Kategorie: Turystyka / Gdzie, co i jak załatwić
Forum: turystyka w internecie (237 postów)
założyciel: malinowy_raj | moderator: malinowy_raj  | data utworzenia: 2008-10-21 12:12

Temat: gdziw szukać? podpowiedzcie (12 postów)
autor: Paulina Ewa
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2010-03-04
  zobacz wizytówkę
2010-03-04 14:20 Temat: (12 postów)

gdziw szukać? podpowiedzcie

Hej,

gdzie na wakacje w Polsce? I jak najlepiej szukac noclegu? Jedziemy wiekszą grupą, Może jakies propozycje? Albo namiary na porządny portal turystyczny, byleby sprawdzony

Może bardziej doświadczeni pomogą?

Pozdrawiam

Paulin

odpowiedz
Sortuj według:
  • Paulina Ewa , 2010-03-04 14:20
    gdziw szukać? podpowiedzcie

Hej,

gdzie na wakacje w Polsce? I jak najlepiej szukac noclegu? Jedziemy wiekszą grupą, Może jakies propozycje? Albo namiary na porządny portal turystyczny, byleby sprawdzony

Może bardziej doświadczeni pomogą?

Pozdrawiam

Paulin

zgłoś do moderacji
    • lula5656 *, 2011-07-30 16:46
      Odp.: gdziw szukać? podpowiedzcie

ja ostatnio odkryłam fajny portal własnie gdzie można od razu zarezerwować sobie nocleg nazywa się ideatur.pl i po za tym można sprawdzić tam jakie są atrakcje w danej miejscowości , gdzie dobrze zjeść także całościowo mozna się dowiedzieć o danej miejscowości

zgłoś do moderacji
    • nortamid , 2010-12-31 14:04

Ostatnio wszelkiego rodzaju wyjazdy są mi bardzo odległe:0 ale pomarzyć zawsze można. Generalnie nie ma problemów z informację, w necie można znaleźć bardzo dużo ofert. Z tego co się orientuje sopol ma ciekawe oferty, można śmiało się zapoznać a nuż coś się znajdzie

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:19
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-04 10:55

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-02 14:57

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:43

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:45

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:27

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:59

zgłoś do moderacji
    • bigmamam1 **, 2010-08-02 12:03

Możesz zawsze skorzystać z tego adresu http://www.urlopwpolsce.pl/ Jej ogromnym plusem jest przystępna wyszukiwarka dzięki, której można bez problemu znaleźć odpowiednie miejsce. Właściwie trzeba tylko wiedzieć gdzie się chce jechać i mniej więcej w jakiej cenie. Proste, prawda?

zgłoś do moderacji
    • ~reni, 2010-03-05 21:45

Mi się podoba nowy portal GdzieTeraz.pl

http://gdzieteraz.pl

Zaczyna przybywać miejsc i użytkowników i ciągle dodają coś nowego. Całkiem przyjazny, choć jeszcze sie rozwija. Polecam!

zgłoś do moderacji