|
2011-09-27 12:21
Temat: (12 postów)
Rotary Club i Janusz LorenzCiekawa impreza, dużo ważnych ludzi i przede wszystkim mogłam w końcu odwiedzić nowy budynek naszej olsztyńskiej Filharmonii. Muszę teraz się przejść na jakiś dłuższy koncert :) Widzę żę pan Janusz Lorenz coraz bardziej jest dostrzegany w mediach. brawo! |

Ciekawa impreza, dużo ważnych ludzi i przede wszystkim mogłam w końcu odwiedzić nowy budynek naszej olsztyńskiej Filharmonii. Muszę teraz się przejść na jakiś dłuższy koncert :) Widzę żę pan Janusz Lorenz coraz bardziej jest dostrzegany w mediach. brawo!
Jak widzę co za kandydaci są na senatorów w moim okręgu, to według mnie tylko i wyłącznie warto oddać głos na osobę o imieniu Janusz Lorenz. Takie jest moje zdanie i nie zmienię go 9 października tylko Janusz Lorenz. Pozdrawiam
Mi się wydaje, że jest to najlepszy kandydat i musi on wygrać, nie ma innej opcji.
A dzisiaj widziałem JANUSZA LORENZA na starówce w Olsztynie. Świetny gość, rozdawał swoje ulotki i długopisy. 9 października oddam głos na Janusza Lorenza.
Ja byłam na starówce, ale widocznie nie o tej godzinie. Ja chce długopis :D Z czystej ciekawości weszłam na jego profil na fb, tam dalej na stronkę. Ciekawie zrobiona, a po newsach widac że coś robi
9 października bierzącego roku wstąpiwszy do pomieszczenia gdzie można zapisać znaczek X na liście, oddam głos na jedynie interesującego mnie kandydata o imieniu i nazwisku Janusz Lorenz. Następnie wyjdę z pomieszczenia z poczuciem, iż wiem co robię i biorę odpowiedzialność za oddany głos. Janusz Lorenz
Fajne spotkanie. Byłem! Mam nadzieje że jak JANUSZ LORENZ wygra wybory to zajmie się od razu wszelkimi ciekawymi pomysłami w naszym województwie.
Janusz Lorenz uczestniczył w sobotę (24 września) w jubileuszu 20-lecia Rotary Club w Olsztynie. Sam nieco krócej należy do tej organizacji, niemniej ma znaczący udział w jej rozwoju.
Janusz Lorenz, świetny gość lubię jego wywody polityczne na rozwój regionu. Pozdrawiam!
Moim zdaniem w tych wyborach nie ma na kogo zagłosować, ale myślę, że Janusz Lorenz jeszcze w miarę lookę na pustkowiu wypełnia.
Ja to nie wiem o czym wy mówicie. Idę na wybory bo czuję taki obowiązek, a na kogo zagłosuje jeszcze nie wiem. Póki co moimi faworytami są Twoja Stara i Pan Janek z warzywniaka.
Janusz Lorenz to jedna z bardziej charyzmatycznych osob w Olsztynie, myslę, że potrafi tupnąć nogą wtedy gdy trzeba o coś powalczyć. Mój głos w wyborach ma.