Kategorie: Społeczności / Towarzyskie
Forum: Przyjaźń miedzy kobietą a meżczyzną (29 postów)
założyciel: BillySpod4c | moderator: BillySpod4c  | data utworzenia: 2008-10-29 10:09

Temat: uwagi do tematu (18 postów)
autor: guest
Liczba wpisów:
15131
Na forum od: 2008-08-23
  zobacz wizytówkę
2008-10-29 22:00 Temat: (18 postów)

uwagi do tematu

Myślę, że może z tego wyjść ciekawa dyskusja. Tylko chciałabym wiedzieć, czy dyskutujemy o jakiejś konkretnej sytuacji.

odpowiedz
Sortuj według:
  • guest *****, 2008-10-29 22:00
    uwagi do tematu

Myślę, że może z tego wyjść ciekawa dyskusja. Tylko chciałabym wiedzieć, czy dyskutujemy o jakiejś konkretnej sytuacji.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:59
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:20

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:56

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:58

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:44

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:46

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:28

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 16:00

zgłoś do moderacji
    • ~jagiel10, 2010-05-07 09:14
      Odp.: uwagi do tematu

Jak zawsze szanse są ale w tym przypadku bardzo małe. Zakładając, że są w swoim typie to nie dał bym takiej sytuacji nawet 0,5%. Jedyna możliwość to jak już przestają być ze sobą i stają się przyjaciółmi. Były chłopak, była żona... cokolwiek. Nie ma takiego napięcia emocjonalnego bo co miało być już się wypaliło, zostaje tylko życzliwość.

zgłoś do moderacji
    • amelka22amelka **, 2010-05-04 15:36

Jeśli szukacie zabawy to zajrzyjcie na dyskrecja.pl Dzięki temu serwisowi Wasz seks będzie

o niebo lepszy. Gwarantowane!

zgłoś do moderacji
    • ~sss, 2010-02-24 13:40

seks analny jest bardzo przyjemny, trzeba jednak pamiętać o właściwym nawilżeniu, możesz

kupić jakiś żel lub oliwkę http://dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html

zgłoś do moderacji
        • Efak , 2008-11-09 02:04

Mam w sumie dwa przykłady. Pierwszego przyjaciela poznałam już w podstawówce. Wtedy pamiętam pierwszy raz to mi się spodobał. To muszę przyznać że wydawał mi się najładniejszym chłopakiem w klasie. Jednak wszyscy naśmiewali się z jego lokowanej czupryny.:) Mało rozmawialiśmy. Lepiej poznaliśmy się dopiero w 2 gimnazjum. Spedzaliśmy razem sporo czasu na zabawie dyskusjach. Nigdy nam nie przeszło przez głowe bycie razem. Choć na pewno co jakiś czas któreś pytało czy to on czy to ona... Do dziś się przyjaźniby i nigdy nie było inaczej:) Wiem że kiedykolwiek gdy będę go potrzebować to stanie za mną murem. Poznałam go lepiej niz kogokolwiek na tej ziemi. Chwilami wydaje mi sie jakbym znała jego duszę. Drugi jest przykładem obalenia teorii przyjaźni, ale dlatego, że mężczyzna zaprzyjaźnił się ze mną z zamiarem przejścia do związku. Myslę więc, że sami decydujemy o tym czy bedzie to przyjaźń czy też chcemy z daną osobą czegos więcej już na początku. Duzą miare ma tutaj nasza wizja miłości.

zgłoś do moderacji
    • , 2008-12-19 22:26

jest możliwa ale ze strony kobiety, męski punkt widzenia - przyjaźń jest czymś w czym kobieta sobie nie da rady. No może ale nie znam takiego przypadku, wiem męski punkt - przyjaźniłem się z kobietą ponad 4 lata, skończyło się, jesteśmy ze sobą ale miłość przeszkadza w tamtym układzie. Przyjaźń - tak, ale zawsze jest to coś co spowoduję że sex zada ciekawsze pytanie a oczekuje się od przyjaciela pomocy w uzyskaniu odpowiedzi... Przyjaźń fascynuje jest bezinteresowna i stawia wysoką poprzeczkę, trudno nie poddać się temu podmuchowi wiatru, i nie dać się ponieść myślom, jeśli jest tak dobrze ze sobą rozmawiać to jak może być ... Oczekuje się od przyjaciela czegoś więcej niż przeciętnie od kumpla.

Nie wg. minie to jest utopia, ciężki problem i jeszcze bardziej ciężka próba dla obojga przyjaciół. Oczywiście mam na myśli hetero.

zgłoś do moderacji
    • zoika ****, 2008-11-02 16:26
      uwagi do tematu

o tak taka przyjaźń jest możliwa naczytałam się w książkach, ale nie spotkałam w realnym życiu ; )

zgłoś do moderacji
      • Cassandra **, 2008-12-14 08:47

Dla mnie pojecie przyjazni oznacza zarzyly stosunek miedzy ludzmi na dluzszy okres badz jeszcze dluzej! Rozwijaja sie w okresie nauki i trwaja...Jednak rowniez nie spotkalam konkretnego przykladu roznych plci, bo najczesciej przyjazn wygasa kiedy pojawia sie pozadanie, lub po prostu kazdy odchodzi w swoja strone, zaklada rodzine i partner zyciowy jest wtedy najlepszym przyjacielem. Oczywiscie to nie wyklucza miec kolege czy kolezanke ale nie jest to juz wielka przyjazn, nazwalabym to raczej kolezenstwem. Pzd.

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2008-11-08 16:10

Odpowiedź marzyciela w tym miejscu zginęła.

zgłoś do moderacji