Kategorie: Biznes / Giełda, finanse i bankowość
Forum: Banki, kredyty, lokaty (604 posty)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 13:15

Temat: Nasze preferencje odnośnie kont bankowych - badanie (3 posty)
autor: ~studentka UE
~studentka UE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
  zaproś do znajomych
 obserwuj profil
 zobacz wizytówkę
2011-12-15 10:06 Temat: (3 posty)

Nasze preferencje odnośnie kont bankowych - badanie

Witam serdecznie!

Jestem studentką Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Na potrzeby mojej pracy magisterskiej przeprowadzam ankietę badającą preferencje konsumentów sektora bankowego w Polsce. Ankieta skierowana jest do ludzi mieszczących się w grupie wiekowej 18 - 30 lat, posiadających rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy.

Link do ankiety:

http://socialpaths.pl/prywata/justyna/index.php?sid=86476&newtest=Y&lang=pl

Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas,

studentka UE we Wrocławiu

odpowiedz
Sortuj według:
  • ~studentka UE, 2011-12-15 10:06
    Nasze preferencje odnośnie kont bankowych - badanie

Witam serdecznie!

Jestem studentką Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu. Na potrzeby mojej pracy magisterskiej przeprowadzam ankietę badającą preferencje konsumentów sektora bankowego w Polsce. Ankieta skierowana jest do ludzi mieszczących się w grupie wiekowej 18 - 30 lat, posiadających rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy.

Link do ankiety:

http://socialpaths.pl/prywata/justyna/index.php?sid=86476&newtest=Y&lang=pl

Z góry serdecznie dziękuję za poświęcony czas,

studentka UE we Wrocławiu

zgłoś do moderacji
    • Vlad12 *, 2012-02-09 14:20
      Odp.: Nasze preferencje odnośnie kont bankowych - badanie

Moje preferencje sa proste - mało płacić za obsługę konta, być dobrze obsługiwany prze bank, dobra możliwość obsługi przez internet i ewentualnie od czasu do czasu odwiedzenie banku. Bez konkurencyjny pozostaje jak dla mnie jedynie PKO BP.

zgłoś do moderacji
    • ~kredyciak, 2012-01-16 18:28

Polecam sprawdzona 100% aktualna [url=http://www.kredyty-przez-internet.com.pl]Porównywarka kredytów[/url], kont osobistych, lokat, kart kredytowych.

zgłoś do moderacji
    • rafcio1991 *, 2011-12-16 16:49

DLA NIEGO:

Chcesz poznać fantastyczne, naturalne, młode kobiety? Chcesz z nimi poflirtować? A może chcesz zobaczyć coś więcej? Sprawdź nowy portal społecznościowy www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Start już jutro o 21.21, Zapisz się już dziś!

Hej! Jutro o godzinie 21:21 rusza całkowicie nowy portal społecznościowy! Nie może Cię tam zabraknąć, zapraszam – Ania www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

Chcesz zobaczyć prawdziwe, seksowne, polskie dziewczyny? Wejdź na nowy portal społecznościowo – erotyczny www.sexycity.pl/polecam/rafik1991, Start już jutro o 21:21!

DLA NIEJ:

Chciałabyś zarobić 1500 zł jednej nocy, nie wychodząc z domu? Mamy coś dla Ciebie www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Sprawdź to! Start już jutro w piątek o 21:21!

Jesteś piękną, młodą i atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Bądź pierwsza! Start już w piątek o 21:21!

Koleżanka chwali się znowu nową torebką ? Chciałabyś zmienić perfumy na lepsze ? Wciąż myślisz o sukience, którą widziałaś wczoraj w sklepie? Wszystko to oraz wiele innych rzeczy znajduje się teraz w zasięgu Twojej reki! Zarejestruj się już teraz www.sexycity.pl/polecam/rafik1991 Startujemy w ten piątek o 21:21!

Kolejna nie udana praca ? Brak stałych dochodów? Jesteś piękną młodą atrakcyjną kobietą? Nie wstydzisz się swojego ciała? Lubisz wyzwania? Nie pogardzisz dodatkowymi 2 tysiącami złotych na weekend? Wejdź na www.sexycity.pl/polecam/rafik1991

zgłoś do moderacji