Kategorie: Rodzina i dzieci / Małżeństwo
Forum: Złota emerytura (5 postów)
założyciel: kamilg011 | moderator: kamilg011  | data utworzenia: 2012-02-12 13:04

Temat: W jakim wieku przejdziemy na emeryture? Jak zabezpieczyć siebie i rodzinę? (4 posty)
autor: kamilg011
Liczba wpisów:
4
Na forum od: 2011-10-04
  zobacz wizytówkę
2012-02-12 13:09 Temat: (4 posty)

W jakim wieku przejdziemy na emeryture? Jak zabezpieczyć siebie i rodzinę?

wiam

zastanawiałem się w jakim wieku przejdziemy na emeryture - 65 lat? A może 70?

Premier Szwecji uważa, że 75 lat... Jak zabezpieczyć w takim razie naszą rodzinę?

Pracuję w naszej rodzine sam - teraz mam siłę jestem młody więc pracuję na 2 etaty. Wystarcza nam na wszystko - a co będzie później? WIem mam ubezpieczenie. A a czego będziemy żyli na starość?

Rozwiązaniem jest złota emerytura:

http://zlotaemerytura.blogspot.com

na pewno warto pomyśleć o swoim własnym złotym zabezpieczeniu. Bo co będzie jak stracę moją pracę? Jak utrzymam rodzinę? W Polsce ubezpieczenia od utraty pracy nie istnieją przecież, albo są absolutnie nieopłacalne.

Więc jak zabezpieczyć rodzinę?

odpowiedz
Sortuj według:
  • kamilg011 , 2012-02-12 13:09
    W jakim wieku przejdziemy na emeryture? Jak zabezpieczyć siebie i rodzinę?

wiam

zastanawiałem się w jakim wieku przejdziemy na emeryture - 65 lat? A może 70?

Premier Szwecji uważa, że 75 lat... Jak zabezpieczyć w takim razie naszą rodzinę?

Pracuję w naszej rodzine sam - teraz mam siłę jestem młody więc pracuję na 2 etaty. Wystarcza nam na wszystko - a co będzie później? WIem mam ubezpieczenie. A a czego będziemy żyli na starość?

Rozwiązaniem jest złota emerytura:

http://zlotaemerytura.blogspot.com

na pewno warto pomyśleć o swoim własnym złotym zabezpieczeniu. Bo co będzie jak stracę moją pracę? Jak utrzymam rodzinę? W Polsce ubezpieczenia od utraty pracy nie istnieją przecież, albo są absolutnie nieopłacalne.

Więc jak zabezpieczyć rodzinę?

zgłoś do moderacji