|
2011-12-26 19:54
Temat: (32 posty)
Czy znajdzie sie jakaś amatorka pieszczot stóp?Forum założyłem częściowo z nudów, zapraszam wszystkie Panie, dla których rajstopy to nie tylko element bielizny, ale także fragment ubioru o aspekcie, hmm, erotycznym. Chętnie nawiążę kontakt z każdą kobietą, dziewczyną, której kręckiem są właśnie rajstopki i pieszczoty stópek. |

Forum założyłem częściowo z nudów, zapraszam wszystkie Panie, dla których rajstopy to nie tylko element bielizny, ale także fragment ubioru o aspekcie, hmm, erotycznym. Chętnie nawiążę kontakt z każdą kobietą, dziewczyną, której kręckiem są właśnie rajstopki i pieszczoty stópek.
Ech, no i chyba nie ma kobiet o takich upodobaniach...
Heh, jak najbardziej mogą być, nawet lepiej :)
Nie, nie, mój fetysz nie jest jakiś sztywny, dotyczy zarówno pończoch jak i rajstop, ważne tylko, żeby znajdowały się one na kobiecej stópce :)
heh i coś czuję, że to absolutnie by mnie NIE kręciło, zdecydowanie wolę kobiety, może nawet nieco starsze ode mnie.
W akcie ostatecznej desperacji trafiłem tutaj, z nadzieją, że może trafię na kobietę o podobnym fetyszu :)
moze:)).ale to jest,jak kupowanie kota w worku.
Mimo wszystko - zaryzykuję. Myślę, że jesli jakaś kobieta ma podobne fantazje, to na pewno się zgramy.
Hmm, ale skoro napisałaś właśnie na moim forum... Może to też Twoja mała fantazja?
A już miałem cichą nadzieję, że jednak są kobiety które lubią ten rodzaj pieszczot tak samo jak ja. No cóż...
hehe :-D
Tojeczka..nie kręca Cię pończochy? :-D
mnie są obojętne,ale dla mojego chłopa nie:)))