To tak proste, że aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł;)
Proponuję rozwijanie wątku z zabawnymi pytaniami stawianymi na Forum.
Spokojnie,skad te watpliwosci?Jestem troche zmeczony i tyle.Tak w ogole i tematem tez.Ale do jutra wydobrzeje.A poza tym post guest zostal mi"zwrocony".Odpowiedzialem bo koncepcja wspolnej deklaracji jest chyba najlepszym wyjsciem.Kiedys juz pisalem skargi do tej pani ktora odpowiada w imieniu wp.Nie jestem optymista bo jesli to do niej trafia to mozemy sobie gadac.Udaje glupka i mysli ze ja,baran jakis,wszystko kupie...Ale to bylo w zeszlym roku.Zreszta mysle ze jak juz sie napisze to guest bedzie wiedziec co dalej
A tymczasem forum zniknelo i wpis do mnie od Guest rowniez.Wybacz ale nie jestem w stanie wierzyc ze to przypadek
Hmmm... same koleżanki wiecie, że tu trzeba dużo cierpliwości...no i nieustającej wiary w cuda, że forum powróci,...że się uda...:-))
Znikła odpowiedź kazka na ten temat?
W każdym razie teraz już jej nie widzę.
Oj, ktoś chichocze złośliwie w kąciku...
Jakoś tak się stało, że dopiero teraz dostrzegłam tą Waszą dyskusję.
Ale forum widziałam już dawno, zajrzałam tam nawet parę razy, okazało się również, że nie brakuje tam wpisów na mój temat...
Również zastanawiam się, skąd się tacy ludzie biorą, w dodatku oni sobie chyba nie zdają sprawy jak funkcjonuje forum i używają tego jak czata!
Moderatorzy nie wiedzieć czemu śpią.
A jak czytam w jaki sposób formułowanie są wypowiedzi na tamtym forum (słownictwo, tematyka, słowne opisywanie gifów) to mi się włos na głowie jeży.
Nie bardzo wiem, do którego posta odnosi się Twój komentarz - nieczytelny jest układ wpisów... Ale to już wina programu :))

Skorzystaj z siły Morza Martwego, a potem chyc na Tibię.
...czyli o wysypie fascynujących tematów w świąteczny czas.
,
2009-04-17 10:06 ja też sądzę, że to żart, bo "ktury" użytkownik by tak pisał? xDD