Kategorie: Biznes / Handel elektroniczny
Forum: MOKKA-SSON WARSZAWA (2 posty)
założyciel: katarzyna-rotter | moderator: katarzyna-rotter  | data utworzenia: 2011-11-17 23:36

Temat: MOKKA-SOON POCZĄTEK (1 post)
autor: katarzyna-rotter
Liczba wpisów:
7
Na forum od: 2009-01-02
  zobacz wizytówkę
2011-11-17 23:45 Temat: (1 post)

MOKKA-SOON POCZĄTEK

WITAMY NA FORUM INTERNETOWYM ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KOMENTOWANIA TEJ SPÓLDZIELNI SOCJALNEJ ,CIEKAWA JESTEM JAKIE PAŃSTWO MAJĄ NA TO ZAOPATRYWANIA NA TO FORUM I TĄ SPÓŁDZIELNIĘ SOCJALNĄ . ZAPRASZAM WSZYSTKICH INWESTORÓW,URZĘDNIKÓW DO WCHODZENIA NA TO FORUM ..... Miejsce pracy dla ON i bezrobotnych. :-) 22 379 47 20

odpowiedz
Sortuj według:
  • katarzyna-rotter , 2011-11-17 23:45
    MOKKA-SOON POCZĄTEK

WITAMY NA FORUM INTERNETOWYM ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KOMENTOWANIA TEJ SPÓLDZIELNI SOCJALNEJ ,CIEKAWA JESTEM JAKIE PAŃSTWO MAJĄ NA TO ZAOPATRYWANIA NA TO FORUM I TĄ SPÓŁDZIELNIĘ SOCJALNĄ . ZAPRASZAM WSZYSTKICH INWESTORÓW,URZĘDNIKÓW DO WCHODZENIA NA TO FORUM ..... Miejsce pracy dla ON i bezrobotnych. :-) 22 379 47 20

odpowiedz  odpowiedz
    Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
    zgłoś do moderacji
    • katarzyna-rotter , 2011-11-20 00:41
      Odp.: MOKKA-SOON POCZĄTEK

WITAMY NA FORUM INTERNETOWYM SPÓŁDZIELNI SOCJALNEJ „MOKA-SSON”. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ODWIEDZANIA NASZEJ SPÓŁDZIELNI I KOMENTOWANIA FORUM. CIEKAWA JESTEM JAKIE SĄ PANSTWA OPINIE DOTYCZĄCE TEGO FORUM. ZAPRASZAM INWESTORÓW, URZĘDNIKÓW, OSOBY NIEPEŁNOSPRAWNE Z RÓŻNYMI GRUPAMI NIEPEŁNOSPRAWNOSCI ORAZ OSOBY BEZROBOTNE DO ZAPOZNANIA SIĘ Z OFERTA FIRMY. SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA „MOKA SSON” JEST SZANSA MIEJSCA PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH I BEZROBOTNYCH. :-)

KONTAKT: 22 379 47 20

odpowiedz  odpowiedz
      Opinia była dla mnie: użyteczna nieużyteczna
      zgłoś do moderacji