Ja byłam z moim narzeczonym w hotelu Włoskim. Tam oświadczył mi się i było cudownie. Obsługa chętnie współpracuje i pomaga klientom. Jedzenie wyśmienite a atmosfera bardzo miła
Dla mnie Hotel Włoski jest znakomity. Ma niezwykle milą atmosferę i bardzo kompetentną obsługę. Jego dużą zaletą jest wyśmienita restauracja na terenie hotelu ... duże, smaczne, w dobrej cenie dania - idealny stosunek ceny do jakości. Położenie w centrum to kolejny atut, a bliskość Starego Browaru jest niezwykle korzystna dla osób, które lubią robić zakupy.
Byłem tam już nie raz i zawsze wszystko na jak najlepszym poziomie. Mam nadzieję, że jeszcze będę miał okazję by tam powrócić. Polecam również innym. Lepszego hotelu w Poznaniu niż hotel włoski nie ma.
Gratulacje, sama chciałabym doświadczyć oświadczyn w tak uroczym miejscu :)
Widzę, że dziewczęta na tym forum za bardzo się rozmarzyły ;)
a ja jeszcze tam nie byłem ale z chęcią kiedyś spróbuję :) często bywam w poznaniu, łodzi, warszawie i krakowie więc na pewno wstąpię przy okazji, pozdrawiam
Każde miasto ma swoje urokliwe miejsca. A w Poznaniu to właśnie jedno z nich.
Wiadomo, włoska atmosfera jest zawsze najlepsza. Myśląc o Włoszech zawsze przychodzi mi Monica Belluci na myśl. Klasa, styl i urok osobisty. Wszystko co włoskie posiada właśnie te cechy.
Bardzo dobre skojarzenie, mi jeszcze przychodzi na myśl ojciec chrzestny i wino :)
Zapomniałaś jeszcze Kasiu dodać że pokoje są pięknie urządzone, wszystko jest czyste i zadbane. Hotel Włoski jest wart polecenia.
Na ich stronce jest możliwość wirtualnego spaceru po hotelu. Także można się zorientować co nas czeka. A zapowiada się uroczo.
Polecam również hotel włoski naprawdę jest na wysokim standardzie. Wszystko jest na miejscu a przy tym obsługa kompetentna i miła