Witam wszystkich na forum. W związku z pozytywną transakcją zakupu w w/w komisie czekam na wasze opinie. Ode mnie duuuży +
odpowiedz
Panie Rafale28 proponuję wybrać się do tego komisu i sprawdzić czy to co jest napisane na tym forum to prawda.
Ja miałem okazję nabyć auto w tej firmie i muszę powiedzieć że moja opinia jest bardzo pozytywna.
Polecam wszystkim
A niedowiarkom proponuję wybrać się i sprawdzić ten komis
odpowiedz
Jaki towar taka cena (okazje rzadko się zdarzają)
Za dobre auto trzeba zapłacić odpowiednią cenę
odpowiedz
Jest jeden minus mało opuszczają z cen wywoławczych
odpowiedz
Ten komis to pewniak polecam!!!
odpowiedz
Ja kupiłam i jestem zadowolona, załatwili wszystko:
- przerejestrowali mi auto
- na masce były odpryski od kamieni (na moje życzenie pomalowali maskę w cenie auta)
Nigdzie nie musiałam chodzić i niczego załatwiać.
POLECAM
odpowiedz
opinie o komisach są różne, ale myślę że ten jest chyba jednym z najkonkretniejszych w woj. łódzkim.
Kupiłem tam auto i puki co jestem zadowolony z zakupu i obsługi w tym komisie
POLECAM WSZYSTKIM
odpowiedz
Mam tylko nadzieję, że to faktyczne opinie kupujących a nie właściciele Komisu :)
odpowiedz
Witam,
Ja też nabyłem auto w tym komisie, minęło już pół roku od tego czasu i wszystko jest tak, jak Panowie zapewniali, ale to już dawne dzieje.
Mojej znajomej ostatnio także poleciłem "AUTO-FIBAK" gdyż mam pozytywną opinię o tym komisie. Od stycznia firma mieści się w Konstantynowie Ł. jest tam jeszcze większy wybór niż na poprzednim miejscu. Na prośbę koleżanki, Panowie pojechali z nią autem do serwisu na sprawdzenie. Po sprawdzeniu transakcja została sfinalizowana. W dalszym ciągu opinia o "AUTO-FIBAK" pozytywna.
odpowiedz
polecam ten komis
odpowiedz
Ja też daję dużego +
Polecam ten komis
odpowiedz