Kategorie: Rodzina i dzieci / Wychowanie dzieci
Forum: Rodzic pracujący (2 posty)
założyciel: FAL | moderator: FAL  | data utworzenia: 2012-02-04 20:42

Temat: Ankieta (1 post)
autor: FAL
FAL
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2012-02-04
  zobacz wizytówkę
2012-02-04 20:43 Temat: (1 post)

Ankieta

eBadania.pl - Badania ankietowe online

www.ebadania.pl

Bardzo prosimy Was o pomoc w lepszej diagnozie sytuacji kobiet i mężczyzn (matek i ojców) w kontekście godzenia życia zawodowego i prywatnego. Przygotowaliśmy ankietę, która zajmie Wam krótką chwilę.

odpowiedz
Sortuj według:
  • FAL , 2012-02-04 20:43
    Ankieta

eBadania.pl - Badania ankietowe online

www.ebadania.pl

Bardzo prosimy Was o pomoc w lepszej diagnozie sytuacji kobiet i mężczyzn (matek i ojców) w kontekście godzenia życia zawodowego i prywatnego. Przygotowaliśmy ankietę, która zajmie Wam krótką chwilę.

zgłoś do moderacji
    • ~bla bla, 2012-03-14 20:44
      Odp.: Ankieta

Mam jedno dziecko, bardzo chętnie miała bym więcej ale.................

- pracę mam przez pośrednika------- więc 1100zł jak się uda a jak nie to mniej najczęściej 700zł

-w PUP nic nie mają i nic mi się nie nalerzy--- szkolenia zawodowe--- podejrzewam, że trzeba mieć układy żeby dostać

- OPS się stara, ale to za mało

- mam średnie wykształcenie , prawo jazdy, znam program Exsel, j.angielski słabo, gwneralnie głupia nie jestem.

-krótko mówiąc w PRZYRODZIE JEST TAK ---JAK SUKA NIE WYKARMI SZCZENIAT TO JE ZAGRYZA---

A W POLSCE JEST TAK JAK NIE MOŻESZ WYKARMIĆ DZIECKA TO SIĘ NIE ROZMNARZASZ

Durni politycy niech wyrzyją za 1400zł bo tyle mam, na 2 osoby. a potem niech jeszcze ras zastanowią się dlaczego mamy niż demograficzny.

przykro mi to pisać ale Polska nie jest dla biednych

zgłoś do moderacji