|
2008-10-15 19:49
Temat: (11 postów)
fotokonkurs PRZYRODA POLSKA 2008NAPŁYNĘŁO WIELE KAPITALNYCH PRAC ! Dziękuje i ciesze sie z Waszego udziału , jury niebawem oceni prace , wyrózni i w grudniu wystawimy a jest CO, bo prace są dobre i tematycznie i technicznie. W sezonie 2009 myślimy , ze ogłosimy kolejny konkurs , przyszły rok 2009 ogłoszony w PTTK rokie młodzieży , chcemy jednak podkreślic udział w turystyce młodziezy ogólnie nazywanej niepełnosprawna i jej poświecic kolejny konkurs , co o tym sądzicie? Pozdrawiam krajoznawców, łazików , szwendaczy i turystow takze niedzielego popołudnia - zapraszam do forum ,licze na komentarze , wspomnienia , turystyczne strofy i fotki - to do przoooooodu! Ireneusz |

NAPŁYNĘŁO WIELE KAPITALNYCH PRAC ! Dziękuje i ciesze sie z Waszego udziału , jury niebawem oceni prace , wyrózni i w grudniu wystawimy a jest CO, bo prace są dobre i tematycznie i technicznie. W sezonie 2009 myślimy , ze ogłosimy kolejny konkurs , przyszły rok 2009 ogłoszony w PTTK rokie młodzieży , chcemy jednak podkreślic udział w turystyce młodziezy ogólnie nazywanej niepełnosprawna i jej poświecic kolejny konkurs , co o tym sądzicie? Pozdrawiam krajoznawców, łazików , szwendaczy i turystow takze niedzielego popołudnia - zapraszam do forum ,licze na komentarze , wspomnienia , turystyczne strofy i fotki - to do przoooooodu! Ireneusz
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)

Gratuluję, bardzo celnego pomysłu ,bo Nasz Kraj jest naprawdę piekny i coraz bardziej zadbany. Miałem
okazję przekonać się o tym ,ponieważ sporo w tym roku zwiedzałem i przyznam szczerze ,że czasami czuje
się dumę ,pozdrawiam
ps. 1-Karpacz
Jesien jest kapitalna , dolnośląskie szlaki urocze i można dywagować ....że w Bieszczadach , ...że w Tatrach , ..że w beskidzie... , i racja , to od trampa zależy , co widzi , co chce widzieć i jak szeroko patrzy. Chwalimy krajobrazy Bułgarii , Słowacji , Niemiec , Francji ,,,,etc. Zapewniam Was , gumka - myszka , zmazujemy okropności w postaci śmieci które są wszechobecne , stwierdzamy - POKSKA jest najpiękniejsza a że czasem zdarzy się TO czy OWO , WTEDY PRZYWOŁUJEMY NASZE WYSOKIE POCZUCIE WYROZUMIAŁOŚCI , czy tak nie jest? Czy tacy nie jesteśmy? pozdrawiam turystycznie -Ireneusz