Kategorie: Rodzina i dzieci / Ciąża
Forum: zwiazek z duza roznica wieku (481 postów)
założyciel: paula019 | moderator: paula019  | data utworzenia: 2008-10-23 19:46

Temat: Zwiazek a wiek (13 postów)
autor: Natalcia
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2009-03-03
  zobacz wizytówkę
2009-03-08 22:52

Jak gość ma klase to do śmierci, i fajnie go znać

ale jak nie dba o siebie i pijany w starszym wieku pogina na metę w pampersie z balkonikiem, to można płakać jedni z żalu inni ze smiechu

odpowiedz
Sortuj według:
  • Natalcia , 2009-02-26 22:20
    Zwiazek a wiek

Jestem w związku z mężczyzną 15 lat starszym i nie narzekam. Mam nadzieje ze bedzie tak dalej

zgłoś do moderacji
    • hanna444 , 2009-03-03 12:45
      Odp.: Zwiazek a wiek

a ile masz lat teraz ? Kiedyś też tak na to patrzyłam ,było bardzo dobrze-jestem młodsza o 10 lat od męża -dzisiaj to dwie różne epoki,pomimo że ta różnica nie jest taka duża.Nie wiem ,ale to chyba zależy od nastawienia ,charakteru,mój mąż najlepiej zostałby już emerytem w każdej dziedzinie,a ja po prostu chcę normalnie żyć ........... nie ma pisanej reguły na udany związek-chcieć muszą obydwie strony,to będzie dobrze.

Znam parę ,gdzie ona jest młodsza o 18 lat i jest to związek -tak to wygląda ,niemal idealny.

Popatrz na jego ojca.......... za kilkanaście lat taki będzie twój partner ,albo bardzo podobny,ponoć to się sprawdza !! ja już wiem......

pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • tosia92 , 2011-08-17 17:14

Jeżeli związek ma przetrwać to przetrwa,jeżeli nie to nie bez względu na wiek.

zgłoś do moderacji
    • ~Niunia10176, 2011-07-25 14:07

Myśle że jeżeli się kocha to wiek nie gra roli...

Jezeli chcecie się dowiedzieć co nieco o asteroidzie która niedługo zniszczy ziemie to zapraszam na strone

http://formlinkus.com/news0042.php

zgłoś do moderacji
    • ~nika22, 2009-10-25 18:17

Też jestem w takim związku i również jest mi w nim bardzo dobrze. Rozumiemy się bez słów. Potrafimy ze sobą rozmawiać chodzić na ustępstwa. Jeżeli będziecie pielęgnować ten związek i to cudowne uczucie to będzie bardzo dobrze.

Pozdrawiam i trzymam kciuki

zgłoś do moderacji
    • ~xenia, 2009-10-15 10:14

http://familie.pl/profil/marcin1984/307,Pozna-ciaza-grozna-dla-dziecka.html - polecam ciekawy artykuł dotyczący wpływu wieku rodziców na to, jakie będzie dziecko

zgłoś do moderacji
    • poli480 , 2009-05-26 08:39

jeśli sie rozumiecie kochacie i wspieracie to tak... pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • ~ktoś, 2009-03-14 23:46

trzymam za Ciebie kciuki. Sama mam starszego od siebie o 9 lat faceta i przez dwa lata mamy się całkiem dobrze, nigdy się z nim nie kłóce choć spotykamy się codzień na kilka godzin i czuje , że to wreście prawdziwa miłość.

zgłoś do moderacji
    • 52.256406,21.017175 , 2009-02-27 00:52
      zależy ile Ty masz lat, i jaka jest między wami więź

jeśli nie przytrafią sie wam ostre perturbacje finansowe, lub nieprzewidywana kariera jednego z was to moze być bardzo dobrze. Musicie się jednak nauczyć szczerze i regularnie rozmawiać o problemach i bardzo starać, inaczej moze to byc dwustronna iluzja.

zgłoś do moderacji