Hej,
gdzie na wakacje w Polsce? I jak najlepiej szukac noclegu? Jedziemy wiekszą grupą, Może jakies propozycje? Albo namiary na porządny portal turystyczny, byleby sprawdzony
Może bardziej doświadczeni pomogą?
Pozdrawiam
Paulin
,
2011-07-30 16:46 ja ostatnio odkryłam fajny portal własnie gdzie można od razu zarezerwować sobie nocleg nazywa się ideatur.pl i po za tym można sprawdzić tam jakie są atrakcje w danej miejscowości , gdzie dobrze zjeść także całościowo mozna się dowiedzieć o danej miejscowości
Ostatnio wszelkiego rodzaju wyjazdy są mi bardzo odległe:0 ale pomarzyć zawsze można. Generalnie nie ma problemów z informację, w necie można znaleźć bardzo dużo ofert. Z tego co się orientuje sopol ma ciekawe oferty, można śmiało się zapoznać a nuż coś się znajdzie
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Możesz zawsze skorzystać z tego adresu http://www.urlopwpolsce.pl/ Jej ogromnym plusem jest przystępna wyszukiwarka dzięki, której można bez problemu znaleźć odpowiednie miejsce. Właściwie trzeba tylko wiedzieć gdzie się chce jechać i mniej więcej w jakiej cenie. Proste, prawda?
Mi się podoba nowy portal GdzieTeraz.pl
http://gdzieteraz.pl
Zaczyna przybywać miejsc i użytkowników i ciągle dodają coś nowego. Całkiem przyjazny, choć jeszcze sie rozwija. Polecam!