|
~Gagunia
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Możesz wziąć przygotowane przez siebie gotowe już danie tylko do podgrzania, skoro masz w pracy mikrofalówkę. Makaron z sosem, ryż z warzywami. Właściwie co tylko ci na myl przyjdzie.
Ja jakoś nie jestem przekonana do mikrofalówki, dużo lepsze dania wychodzą robione w piekarniku, mikrofala nie daje efektu "chrupkości" ;)
Eeeejjj!!!Ja zartowalem.Ktos tu pisze o mikrofalowce jak o jakims odkryciu na miare XXI wieku:)))
Oczywiscie ze piekarnik jest lepszy.Jesli zawsze mialbym duzo czasu,nie uzywalbym mikrofali w ogole.
Piekarnik w pracy nie zawsze jest dostępny, chyba że pracujemy w kuchni. Ja czasami zabieram http://www.avengroup.pl/piekarnik-z-turboobiegiem-turbo-grill.html - tylko muszę uważać, bo wszyscy w pracy chcą korzystać :)
Dania do mikrofalówki. Smaczna przerwa w ciągu ciężkiego dnia. Nie ma potrzeby gotowania obiadu, bo porcja Vivanty w zupełności wystarczy. Dania w stylu schab pieczony albo indyk z grilla świetnie brzmią i świetnie smakują.
Przygotowuję sobie do pracy obiad w domu, gotowy do odgrzania, ponieważ wielokrotnie nacięłam się na daniach zamawianych na wynos. O daniach Vivanta słyszałam, więc spróbuję, zaoszczędzę dzięki temu trochę czasu.
Za do pracy zabieram dania takiej firmy Vivanta, są to gotowe na tackach posiłki do podgrzania w mikrofali. Z powodzeniem zastępuje domowy obiad
Możesz samemu przygotować makaron z sosem, w zależności od wyobraźni sosów jest bez liku. Ale łatwiej całą ciężką pracę zrzucić na fachowców. Od pewnego czasu "zaprzyjaźniłam" się z daniami do mikrofalówki- gotowe, przygotowane bez tłuszczy i m.in. niskokaloryczne, rewelacyjnie sycą mnie w środku dnia :D