Kategorie: Rodzina i dzieci / Ciąża
Forum: Wózek dla malucha (3 posty)
zaÅ‚ożyciel: werkowska888 | moderator: werkowska888  | data utworzenia: 2011-08-31 12:52

Temat: Szukam wózka (1 post)
autor: werkowska888
Liczba wpisów:
5
Na forum od: 2011-07-08
  zobacz wizytówkÄ™
2011-08-31 12:51 Temat: (1 post)

Szukam wózka

Witam!

Obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży i planuje właśnie zakup wózka dla naszej córeczki, ale przy tym wyborze który mamy teraz, trudno się na coś zdecydować. Jeżeli macie jakieś doświadczenie i pomysły na to jaki wózek jest najlepszy i oczywiście dlaczego to będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie. Z moich typów jakie mam do tej pory to najbardziej podoba mi się navington caravel, bo póki co bardziej skłaniam się w stronę klasycznego wózka. Czy któraś z Was wie może coś na temat tych wózków? Ktoś użytkuje??? Będę wdzięczna za wszystkie opinie!

odpowiedz
Sortuj według:
  • werkowska888 , 2011-08-31 12:51
    Szukam wózka

Witam!

Obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży i planuje właśnie zakup wózka dla naszej córeczki, ale przy tym wyborze który mamy teraz, trudno się na coś zdecydować. Jeżeli macie jakieś doświadczenie i pomysły na to jaki wózek jest najlepszy i oczywiście dlaczego to będę bardzo wdzięczna za wszystkie opinie. Z moich typów jakie mam do tej pory to najbardziej podoba mi się navington caravel, bo póki co bardziej skłaniam się w stronę klasycznego wózka. Czy któraś z Was wie może coś na temat tych wózków? Ktoś użytkuje??? Będę wdzięczna za wszystkie opinie!

zgłoś do moderacji
    • ~josephina00, 2011-08-31 15:42
      Odp.: Szukam wózka

Jeśli bycie w związku jest dla was ważną sprawą, ale macie kłopoty ze znalezieniem tej drugiej osoby polecam wam osobiście szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Jest to najlepsza tego typu szkoła w Polsce, o które uczestnicy mają bardzo dobre opinie. Ja jestem bardzo zadowolona z efektów, przestałam bać się kontaktu z mężczyzną i każdego potrafię uwieść :) wiele się w moim życiu zmieniło na plus po tym szkoleniu, wam też na pewno pomogą

zgłoś do moderacji