zapraszam w takim bądź razie do wejścia na link http://pordubitz.org/1/wiadomosci.onet.pl a na pewno nastrój się znaczni poprawi :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Eh, mnie się już też wszystkiego odechciewa... Pracy nie ma, staży nie ma, praktyk nie ma... Siedzę w domu i coraz bardziej wariuję. Chciałabym iść na podyplomowe, ale za co, skoro nie pracuję...? :( I jeszcze za oknem tak ponuro :(
Młoda absolwentka?
No to jesteś pełna perspektyw i pewnie dyspozycyjna- idealny pracownik.
Może zacznij szukać w jakimś innym sektorze? Zastanów się jakie rzeczy w ogóle mogłabyś robić (lubiłabyś/ umiesz), nie tylko te związane z Twoim wykształceniem. Może samozatrudnienie lub okres próbny w jakiejś firmie są rozwiązaniem?
Aha, określ także swoje oczekiwania i nie schodź poniżej nich, do niczego się nie zmuszaj.
Co do podyplomowych to popraw mnie, ale rekrutacje już się chyba pokończyły co?
Pozdrawiam!
Dzięki, Ty to potrafisz podnieść człowieka na duchu! ;) Może masz rację, trzeba coś robić, rozwijać się i nie załamywać, bo to faktycznie nie ma sensu... :) Na niektórych podyplomowych rekrutacje są nawet do 30 września, ale na pewno w tym roku już nie dam rady nigdzie się załapać, bo nie będę miała ich z czego opłacić... Może w przyszłym ;)
,
2009-09-13 21:38 tak ta juz jest w tym życiu jak sie wali to już na całego. ostatnio straciłem swojego najlepszego przyjaciela był dla mnie jak brat. odprowadziłem go w ostatnią drogę.
TO SE ZAPALL,,,----------GRUBY MELANRZ
,
2009-06-24 10:06 Czasami tak bywa, że mamy chwile załamania powodują to często nawet czynniki pogodowe . Dziś już mi lepiej pomimo pogody musiałem przemyśleć parę spraw