Kategorie: Rodzina i dzieci / Ciąża
Forum: Aborcja (364 posty)
założyciel: mika18 | moderator: mika18  | data utworzenia: 2008-10-19 14:17

Temat: Jestem w ciąży (24 posty)
autor: maja128
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2008-11-10
  zobacz wizytówkę
2008-11-10 15:07 Temat: (24 posty)

Jestem w ciąży

Czy ktoś mi pomoże? Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży. I jak do tej pory nie potrafię sobie z tym poradzić.

odpowiedz
Sortuj według:
  • maja128 , 2008-11-10 15:07
    Jestem w ciąży

Czy ktoś mi pomoże? Niedawno dowiedziałam się że jestem w ciąży. I jak do tej pory nie potrafię sobie z tym poradzić.

zgłoś do moderacji
    • aleksandraxyz123 *, 2012-04-30 10:25
      Odp.: Jestem w ciąży

naprawdę ciesz sie bo to wielkie szczęście, pomyśl sobie ile kobiet nieustannie stara się o dziecko i nic z tego nie wychodzi bo nie mogą ich mieć, a Ty nie cieszysz się że dostałaś od życia najpiękniejszy dar jaki możesz sobie wyobrazić. Zacznij dbac o siebie, rzuć wszystkie używki, jeśli takie były, jedz zdrowo, dużo warzyw i osoców, tylko nie przesadzaj z jedzeniem, no i podstawa to kwas foliowy, łykaj go codziennie, aby Twój maluszek nie urodził sie z wadą cewy nerwowej. Będzie dobrze, głowa do góry!

zgłoś do moderacji
      • ~ada, 2012-05-11 18:09

Ja również powtórze za koleżankami ze jednak najwazniejszy jest kwas foliowy a z suplementami diety byłabym ostrożna.

zgłoś do moderacji
    • ginekolog_farmakologia , 2012-03-25 22:08
      Arthrotec - Tabletki sprawdzone, w 100% SKUTECZNE!

Arthrotec - Tabletki sprawdzone, w 100% SKUTECZNE!

Sprzedam oryginalnie zapakowane tabletki. Pewna, i błyskawiczna wysyłka. Stały kontakt, płatność przy odbiorze przesyłki! Przesyłka pakowana w sposób bezpieczny i dyskretny. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt:

tel.kom. 694 358 266

gg: 2886367

Realizacja zamówień i wysyłki:

CAŁA POLSKA

Dostępność:

CAŁY CZAS DOSTĘPNY

zgłoś do moderacji
    • Agata Nowak *, 2012-02-12 19:27

To tylko się cieszyć.

zgłoś do moderacji
    • JacobRam *, 2011-09-02 09:57

Masz chyba kiepskiego faceta skoro się martwisz ciążą??? Ja zaliczyłem wpadkę z moją kobietą i gdy usłyszała z moich ust szczere słowa "damy rade wszystko będzie dobrze" po dziś dzień jest dobrze. Trzeba być skałą wokół której toną. Stanąć twardo, rąbnąć pięścią w stół i iść dalej. Życzę Ci powodzenia. Wychowałem młodszego brata, wychowuje syna, pomagam kuzynce w opiece i co?? Daje radę

zgłoś do moderacji
    • ~Elf, 2011-07-22 14:55
      Warto zajrzeć w horoskop jaka data Ci sprzyja

Ja zaczęłam wierzyć w horoskopy dostałam to od mojej znajomej Magdy.długo się zastanawiałam.Fakt horoskop ma znaczenie. http://poznajdate.com

Daty, numerologia czasem nas przeraża -ale sprawdza się.Jak jest coś nie tak to wiem że to od gwiazd.

Czy są życzliwi ludzie czasem w astrologi trzeba szukać,czy ciąża to trauma?Nie przejmuj się sprawdź sobie.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-29 16:43
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-28 09:45

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-20 09:27

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-11-19 15:59

zgłoś do moderacji
    • dona-mika **, 2010-07-22 16:13

I jak tam Maju teraz? Czy po takim czasie uśmiechasz się na myśl jak zareagowałaś gdy się dowiedziałaś o ciąży? :))

zgłoś do moderacji
    • hepigirl , 2010-03-16 16:41

ciesz sie,, nie patrz na innych,to twoje zycie,twoje cialo i twoje dziecko, wszystko bedzie ok

zgłoś do moderacji
    • ~Darekco3, 2010-03-10 20:40

Witam, posiadam na sprzedasz tabletki antykoncepcyjne o wysokiej klasie produktowej. Tabletki są z zagranicy 100% legalne na rynku , wszystkie czynności są bardzo intymne. Jeżeli jesteś zainteresowana/y oferta to zadzwon pod numer 518952720 lub adres e-mailowy: darekco3@o2.pl.

Pozdrawiam. wnik

zgłoś do moderacji
    • freeopenminded , 2010-03-07 20:54

Wszystkim, ktorzy planuja aborcje, lub tak na przyszlosc polecam obejrzec krotki film dokumentalny " Silent scream" - rowniez dostepny na youtube. Nie moglam pozbierac sie po nim przez tydzien. Film pokazuje zabieg aborcji widziany w ultrasonografie. Namawiam.

zgłoś do moderacji
    • ~maja128, 2008-11-17 17:12

Dziękuje bardzo za wszystkie odpowiedzi. Już pogodziłam się z nową dla mnie sytuacją i powoli zaczynam się z tego cieszyć. A teraz czytając te wszystkie odpowiedzi jestem pewna że postąpiłam słusznie. Dziękuję.

zgłoś do moderacji
      • Cassandra **, 2008-11-28 22:32

Ciesze sie z Toba! Najwazniejsze jest oswoic sie z mysla, ze juz masz to nowe zycie choc jeszcze nie czujesz i nie widzisz ale juz niedlugo... Teraz czeka nas cudowny okres...kiedy zacznie sie poruszac...

Kobiety sie nie starzeja jedynie nabieraja nowych doswiadczen! A calkowicie obawy znikna kiedy juz przyjdzie bobasek na swiat, zycie sie odmieni... wkoncu bedzie kogo kochac ponad wszystko i dla kogo zyc!

zgłoś do moderacji
    • ~STZ2, 2008-11-21 00:50

CIESZ SIĘ BO TO WIELKIE SZCZĘŚCIE....JA STRACIŁAM JEDNO DZIECKO...GDY ZASZŁAM W CIĄŻE ZAŁAMAŁAM SIĘ BO TRKTOWAŁAM TO JAK PROBLEM CIĘŻAR ITP.A GDY PORONIŁAM TO BARDZO TO PRZEZYŁAM BO CZYŁAM SIĘ TAK JAKBY STAŁO SIĘ TO Z MOJEJ WINY...TERAZ MAM WSPANIAŁĄ DWULETNIĄ CÓRKĘ KTÓRA UWIERZ MI JEST SZCZĘŚCIEM PONAD WSZYSTKICH I WSZYSTKO....

zgłoś do moderacji
    • Cassandra **, 2008-11-15 12:00

Ciesz sie ze juz sie dowiedzialas, bo ja jeszcze nie ale wszystko na to wskazuje! Jestem zadowolona tylko przyjdzie rozczarowanie jak czar prysnie!

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2008-11-13 22:22

A w jakim jesteś wieku?

zgłoś do moderacji
    • agazest , 2008-11-13 15:43

Zwróć się do jakiegoś psychologa. Nie dla każdej kobiety zajście w ciążę to powód do radości. Ale pomyśl, że prawie każda potem mówi, że nie mogłaby żyć bez tego dziecka. Powodzenia

zgłoś do moderacji