|
2011-12-25 20:55
Temat: (9 postów)
Nic mnie tak nie rozsmiesza jak takie "ogloszenia":)))Rownie dobrze mozesz napisac:szukam dziewczyny ktora na glowie ma blond wlosy...Pomocy!!! Ale zeby nie bylo ze tylko sie nabijam to prosze.Sprawdz sobie:Crazy World Of Arthur Brown-"Fire".Moze akurat o te Tobie chodzi.Jak nie, to masz jeszcze jakies parenascie tysiecy mozliwosci.Powodzenia:))) |

Rownie dobrze mozesz napisac:szukam dziewczyny ktora na glowie ma blond wlosy...Pomocy!!!
Ale zeby nie bylo ze tylko sie nabijam to prosze.Sprawdz sobie:Crazy World Of Arthur Brown-"Fire".Moze akurat o te Tobie chodzi.Jak nie, to masz jeszcze jakies parenascie tysiecy mozliwosci.Powodzenia:)))
hahaha...A może to np. Alice Cooper"House of fire" :-D
Nie..bo nie za często słychac to FIRE :)))
Ale on szuka STAREJ piosenki.Tylko ze...faktycznie,to co dla mnie jest zaledwie wczorajsze,dla niego pewnie jest prehistoria...
Wielce prawdopodobne choc...niby gdzie mial to uslyszec?Nie sadze by w radiu jeszcze ktos gral normalna muzyke [dzieciaki "trojki"nie sluchaja]
Na przykład dzisiaj w tv leciała..dlatego i mnie sie przypomniała:)
???Ciekawe.No ale jak jest kilkadziesiat kanalow polskojezycznych to nawet The Doors moga sie trafic:))
Na tvn albo na polsacie,nie pamietam dokladnie :)
Acha..a to o oczym rozmawialismy ostatnio,pomyliłam sie.
To nie było na TVP KULTURA tylko na KINO MUZYKA POLSKA-i tam na okrągło lecą fajne programy.
Na przykład przedwczoraj lecialy dokumentalne o Dżemie,w tym "Sen o victorii" i koncert z RR :)
Zupelnie nie znam tego kanalu.Albo nowy albo nie ma go w mojej kablowce.
Nowy chyba,bo ja go mam gdzies od dwóch miesięcy..