To forum jest na 11. miejscu w rankingu, a na 10. znajduje się jakieś nieczynne (ktoś go skasował). Mam nadzieję, że wkrótce zamienią się miejscami. Trzymajcie kciuki :-)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wielkie dzięki... * Witam nową osobę na forum i życzę nawiązania sympatycznych znajomości oraz satysfakcji z wymiany poglądów :-) P;

Pudlisku (mogę tak zdrobnić? to z sympatii...), czy Ty masz uprawnienia ratownika? Bo kapitalnie reanimujesz "stare" tematy, he, he... Muszę Ci za to podziękować... :-)
Oczywiście że możesz tak sobie zdrabniać. Nie widzę przeszkód :)
Odpowiadam: niestety nie mam uprawnień ratownika, ale na plaży i w wodzie czuję się bardzo fajnie ;)))))
Reanimuję stare tematy, bo nie mam z kim i o czym pisać ;) Nudzę się! ;)
Biegam po tematach i wynajduję ciekawe "rodzynki"...
Dziękuję za materiał graficzny... Bardzo mi się podoba. Lubię takie klimaty zwłaszcza gdy za oknem jest bardzo inaczej ;)
Pozdrawiam.
Wiec tutaj dalsza czesc "Autentycznych ogloszen parafialnych"
1.Po poludniu w polnocnym i poludniowym koncu kosciola odbeda sie chrzty. Dzieci beda chrzczone z obu stron.
2.W czwartek o 16 Wspolnelody. Panie dajace mleko prosimy przyjsc wczesniej.
3.W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Wszyscy jestesmy zaproszeni do udzialu w tej tragedii.
4.Spotkanie grupy terapeutycznej pomagajacej wzmocnic poczucie wlasnej wartosci w srode wieczorem. Prosimy uzywac tylnych drzwi.
5.We wtorek cotygodniowa katecheza tym razem temat:"Jezus chodzi po wodzie". W przyszlym tygodniu"W poszukiwaniu Jezusa" :)))))
A ja lubię nawet kilka razy śmiać się z tego, co jest zabawne... Dziękuję :-) Najlepszy jest chyba nr 2 i wzmacnianie własnej wartości tylnymi drzwiami...