|
2011-11-09 23:00
Temat: (4 posty)
Siedzę cały czas przy kompie!No może nie cały czas ale jak wracam z uczelni to włączam kompa i siedze tak aż do wieczora, nawet nic specjalnego nie robie tylko wchodze na FB i na forum, ale nie moge sie oderwac. Wlasciwie to wyłączam kompa jak jest już póxno i nie moge się zmotywować żeby robić coś innego. Chyba trzeba z tym skończyć ale nie wiem jak! Pomózcie:( |

No może nie cały czas ale jak wracam z uczelni to włączam kompa i siedze tak aż do wieczora, nawet nic specjalnego nie robie tylko wchodze na FB i na forum, ale nie moge sie oderwac. Wlasciwie to wyłączam kompa jak jest już póxno i nie moge się zmotywować żeby robić coś innego. Chyba trzeba z tym skończyć ale nie wiem jak! Pomózcie:(
,
2011-11-10 20:53 Właśnie zauważyłem , że to jest choroba XXI wieku. Mam taką samna sytuację jak ty. Najgorsze jest to, że na fejsubuku nie trzeba się logować... Wchodzisz nawet jak nie chcesz ... na chwile :O Ja jeszcze nei znalazłem racjonalnej odpowiedzi na problem, ale z chęcią przyłącze się do dyskusji na ten temat.
Tak jak z kazdym nalogiem.Za pomoca silnej woli.Skoro juz wiesz ze dopadla Cie choroba [ bo to jest choroba!],to bedzie Ci latwiej.Doprawdy,az tak mozna zubozyc swoje zycie?