Kategorie: Biznes / Handel i usługi
Forum: Projektowanie, aranżacja wnętrz (175 postów)
założyciel: mtb | moderator: mtb  | data utworzenia: 2008-10-15 14:20

Temat: Projektowanie wnetrz (29 postów)
autor: angjur1
Liczba wpisów:
103
**
Na forum od: 2009-11-10
  zobacz wizytówkę
2009-12-29 13:31 Temat: (29 postów)

Projektowanie wnetrz

Zastanawiam się nad zmianą wystroju w moim domu i trafiłam na stronę ladniemieszkaj.pl Okazało się, że robią nie tylko aranżacje i projekty, ale też zajmują się wykonawstwem. Skontaktowałam się z firmą i bardzo rzetelnie udzielili mi informacji. Wydaje mi się, że jest to bardzo profesjonalna firma.

odpowiedz
Sortuj według:
  • angjur1 **, 2009-12-29 13:31
    Projektowanie wnetrz

Zastanawiam się nad zmianą wystroju w moim domu i trafiłam na stronę ladniemieszkaj.pl Okazało się, że robią nie tylko aranżacje i projekty, ale też zajmują się wykonawstwem. Skontaktowałam się z firmą i bardzo rzetelnie udzielili mi informacji. Wydaje mi się, że jest to bardzo profesjonalna firma.

zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2010-01-21 12:17
      Odp.: Projektowanie wnetrz

heh, to dokładnie tak samo jak firma n-design, która dodatkowo zatrudnia profesjonalnych projektantów, którzy naprawdę potrafią tak zaaranżować pomieszczenie, że szczęka opada.

Mi opada za każdym razem, kiedy wchodze na ich stronę.

Po prostu mają łeb pełen pomysłów.

zgłoś do moderacji
      • ~Sylwka, 2010-04-26 20:36

Urządzałam niedawno mieszkanie- i musze sie pochwalic, ze wyszło mi całkiem fajnie bez pomocy architekta :) To wcale nie jest takie trudne- wystarczy poodwiedzac strony projektantów wnętrz- mozna sporo podgladnąć, poszukać fajnych rozwiązań, kolorów. Przygotowałam ściąge dla wykonawcow, zaznaczyłam co mają zrobić i tak taniutko uzyskałam fajny efekt. Korzystałam właśnie z realizacji na stronie n-design, z rydzynskiego http://www.rydzynski.eu/pl/, z Artdesign http://www.artdesign.pl/ - ci oprocz fajnych projektow maja duzo artykułow, które sa całkiem przydatne, szczsególnie gdy sie samemu bawi w projektowanie.

Uwierzcie, nie trzeba architekta, żeby mieć gustowne mieszkanko :)

zgłoś do moderacji
        • ~mally, 2011-06-27 14:18

A ja polecam ciekawą stronkę z obrazami do twojego wnętrza http:://www.printmode.pl sam kupiłem tam obrazy i polecam wszystkim posiadają bardzo ciekawe wzornictwo

zgłoś do moderacji
      • prettywomen4 **, 2010-05-24 11:47

Masz rację projekty, które proponuje ta firma robią niesamowite wrażenie. Ale mnie się najbardziej podoba to, że koszty są zawsze dostosowane do budżety klienta. Bo każdy wie ile ma do wykorzeniania na remont i tej puli pieniędzy nie chciałby przekroczyć. Słyszałam też, że projektanci z firmy n-design wyróżniają się też super podejściem do klienta. Jak kiedyś będę robić remont to chyba się zgłoszę do tej właśnie firmy;)

zgłoś do moderacji
      • cytrusowa666 *, 2011-12-08 14:59

no własnie ja regularnie wchodze sobie na profil facebookowy n-design czerpać inspiracje z tego co robią, a ich projekty uważam za na prawdę wyjątkowe i kreatywne :) Czasem można podpatrzeć coś fajnego do swojego domu, często w ten sposób szukam inspiracji.

zgłoś do moderacji
      • ~anyway, 2012-05-23 12:19

wiecie mnie się wydawało, że projektowanie i urządzanie mieszkania to jest czysta przyjemność i może sprawić wiele radości, ale mój pogląd na to się zmienił w momencie, jak przyszło mi samej urządzić łazienkę. Wszystko fajnie, pięknie, ogólną koncepcję miałam, ale jak przyszło do konkretów i szczegółów zaczęły się schody. Teraz planuję kolejny remont i chyba zatrudnię projektanta wnętrz niech moje wizje ubierze w całość. Powiedzcie mi, jak z tą firmą N-design a konkretnie, jak z cenami?? Bo widziałam projekty i są super, ale boję się ogromnych kosztów.

zgłoś do moderacji
    • houlrglassnebula **, 2010-01-21 12:18

heh, to dokładnie tak samo jak firma n-design, która dodatkowo zatrudnia profesjonalnych projektantów, którzy naprawdę potrafią tak zaaranżować pomieszczenie, że szczęka opada.

Mi opada za każdym razem, kiedy wchodze na ich stronę.

Po prostu mają łeb pełen pomysłów.

zgłoś do moderacji
      • molinezja7777 , 2010-05-24 13:23

Wydaje mi się, że jeśli firma najpierw pyta o budżet klienta, a później myśli nad pomysłami, to już fajny początek współpracy. Mierzmy siły na zamiary, ja bardzo chętnie skorzystałabym z takiej porady, ale czasami takie firmy mają z góry założoną cenę, która w wielu przypadkach jest zaporowa. Zaczynam się trochę orientować w tej branży i widzę, że n-design to opcja godna rozważenia.

zgłoś do moderacji
      • bigmamam1 **, 2010-05-24 13:47

Z tego co wiem to n-design jest bardzo dobrą firmą. Ich strona jest naprawdę imponująca. Z tego co pamietam to kiedyś nawet trafili na okładkę "Dom i wnętrze"- to o czymś świadczy. Jesli ktoś się zdecyduje na skorzystanie z profesjonalnej firmy to warto zawsze sprawdzić opinie o niej- nie każda jest godna polecenia

zgłoś do moderacji
      • cucuy **, 2010-05-24 14:15

Faktycznie ich "portfolio" i galeria prezentują się bardzo ciekawie. Ja generalnie uważam, że potrzebne są takie firmy jak n-design. Nie każdy z nas bowiem rodzi się z mega wykształconym zmysłem estetycznym i po prostu nie umie sam urządzić sobie odpowiednio mieszkania. I w takim sytuacjach projektanci wnętrz są świetnym rozwiązaniem

zgłoś do moderacji
        • marcoo_1 , 2010-05-24 21:53

zgodzę się przedmówcą firmy dekorujące wnętrza są naprawdę potrzebne. Widziałem parę wnętrz zrobionych przez profesjonalistów i naprawdę fajnie to wygląda z firmą n-design nie miałem styczności ale odwiedziłem ich stronę i naprawdę fajnie się prezentują. Kończę budowę może mieliście z nimi jakieś doświadczenie i możecie coś on nich powiedzieć ???

zgłoś do moderacji
        • czasamitrzeba , 2010-05-25 12:38

W pełni się zgadzam, widziałam już efekty pracy różnych projektantów wnętrz i oni, jeśli są profesjonalistami, to zdecydowanie więcej od nas widzą, mają więcej gotowych rozwiązań, na które pewnie sami nie wpadlibyśmy. Ta firma, którą tutaj polecacie faktycznie ma ciekawą galerię, wyglądają na solidnych i nie boją się łączyć materiałów, które na pierwszy rzut oka nie pasują do siebie. I o tym właśnie mówię, projektanci ze smykałką do tego zawodu takie rzeczy potrafią, a jeśli wsłuchają się jeszcze w pomysły klienta to już w ogóle idealnie. ;)

zgłoś do moderacji
      • ~klakier, 2012-03-20 11:57

Skoro tak się znacie - co myślicie o schodach 3A?

http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria

Czy na podstawie zdjęcia możecie cokolwiek ocenić?

Strasznie nam się podobają...

zgłoś do moderacji
    • cytrusowa666 *, 2011-11-02 12:44

prettyywomen4 to prawda, gdzieś trzeba inspiracje znaleźć :) Ja ostatnio przeglądam i oczarowuję się galerią projektantów Nasciturus Design, znajdźcie sobie ich facebooka i zobaczcie w galerii ich dokonania :) Zwłaszcza zauroczyła mnie galeria METAMORFOZA, podaję linka:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.150720808300080.19112.101682149870613&type=1a poniżej jedno ze zdjęć, które mnie zauroczyło :)

zgłoś do moderacji
    • IWONAZA , 2011-09-11 20:29

Ja bym polecała czerpanie inspiracji z najlepszych pism i portali - to one prezentują najlepszych projektantów i architektów. http://www.swiatrezydencji.pl/ Świat Rezydencji na polskim rynku pism branżowych właśnie tym się wyróżnia, że współpracuje z samymi najlepszymi architektami i ma świeże informacje ze świata wzornictwa i designu. Bardzo wysoki poziom.

zgłoś do moderacji
    • prettywomen4 **, 2010-01-21 12:44

Oj to ja się chyba muszę bardziej przyjrzeć tej firmie skoro ją tak chwalicie;) Przymierzam się do remontu mieszkania i przydadzą mi się jakieś inspiracje do tego jak ma wyglądać moje nowe mieszkanie..... W końcu gdzieś jakąś inspirację trzeba znaleźć;)

zgłoś do moderacji
      • IWONAZA , 2011-09-11 20:27

Ja bym polecała czerpanie inspiracji z najlepszych pism i portali - to one prezentują najlepszych projektantów i architektów. http://www.swiatrezydencji.pl/ Świat Rezydencji na polskim rynku pism branżowych właśnie tym się wyróżnia, że współpracuje z samymi najlepszymi architektami i ma świeże informacje ze świata wzornictwa i designu. Bardzo wysoki poziom.

zgłoś do moderacji
    • ~anita, 2011-06-07 15:29

A ja z koleii bardzo sobie chwale ta stronkę

http://www.projektujikupuj.pl/zaprojektuj-wnetrze.html

Maja tu darmowe narzedzie do projektowanie w 3D.Bardzo fajne rozwiazanie.

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-07 10:58
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji
    • ~Szczęśliwy85, 2010-12-05 20:17
      Więc moje życie wkońcu się odmieniło!

Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

zgłoś do moderacji