:)))No przeciez masz napisane tak wyraznie ze nie mozesz nie wierzyc:))
Zawsze sadzilem [tzn.od jakichs 4 lat]ze nic tak nie pociaga/przyciaga chorych umyslowo jak internet.I choc nic nie powinno mnie juz dziwic,przyznaje sie bez bicia ze ten polglowek tez mnie oslabil...
najgorsze jest to,ze naprawde są młodzi ludzie,ktorzy wiedzą bardzo mało na ten temat.koszmar..
Mlodzi ludzie wiedza bardzo malo nie tylko na ten temat.Mlodzi ludzie w dodatku maja te wiedze gdzies.A jesli nawet te wiedze maja to i tak w ich wieku,wystarczy odpowiedni nastroj,okolicznosci,chec popisania sie lub zwyczajny poped,[z ktorym nie wiedza i nie chca wiedziec,co mozna zrobic] i dzielo zniszczenia gotowe.Wiedza to nie wszystko.Potrzebne jest jeszcze wychowanie
moze wiedza nabyta w trakcie wychowania? jedno i drugie niezwykle wazne.ostatnio dowiedziałam sie , ze kobieta,ktorą kiedys znałam, została babcią.ma teraz 32 lata.
No wiec sama widzisz jak to sie kula.A badz pewna ze nie jest to najmlodsza babcia na swiecie...
na swiecie na pewno nie.ale w Polsce to jednak nie jest codziennosc.:)) ale to i tak straszne