Kategorie: Zakupy / Artykuły spożywcze
Forum: Lież'skie Gofry, Złote Gofry (6 postów)
założyciel: zlotegofry | moderator: zlotegofry  | data utworzenia: 2012-01-20 17:48

Temat: Gofry (5 postów)
autor: zlotegofry
Liczba wpisów:
4
Na forum od: 2012-01-20
  zobacz wizytówkę
2012-01-20 17:49 Temat: (5 postów)

Gofry

Lież'skie Gofry są pyszny rodzaj belgijskich gofrów, smaczne i dość słodkie.

nie widziałem ich w Warszawie.

Czy ktoś wie gdzie można kupić Lież'skie gofry w Warszawie ?(z wyjątkiem w Złote Gofry)

Wierzę, że moje gofry są najlepsze w Warszawie. jeśli ktoś może mnie przekonać, że gdzieś są smaczniejsze gofry - proszę - porównamy, dowiemy się, kto jest lepszy.

odpowiedz
Sortuj według:
  • zlotegofry , 2012-01-20 17:49
    Gofry

Lież'skie Gofry są pyszny rodzaj belgijskich gofrów, smaczne i dość słodkie.

nie widziałem ich w Warszawie.

Czy ktoś wie gdzie można kupić Lież'skie gofry w Warszawie ?(z wyjątkiem w Złote Gofry)

Wierzę, że moje gofry są najlepsze w Warszawie. jeśli ktoś może mnie przekonać, że gdzieś są smaczniejsze gofry - proszę - porównamy, dowiemy się, kto jest lepszy.

zgłoś do moderacji
    • ~mgaw, 2012-02-12 23:24
      Odp.: Gofry

Polecam zaglądanie na neib.org gdzie znajduje się mnóstwo recenzji różnych miejsc, gdzie można zjeść pyszne rzeczy. Fajne jest to, że recenzje są aż z 25 miast Polski.

zgłoś do moderacji
    • ~Polka, 2012-01-21 15:19

Przecież to logiczne, że warszawskie gofry są najlepsze dla warszawiaka, ale na pewno wolałabym kupić belgijskie gofry w Belgii. Coraz bardziej jestem do tego przekonana. Jak długo człowiek jeszcze wytrzyma w tym dzikim kraju, nie wiem???

zgłoś do moderacji
      • zlotegofry , 2012-01-21 15:34

jeżeli Pani lubi belgijskie gofry - polecam "Złoty Gofry".

gotujemy gofry według tradycyjnej receptury.

Mieszkałem 5 lat w Belgii - wiem, co to jest.

zgłoś do moderacji
        • ~Polka, 2012-01-21 15:53

tak wierzę PANU na słowo na pewno są najlepsze jednak muszę się pochwalić swoją upieczoną zupą po belgijsku a w tym samym czasie ugotować naleśniki kaszubskie. jeżeli można wiedzieć a w jakim celu Pan wrócił do Polski?

zgłoś do moderacji