Kategorie: Styl życia / Erotyka
Forum: Szukam sponsorki (3 posty)
założyciel: Marcin_90 | moderator: Marcin_90  | data utworzenia: 2012-01-06 19:38

Temat: szukam sponsorki z wrocławia (2 posty)
autor: Marcin_90
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2012-01-06
  zobacz wizytówkę
2012-01-06 19:38 Temat: (2 posty)

szukam sponsorki z wrocławia

Witam. Marcin 21 lat z wrocławia. studiuje na politechnice wrocławskiej oraz pracuje. Jestem zadbanym mezczyzna. 178cm wzrostu 65kg. szczuply, umiesniony. Szukam sex sponsorki, oraz nie tylko. Potrzebuje pieniadze na studia oraz inne sprawy. prosze pisac na maila miecek23@wp.pl

odpowiedz
Sortuj według:
  • Marcin_90 , 2012-01-06 19:38
    szukam sponsorki z wrocławia

Witam. Marcin 21 lat z wrocławia. studiuje na politechnice wrocławskiej oraz pracuje. Jestem zadbanym mezczyzna. 178cm wzrostu 65kg. szczuply, umiesniony. Szukam sex sponsorki, oraz nie tylko. Potrzebuje pieniadze na studia oraz inne sprawy. prosze pisac na maila miecek23@wp.pl

zgłoś do moderacji
    • jacy , 2012-01-20 20:14
      Odp.: szukam sponsorki z wrocławia ,POMOGE

Witam, odstapie kontakty do zamoznych pan, ktore szukaja mlodych chlopakow, nie tylko na sex chodzi tutaj glownie o pokazanie sie, rożne wyjazdy wyjscia do drogich klubow,restauracji i spedzanie z nimi czasu przy znajomych ( jej oczywiscie , panie w wieku 33-48 lat minimum wynagrodzenie za spotkanie 1500zł, ulatwie nawiazanie znajomosci przez co zwieksza sie szansa na naprawde staly uklad sam jestem pod wladza jedej bardzo uroczej 35latki, i chetnie podziele sie numerami do jej nie zaspokojonych sasiadek,panie sa z calej Polski, jeden kontakt - 100zł niezwlekaj napisz zanim zabraknie, tylko powazne oferty!, w mailu prosze o napisanie wieku, wymagana dyskrecja!Pamietaj, nie zwlekaj,tylko jeden krok dzieli Cie od przyjemnosci i dobrej kasy.

Jesli chodzi o dojazd niema zadnego problemu panie przyjezdzaja i odwoza swoich chlopakow.Chetnie daja duze prezenty, Sprawdz, przekonaj sie sam,ja nie zaluje.

Wiecej info pod mailem : jacykow555@wp.pl

zgłoś do moderacji
    • ~hmmmmmmmmmmmm, 2012-01-06 20:12
      Odp.: szukam sponsorki z wrocławia

http://adf.ly/4a5O7 moze ja?

zgłoś do moderacji