Czy ktoś mi pomoże? Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży. I jak do tej pory nie potrafię sobie z tym poradzić.
,
2012-04-30 10:25 naprawdę ciesz sie bo to wielkie szczęście, pomyśl sobie ile kobiet nieustannie stara się o dziecko i nic z tego nie wychodzi bo nie mogą ich mieć, a Ty nie cieszysz się że dostałaś od życia najpiękniejszy dar jaki możesz sobie wyobrazić. Zacznij dbac o siebie, rzuć wszystkie używki, jeśli takie były, jedz zdrowo, dużo warzyw i osoców, tylko nie przesadzaj z jedzeniem, no i podstawa to kwas foliowy, łykaj go codziennie, aby Twój maluszek nie urodził sie z wadą cewy nerwowej. Będzie dobrze, głowa do góry!
Ja również powtórze za koleżankami ze jednak najwazniejszy jest kwas foliowy a z suplementami diety byłabym ostrożna.
Arthrotec - Tabletki sprawdzone, w 100% SKUTECZNE!
Sprzedam oryginalnie zapakowane tabletki. Pewna, i błyskawiczna wysyłka. Stały kontakt, płatność przy odbiorze przesyłki! Przesyłka pakowana w sposób bezpieczny i dyskretny. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt:
tel.kom. 694 358 266
gg: 2886367
Realizacja zamówień i wysyłki:
CAŁA POLSKA
Dostępność:
CAŁY CZAS DOSTĘPNY
,
2011-09-02 09:57 Masz chyba kiepskiego faceta skoro się martwisz ciążą??? Ja zaliczyłem wpadkę z moją kobietą i gdy usłyszała z moich ust szczere słowa "damy rade wszystko będzie dobrze" po dziś dzień jest dobrze. Trzeba być skałą wokół której toną. Stanąć twardo, rąbnąć pięścią w stół i iść dalej. Życzę Ci powodzenia. Wychowałem młodszego brata, wychowuje syna, pomagam kuzynce w opiece i co?? Daje radę
Ja zaczęłam wierzyć w horoskopy dostałam to od mojej znajomej Magdy.długo się zastanawiałam.Fakt horoskop ma znaczenie. http://poznajdate.com
Daty, numerologia czasem nas przeraża -ale sprawdza się.Jak jest coś nie tak to wiem że to od gwiazd.
Czy są życzliwi ludzie czasem w astrologi trzeba szukać,czy ciąża to trauma?Nie przejmuj się sprawdź sobie.
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
I jak tam Maju teraz? Czy po takim czasie uśmiechasz się na myśl jak zareagowałaś gdy się dowiedziałaś o ciąży? :))
ciesz sie,, nie patrz na innych,to twoje zycie,twoje cialo i twoje dziecko, wszystko bedzie ok
Witam, posiadam na sprzedasz tabletki antykoncepcyjne o wysokiej klasie produktowej. Tabletki są z zagranicy 100% legalne na rynku , wszystkie czynności są bardzo intymne. Jeżeli jesteś zainteresowana/y oferta to zadzwon pod numer 518952720 lub adres e-mailowy: darekco3@o2.pl.
Pozdrawiam. wnik
Wszystkim, ktorzy planuja aborcje, lub tak na przyszlosc polecam obejrzec krotki film dokumentalny " Silent scream" - rowniez dostepny na youtube. Nie moglam pozbierac sie po nim przez tydzien. Film pokazuje zabieg aborcji widziany w ultrasonografie. Namawiam.
Dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Już pogodziłam się z nową dla mnie sytuacją i powoli zaczynam się z tego cieszyć. A teraz czytając te wszystkie odpowiedzi jestem pewna że postąpiłam słusznie. Dziękuję.
Ciesze sie z Toba! Najwazniejsze jest oswoic sie z mysla, ze juz masz to nowe zycie choc jeszcze nie czujesz i nie widzisz ale juz niedlugo... Teraz czeka nas cudowny okres...kiedy zacznie sie poruszac...
Kobiety sie nie starzeja jedynie nabieraja nowych doswiadczen! A calkowicie obawy znikna kiedy juz przyjdzie bobasek na swiat, zycie sie odmieni... wkoncu bedzie kogo kochac ponad wszystko i dla kogo zyc!
CIESZ SIĘ BO TO WIELKIE SZCZĘŚCIE....JA STRACIŁAM JEDNO DZIECKO...GDY ZASZŁAM W CIĄŻE ZAŁAMAŁAM SIĘ BO TRKTOWAŁAM TO JAK PROBLEM CIĘŻAR ITP.A GDY PORONIŁAM TO BARDZO TO PRZEZYŁAM BO CZYŁAM SIĘ TAK JAKBY STAŁO SIĘ TO Z MOJEJ WINY...TERAZ MAM WSPANIAŁĄ DWULETNIĄ CÓRKĘ KTÓRA UWIERZ MI JEST SZCZĘŚCIEM PONAD WSZYSTKICH I WSZYSTKO....
Ciesz sie ze juz sie dowiedzialas, bo ja jeszcze nie ale wszystko na to wskazuje! Jestem zadowolona tylko przyjdzie rozczarowanie jak czar prysnie!
Zwróć się do jakiegoś psychologa. Nie dla każdej kobiety zajście w ciążę to powód do radości. Ale pomyśl, że prawie każda potem mówi, że nie mogłaby żyć bez tego dziecka. Powodzenia