|
~martravel.pl
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |
2010-12-11 13:36
Temat: (7 postów)
Internetowe biuro podróży martravel.plPortal turystyczny oferuje: wczasy last minute, wycieczki, wyjazdy turystyczne, wypoczynek wakacyjny, imprezy turystyczne na całym świecie, rezerwacje hoteli na całym świecie, bilety lotnicze i autokarowe. Szybka i łatwa rezerwacja. Współpracujemy ze sprawdzonymi organizatorami imprez turystycznych. Portal turystyczny zawiera porady dla turystów, przewodnik po świcie i informacje turystyczne dla każdego. |

Portal turystyczny oferuje: wczasy last minute, wycieczki, wyjazdy
turystyczne, wypoczynek wakacyjny, imprezy turystyczne na całym świecie,
rezerwacje hoteli na całym świecie, bilety lotnicze i autokarowe. Szybka i
łatwa rezerwacja. Współpracujemy ze sprawdzonymi organizatorami imprez
turystycznych. Portal turystyczny zawiera porady dla turystów, przewodnik
po świcie i informacje turystyczne dla każdego.
Witam, dolaczam sie do pozytywnych opinii biura martravel.pl, wlasnie wrocilem z Turcji i jestem zadowolony z zaproponowanego hotelu i obslugi przed jak i po urlopie, bo jako nieliczni dbaja po powrocie o klienta:) a jak to sami sie przekonajcie. POLECAM!!!!!
Mieszkam w okolicach Cieszyna i chciałam jechać z mężem na wakacje. Chcieliśmy skorzystać z tego biura ale nie mam zaufania do biur internetowych. Natomiast nie wyobrażam sobie kupowania w biurze, które istnieje dopiero kilka miesięcy. Brakuje wtedy doświadczenia i profesjonalizmu sprzedających.
Kupiłam w końcu w biurze Cieszynka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam biuro Cieszynka.
Witam, wróciłam właśnie z Egiptu, jechałam za pośrednictwem martravel.pl i nie miałam wcale zmarnowanego urlopu. Konsultanci doradzili mi jaki hotel wybrać i skorzystałam z rady - polecam to biuro bo warto, mają dużo ofert, dla każdego coś się znajdzie:)
Nikt nie chce mieć zmarnowanych wakacji :)
dla tego szukaj ofert na www.topodpoczynek.eu ogromny wybór, rezerwacja bez wychodzenia z domu no i pewność, że wszystko będzie okej :)
martravel.pl współpracuje z Sopol i innymi biurami tak więc ma sporo ofert do wyboru :)
Generalnie internet pod tym względem jest prawdziwym błogosławieństwem. Wystarczy tylko wiedzieć gdzie się chce jechać a oferty niemal same się znajduję. Na ten sezon jest ich naprawdę sporo,. na przykład sopol ma atrakcyjne propozycje na zimowe wyjazdy