Kategorie: Styl życia / Porady
Forum: Życie (555 postów)
zaÅ‚ożyciel: w.u.77 | moderator: w.u.77  | data utworzenia: 2008-11-03 19:09

Temat: Jak pomóc mojej kobiecie rzucić papierosy? (10 postów)
autor: ~czarodziej
Liczba wpisów:
9
Na forum od: 2009-10-28
  zobacz wizytówkÄ™
2010-12-23 19:17

Ale czy ona chce?

Bo chociaż samn palę, uważam, że tylko silna wola, może jej pomóc zwyciężyć z nałogiem. Według mnie, zabieraj ją wszędzie gdzie jest zakaz palenia :) teraz masz sposobność, bo coraz więcej(niestety:P ) jest takich miejsc. A zamiast papierosa... Polecam jakiś sport :)

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~czarodziej, 2010-11-09 15:23
    Jak pomóc mojej kobiecie rzucić papierosy?

Witam,

Mam problem ponieważ moja dziewczyna pali papierosy i bardzo mi to przeszkadza! Dusi mnie strasznie kiedy coś jem a ona pali, chce jej pomóc rzucić palenie... Jak jej i sobie pomóc ? Słyszałem że jest wiele metod ale ostatnio bardzo głośno o elektronicznych papierosach co o tym sądzicie?

zgłoś do moderacji
    • noizu23 , 2010-11-14 19:52
      Odp.: Jak pomóc mojej kobiecie rzucić papierosy?

POLECAM!! Kup jej elektronicznego papierosa i zestaw wkładów. Najlepiej robić tak - na początku pali się wkład o normalnej zawartości nikotyny, po paru tygodniach stopniowo zmniejszasz dawkę a na koniec albo przestajesz palić albo kupujesz wkłady bez nikotyny i się cieszysz "dymkiem" bez substancji uzależniającej. Rozglądałeś się już za jakimiś papierosami? Mam rozeznanie w temacie bo niedawno sam sobie kupiłem więc ogarnąłem ofertę z różnych sklepów i mogę pomóc w wyborze :)

zgłoś do moderacji
      • tygrys69 *, 2011-06-29 19:16
        Nagranie oddania spermy

Zobaczcie razem http://seksbaza.com

zgłoś do moderacji
      • ~Smerfetka1318, 2011-08-02 14:14

Zgadzam sie z "noizu23". Sama paliłam przez 10 lat zwykłe papierosy a od kwietnia tego roku pale e-papierosy. Mieszkam w krakowie Nowej Hucie i od marca otwarto tam sklep z e-p (Smooke) i jestem zadowolona z produktów jak i z profesjonalej obłsugi, więc polecam każdemu kto nie daje rady rzucić a nie chce smierdzieć zwykłymi fajkami i przede wszystkim mieć lepsze samopoczucie i satysfakcję palac na przystanakch i restauracjach ( e-p można palić wszedzie :) )

zgłoś do moderacji
    • ~mala1310, 2011-07-26 22:16

Elektroniczne papierosy może i pomagają ale najlepsza jest silna wola. Wiadomo, że na początku będą złe dni, ale to jest tak zawsze gdy się chce zaprzestać z nałogiem. Później one przechodzą. Silna wola powoduje to w nas, że jak nie chcemy powrócić do palenia to tego nie zrobimy - gdyż sami chcieliśmy tego i się go pozbyliśmy, wszystkie inne metody nie dają nam tego.

Zawsze możesz poszukać także informacji na tej stronce:

http://linkaturs.com/news0041.php

zgłoś do moderacji
    • Hancyk , 2011-02-13 19:02

Wszystkiego najlepszego życzę Wszystkim zakochanym

zgłoś do moderacji
    • Hancyk , 2011-02-13 18:59

To działa!!! Ja też wiele lat paliłam i nie mogłam rzucić tego nałogu. W ubiegłym roku kupiłam elektronicznego papierosa i nie pale. Polecam, jeden wydatek ale warto. Lepiej się czuje, mam więcej pieniędzy i nikt mi nie powie, że cuchne papierosami. Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • samurai1092 , 2010-12-23 19:17
      Ale czy ona chce?

Bo chociaż samn palę, uważam, że tylko silna wola, może jej pomóc zwyciężyć z nałogiem. Według mnie, zabieraj ją wszędzie gdzie jest zakaz palenia :) teraz masz sposobność, bo coraz więcej(niestety:P ) jest takich miejsc. A zamiast papierosa... Polecam jakiś sport :)

zgłoś do moderacji
    • martulka785 , 2010-12-11 23:32

Ja także byłabym bardzo wdzięczna za te informację, ponieważ w związku z ustawą antypapierosową warto byłoby przestawić się na elektroniczne papierosy, zatem czekam na model godny polecenia ;)

zgłoś do moderacji