Kategorie: Społeczności / Między nami
Forum: uśmiechnij się :-) (5881 postów)
założyciel: dorape | moderator: dorape  , guestInes | data utworzenia: 2008-10-26 12:20

Temat: a może...? (45 postów)
autor: dorape
Liczba wpisów:
30958
Na forum od: 2008-08-09
  zobacz wizytówkę
2008-11-13 14:39 Temat: (45 postów)

a może...?

To forum jest na 11. miejscu w rankingu, a na 10. znajduje się jakieś nieczynne (ktoś go skasował). Mam nadzieję, że wkrótce zamienią się miejscami. Trzymajcie kciuki :-)

odpowiedz
Sortuj według:
  • dorape *****, 2008-11-13 14:39
    a może...?

To forum jest na 11. miejscu w rankingu, a na 10. znajduje się jakieś nieczynne (ktoś go skasował). Mam nadzieję, że wkrótce zamienią się miejscami. Trzymajcie kciuki :-)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:59
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:20

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:56

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:58

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:44

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:46

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:28

zgłoś do moderacji
    • extasy , 2008-11-23 00:25
      Odp.: a może...?

Powodzenia! :)

zgłoś do moderacji
      • dorape *****, 2008-11-23 00:34

Wielkie dzięki... * Witam nową osobę na forum i życzę nawiązania sympatycznych znajomości oraz satysfakcji z wymiany poglądów :-) P;

zgłoś do moderacji
        • guest *****, 2008-11-30 18:42

I ta tajemnicza osoba zniknęła...

zgłoś do moderacji
          • Pudlis *****, 2009-11-04 14:46

...jak we mgle! ;)

zgłoś do moderacji
            • dorape *****, 2009-11-08 23:16

Pudlisku (mogę tak zdrobnić? to z sympatii...), czy Ty masz uprawnienia ratownika? Bo kapitalnie reanimujesz "stare" tematy, he, he... Muszę Ci za to podziękować... :-)

zgłoś do moderacji
              • Pudlis *****, 2009-11-09 12:05

Oczywiście że możesz tak sobie zdrabniać. Nie widzę przeszkód :)

Odpowiadam: niestety nie mam uprawnień ratownika, ale na plaży i w wodzie czuję się bardzo fajnie ;)))))

Reanimuję stare tematy, bo nie mam z kim i o czym pisać ;) Nudzę się! ;)

Biegam po tematach i wynajduję ciekawe "rodzynki"...

Dziękuję za materiał graficzny... Bardzo mi się podoba. Lubię takie klimaty zwłaszcza gdy za oknem jest bardzo inaczej ;)

Pozdrawiam.

zgłoś do moderacji
    • Ines *****, 2009-05-20 01:51

Wiec tutaj dalsza czesc "Autentycznych ogloszen parafialnych"

1.Po poludniu w polnocnym i poludniowym koncu kosciola odbeda sie chrzty. Dzieci beda chrzczone z obu stron.

2.W czwartek o 16 Wspolnelody. Panie dajace mleko prosimy przyjsc wczesniej.

3.W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Wszyscy jestesmy zaproszeni do udzialu w tej tragedii.

4.Spotkanie grupy terapeutycznej pomagajacej wzmocnic poczucie wlasnej wartosci w srode wieczorem. Prosimy uzywac tylnych drzwi.

5.We wtorek cotygodniowa katecheza tym razem temat:"Jezus chodzi po wodzie". W przyszlym tygodniu"W poszukiwaniu Jezusa" :)))))

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2009-01-27 20:48
      screen#2

Dawno nie zaglądałam do tego wątku.

Okazuje się, że od tego czasu forum awansowało na miejsce 5.

Jest to niewielki ruch, ale sporo postów od tamtego czasu przybyło.

zgłoś do moderacji