Kategorie: Styl życia / Gotowanie
Forum: Dieta a praca (5 postów)
założyciel: FrankieZ | moderator: FrankieZ  | data utworzenia: 2011-12-28 11:28

Temat: vivanta (4 posty)
autor: ~mickey
~mickey
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-12-29 15:50 Temat: (4 posty)

vivanta

Ja to kupuję w supermarkecie gotowe dania Vivanta. Nie chce mi się gotować, a tak mam zdrowy i dietetyczny posiłek w podobnej cienie co same skałdniki.

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~mickey, 2011-12-29 15:50
    vivanta

Ja to kupuję w supermarkecie gotowe dania Vivanta. Nie chce mi się gotować, a tak mam zdrowy i dietetyczny posiłek w podobnej cienie co same skałdniki.

zgłoś do moderacji
    • ~Karolla, 2012-01-22 23:38
      Odp.: vivanta

Możesz samemu przygotować makaron z sosem, w zależności od wyobraźni sosów jest bez liku. Ale łatwiej całą ciężką pracę zrzucić na fachowców. Od pewnego czasu "zaprzyjaźniłam" się z daniami do mikrofalówki- gotowe, przygotowane bez tłuszczy i m.in. niskokaloryczne, rewelacyjnie sycą mnie w środku dnia :D

zgłoś do moderacji
    • ~Iwona, 2012-01-13 18:25
      Vivanta

Prawda, dania wyśmienite. Smaczna przerwa w ciągu ciężkiego dnia. Nie ma potrzeby gotowania obiadu, bo porcja Vivanty w zupełności wystarczy. Dania w stylu schab pieczony albo indyk z grilla świetnie brzmią i świetnie smakują

zgłoś do moderacji
    • ~Wera, 2012-01-05 21:43

Gotowe dania do mikrofalówki? Naprawdę coś takiego można kupić? W sumie nigdy nie interesowanym się takiego typu jedzeniem, widziałam tylko na amerykańskich filmach :P

zgłoś do moderacji
    • ~kais, 2011-12-30 12:56

jadlam to kiedys i musze przyznac, ze bylo to bardzo pyszne!

zgłoś do moderacji