Kategorie: Turystyka / Gdzie, co i jak załatwić
Forum: turystyka w internecie (244 posty)
założyciel: malinowy_raj | moderator: malinowy_raj  | data utworzenia: 2008-10-21 12:12

Temat: kiedy rezerwowac wycieczke w necie? (26 postów)
autor: malinowy_raj
Liczba wpisów:
5
Na forum od: 2008-07-04
  zobacz wizytówkę
2008-10-21 12:15 Temat: (26 postów)

kiedy rezerwowac wycieczke w necie?

witam mam pytanie, chce zarezerwowac urlop na lipice 2009 w internecie np przez stornke typu holidaycheck.pl, poradzcie mi kiedy jest najlepszy czas na rezerwacje takiej wycieczki, czy moge to zrobic juz teray czy moze sie wstrzymac do marca , kwietnia, czy istnieje ewentualna mozliwosc odwolania takiej rezerwacji i na jak dlugo przed wyjazdem? za pomoc bede wdzieczna

odpowiedz
Sortuj według:
  • malinowy_raj , 2008-10-21 12:15
    kiedy rezerwowac wycieczke w necie?

witam mam pytanie, chce zarezerwowac urlop na lipice 2009 w internecie np przez stornke typu holidaycheck.pl, poradzcie mi kiedy jest najlepszy czas na rezerwacje takiej wycieczki, czy moge to zrobic juz teray czy moze sie wstrzymac do marca , kwietnia, czy istnieje ewentualna mozliwosc odwolania takiej rezerwacji i na jak dlugo przed wyjazdem? za pomoc bede wdzieczna

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:58
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:19

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:55

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:57

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:43

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:45

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:27

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:59

zgłoś do moderacji
    • convi *, 2010-09-09 16:16
      Odp.: kiedy rezerwowac wycieczke w necie?

Jeśli chodzi rezerwowanie wycieczek to najlepiej jest pomyśleć o tym duużo wcześniej. Ja chciałam w tym toku pojechać do Bułgarii z ok-tours, niestety okazało się że wszystko wysprzedane. Dlatego już teraz zaczynam myśleć nad przyszłymi wakacjami, żeby mi ktoś z przed nosa dobrej oferty znowu nie wziął.

zgłoś do moderacji
    • ~pawel, 2010-07-21 14:49

uważajcie na www.ostatniemiejsca.pl...nic dokladnie nie mowie, ale ostrzegam...uważajcie

zgłoś do moderacji
    • ~traveller, 2010-03-04 15:14

A ja wolę stronę www.lastminute4u.pl maja tam polskie i niemieckie oferty, bez ukrytych dopłat..fajna strona, proste wyszukiwanie..juz dwa razy u nich rezerwowałem

zgłoś do moderacji
    • kasza99999 *, 2009-11-17 14:37

Myślę, że należało by tutaj wymienić kilka nazw biur podróży, na których się zawiedliście, lub miło rozczarowaliście. Profesjonalne biura maja możliwości na swoich stronach internetowych rezerwacji terminów, więc łatwo znaleźć wolne miejsca i zamówić konkretny pokój w dobrym hotelu.Ponadto szanujące się biuro (jak dla mnie np. Bon Voyage), posiada posiada bardzo dobry kontakt z klientem i profesjonalnie obsługują swoich wycieczkowiczów zarówno przed jak i w trakcie wyjazdu. Czekam na odpowiedzi, co do innych biur i jak one to rozwiązują.

zgłoś do moderacji
      • reasonwhy *, 2009-11-25 15:49

Znam bardzo fajny serwis, na którym można sobie zarezerwować miejsce w hotelu, bilety, sale konferencyjne itd. Ostatnio na rezerwuje.pl zamawiałem sobie hotel w warszawie na wyjazd służbowy. Znalazłem super tanią ofertę i niezły hotel. Ich wyszukiwarka korzysta nie z 1, ale aż z 5 baz, więc można przebierać w ofertach.

zgłoś do moderacji
    • july64 , 2008-10-21 14:18
      Odp.: kiedy rezerwowac wycieczke w necie? Już!

TURCJA RIVIERA – bomba ceny extra hotele – 100% kompletne

Rezerwuj nie czekaj

Dziecko 2 – 12,99 lat za 499zł

Dorosły na dostawce minus 150zł !!!

www.ostatniemiejsca.pl

tel. 502-383-321

zgłoś do moderacji
    • ~Polack, 2009-10-17 19:19

Dlaczego u licha wybrałeś sobie akurat czeską stronę? Czy jesteś jednym z tych ich spamerów?

zgłoś do moderacji
    • ~pilgrim4, 2009-10-16 16:50

na stronie trendy-travel.pl jest wyszukiwarka tanich biletów lotniczych

Kupilem przez nia tanio bilet do Londka. Polecam. Mają też fajne oferty typu hiper last minute

zgłoś do moderacji
    • ~spaceman, 2009-09-29 16:09

na stronie trendy-travel.pl jest wyszukiwarka tanich biletów lotniczych

Kupilem przez nia tanio bilet do Londka. Polecam. Mają fajne hiper last minute oferty

zgłoś do moderacji
    • KarolMot , 2009-09-25 00:50

Odpowiedź jest prosta - jak najwcześniej. Jeżeli chcesz mieć pewność, że nikt Cię nie ubiegnie, musisz rezerwować, kiedy tylko jest okazja. Oczywiście, jest też druga droga - last minute. W zeszłym roku udało mi się wybrać z Ok-tours do Grecji właśnie dzięki last minute. Bardzo dobrze będę wspominał te wakacje, bo warunki mieliśmy naprawdę idealne ;). Wystarczy odrobina rozeznania, a napewno znajdziesz coś dla siebie :).

zgłoś do moderacji
    • ~zadowolony, 2009-08-20 13:07

wlasnie wrocilem z Grecji, wycieczke kupilem w internecie poprzez fajne biuro - podaje link:

lastminute-online.pl

maja praktycznie caly swiat, mila obsluga, fachowe doradztwo

zgłoś do moderacji