Kategorie: Rozrywka i kultura / Kultura
Forum: Książki (375 postów)
założyciel: an.e | moderator: an.e  | data utworzenia: 2008-10-15 08:06

Temat: Co teraz czytasz? (120 postów)
autor: an.e
Liczba wpisów:
30958
Na forum od: 2008-08-09
  zobacz wizytówkę
2009-02-28 16:02

Odp.: Co teraz czytasz?

P.S Kocham Cie

odpowiedz
Sortuj według:
  • an.e *, 2008-10-15 08:07
    Co teraz czytasz?

Książki, które aktualnie czytacie :)

zgłoś do moderacji
        • dorape *****, 2009-04-29 19:57

A ja go mam z serii dołączanej do GW... Ale to było już dość dawno, więc teraz tylko faktycznie pozostaje Ci allegro. Życzę udanych łowów... a potem niezapomnianej lektury... :))

zgłoś do moderacji
        • collins01 *****, 2009-04-29 20:05

Wszystko sie powywracalo!Zona znalazla mi te pozycje w antykwariacie,jedynym w Poznaniu ktory ma niskie,bardzo nieskie ceny i bylby rajem gdyby nie...obsluga ignoranta i krotko mowiac palanta.Rozmowa z nim jest wykluczona.Zreszta nie ma nawet o czym

zgłoś do moderacji
    • guest *****, 2009-05-01 18:19

A ja czytam aktualnie biografię Kate Bush autorstwa Roba Jovanovicha.

zgłoś do moderacji
    • dorape *****, 2009-04-28 18:25

"Gra anioła" Carlosa Ruiza Zafona :) PS. Magiczna książka...

zgłoś do moderacji
    • collins01 *****, 2009-03-21 15:49

Wpadla mi w rece dosc przypadkowo ksiazka Macieja Slomczynskiego"Ladujemy 6 czerwca".Mam w swych zbiorach jej pierwsze wydanie z 1947 roku i jest to ciekawostka bowiemjuz pare miesiecy pozniej taka pozycja byla na sto procent niemozliwa do wydania w bierutowskiej Polsce.M.S.czyli nie kto inny tylko pozniejszy Joe Alex,opisal w niej po krotce przygotowania do operacji "overlord"czyli ladowania aliantow w Normandii,zdobycie Paryza i pare innych epizodow wojennych.Wszystko to z niewatpliwa znajomoscia rzeczy ale...jak dla mnie zbyt chaotycznie.Zaczelo sie swietnie i pierwsze rozdzialy czytalo sie jak pamietne powiesci Ericha Marii Remarque'a.Potem jednak gore wziely ciagoty autora do przygodowego stylu z pod znaku...Joe Aleksa.Niemniej fajna to ksiazka.Duzo w niej entuzjazmu i czegos na co mozna czesto trafic sluchajac wspomnien weteranow.Ktos powie,wojna to zlo,czym sie tu ekscytowac?A jednak sluchajac wspomnien frontowych wie sie na pewno ze byly to najwazniejsze dni ich zycia

zgłoś do moderacji
    • ~grześkowa, 2009-03-05 11:42

Czytam sporo książek o NLP. Teraz jest taki świetny konkurs na portalu superja, ktory dotyczy tego, co lubię czyli rozowju osobistego. Można niewielkim kosztem wygrać 2 książki, naprawdę świetne! Przebudowa własnego ja Steava Andreasa i "Przekonania – ścieżki do zdrowia i dobrobycia" autorstwa Roberta Diltsa, Suzi Smith oraz Tima Hallboma. Wejdźcie tam i spróbujcie, bo warto!

zgłoś do moderacji
    • ~Elizabeth, 2009-02-28 18:51

Niedawno kupiłam Petera Mayla "Rok w Prowansji, "Jeszcze raz Prowansja", "Zawsze Prowansja". "Rok w Prowansji" już przeczytałam, obecnie czytam "Jeszcze raz Prowansja". Nie są to nowości ale polecam.

zgłoś do moderacji
    • ~szymonk92, 2009-02-28 18:50

BRISINGR

zgłoś do moderacji
    • ~joba, 2009-02-28 17:18

Martin George R R - Starcie_królów

zgłoś do moderacji
    • ~Alex, 2009-02-28 16:40

Christopher Paolini - "Eragon"

zgłoś do moderacji
    • ~meggi91, 2009-02-28 16:19

Joyce Carol Oates-dziewczyna z tatuazami

zgłoś do moderacji
    • maladidi24 , 2009-02-28 16:02

P.S Kocham Cie

zgłoś do moderacji
    • ~mk, 2009-02-28 15:26

R. Ziemkiewicz - "Polactwo"

zgłoś do moderacji
    • ~ElaZ., 2009-02-28 12:12
      Eric-Emmanuel Smitt - Moje życie z Mozartem; Tadeusz A.Kisielewski - Zabójcy:widma wychodzą z ...

Rzecz filozoficzna.O wpływie muzyki Mozarta na kształtowanie psychiki młodego człowieka ia potem w dojrzałym życiu jej ciągła obecność w przełomowych momentach bytu.Fascynująco-kojąca lektura.

zgłoś do moderacji