|
2012-01-20 17:49
Temat: (5 postów)
GofryLież'skie Gofry są pyszny rodzaj belgijskich gofrów, smaczne i dość słodkie. nie widziałem ich w Warszawie. Czy ktoś wie gdzie można kupić Lież'skie gofry w Warszawie ?(z wyjątkiem w Złote Gofry) Wierzę, że moje gofry są najlepsze w Warszawie. jeśli ktoś może mnie przekonać, że gdzieś są smaczniejsze gofry - proszę - porównamy, dowiemy się, kto jest lepszy. |

Lież'skie Gofry są pyszny rodzaj belgijskich gofrów, smaczne i dość słodkie.
nie widziałem ich w Warszawie.
Czy ktoś wie gdzie można kupić Lież'skie gofry w Warszawie ?(z wyjątkiem w Złote Gofry)
Wierzę, że moje gofry są najlepsze w Warszawie. jeśli ktoś może mnie przekonać, że gdzieś są smaczniejsze gofry - proszę - porównamy, dowiemy się, kto jest lepszy.
Polecam zaglądanie na neib.org gdzie znajduje się mnóstwo recenzji różnych miejsc, gdzie można zjeść pyszne rzeczy. Fajne jest to, że recenzje są aż z 25 miast Polski.
Przecież to logiczne, że warszawskie gofry są najlepsze dla warszawiaka, ale na pewno wolałabym kupić belgijskie gofry w Belgii. Coraz bardziej jestem do tego przekonana. Jak długo człowiek jeszcze wytrzyma w tym dzikim kraju, nie wiem???
jeżeli Pani lubi belgijskie gofry - polecam "Złoty Gofry".
gotujemy gofry według tradycyjnej receptury.
Mieszkałem 5 lat w Belgii - wiem, co to jest.
tak wierzę PANU na słowo na pewno są najlepsze jednak muszę się pochwalić swoją upieczoną zupą po belgijsku a w tym samym czasie ugotować naleśniki kaszubskie. jeżeli można wiedzieć a w jakim celu Pan wrócił do Polski?
to jest już inny temat, ( Polska nie jest złe miejsce, a Belgia ma swoje wady)