zawsze :* odkąd nie jesteśmy razem moje życie straciło cały sens bo dla mnie najważniejsza jesteś właśnie Ty Słoneczko ;** tak bardzo chciałbym znów być z Tobą... Kochan Cię moja Asiu B.
A coś z kinowych propozycji może?
Walentynki to dla mnie smutny dzien :( zle mi sie uklada z chlopakiem...
witaj, zaproponuj coś...ja widziałem np. "Spacer w chmurach"...nie walentykowy film ale o miłości. inny: "Zapisane w niebie", "Między niebem a piekłem".
Hej w.u.77 dzięki za odpowiedź :-) Sądząc po nicku jesteś facetem, myślałam już, że wszyscy faceci mnie olewają ;)))
Myślałam o kilku filmach, Idealny facet dla mojej dziewczyny (ale czytałam recenzje na gazeta.pl i była negatywna, ogólnie trailer mi się nie podobał), Ślubne Wojny (fajnie się zapowiada) i Wyznania Zakupoholiczki (koleżanka z pracy zachwalała bo podobno na podstawie super książki)... Raczej komedie najlepiej romantyczne, chce się pośmiać nie mam siły na ciężkie filmy...
No i nie wiem czy będę z moimi dziewczynami czy jednak z moim almost-ex-boyfriendem...
"Slubne wojny" widzialam - lekki film, ale tak za wiele to sie nie usmiejesz, Sprobuj "27 sukienek", bardziej zabawne. "Wyznania zakupoholiczki" zapowiada sie fajnie - to bedzie moj wybor. P :)