Długo utrzymujący się uraz lub głęboko skrywana tajemnica oraz żal zżera od środka.
,
2011-12-08 09:15 Najlepszym spsoobem na to jest pójście do wróżki, która odpowie na dręczące pytania
Wróżki? a znasz taką? , bo Ludzi czytających z tarota jest wielu i też nazywają siebie wróżkami.
,
2011-12-09 17:27 Najgorsze jest zadawanie pytań samemu sobie, a ztych pytań rodzące się następne 10...
Przeszłość jest nie zmienna , a przyszłość kreujemy My nie wróżka.
http://postlinknews.com/457news.php JA proponuje wszystkim skorzystanie z tego testu
Często rany z przeszłości niosą nienawiść i żal, a gdy po latach pozwalamy uwolnić się od przeszłości zaczynają się poważniejsze problemy....
Nie mam ran z przeszłości, ale wiele ranek.
Jednak nigdy nie pozwoliłem, by determinowały moje życie.
To JA rządzę swoim życiem, a nie jakieś rany. Jeśli ktoś myśli inaczej, to nie ma na swoje życie żadnego wpływu.
Ty też?
Wszak jesteś człowiekiem.
Przeszłości nie mają TYLKO nastolatki. Oni mają tylko przyszłość. I to jest piękne.
Ja już nie mam przyszłości. I mnie to wali.
Każdy ma swoją przeszlośc w pamięci ja też oczywiśćie dla jednego miła dla drugiego nie! ważne by nauczyć sie wyciągać wnioski i zapomnieć czyż nie?
Gaj... Nie ma sensu wyciągać wniosków, po to, by o nich zapominać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest anty- wyciąganie wniosków.
Tak często( zacząłem, ale przyszła mi do drugiej głowy myśl) .................... Ty musisz być bardzo młoda, albo, bardzo .........................................
Quetzalcoatl jestem kobietą Gaja jak coś Gaj to rodzaj męski co do wieku nie bede sie wypowiadać to też jest pojęcie względne pomiędzy duszą a ciałem ogromna różnica wręcz nie pasują do siebie.
Ja jestem Alex, a Ty nie robisz znaków inter.............itd.
Źle się czyta.
To wygląda, jak liczbytotolotkabezprzerw.