Kategorie: Rodzina i dzieci / Małżeństwo
Forum: zdrada (72 posty)
zaÅ‚ożyciel: altair_art | moderator: altair_art  | data utworzenia: 2011-08-18 21:58

Temat: zdradzam (71 postów)
autor: altair_art
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2011-08-18
  zobacz wizytówkÄ™
2011-08-18 21:57 Temat: (71 postów)

zdradzam

Właśnie urodziło mi się dziecko a ja zdradzam żonę od wielu lat z inną. W dodatku moja kochanka ma męża, który dowiedział się o tym. Co mam robić? Podobno chce się spotkać z moją żoną i jej wszystko powiedzieć. Mam być pierwszy czy udawać, że nic się nie stało?

odpowiedz
Sortuj według:
  • altair_art , 2011-08-18 21:57
    zdradzam

Właśnie urodziło mi się dziecko a ja zdradzam żonę od wielu lat z inną. W dodatku moja kochanka ma męża, który dowiedział się o tym. Co mam robić? Podobno chce się spotkać z moją żoną i jej wszystko powiedzieć. Mam być pierwszy czy udawać, że nic się nie stało?

zgłoś do moderacji
    • Nouredine *****, 2011-08-18 23:08
      Odp.: zdradzam

Chwalisz sie czy żalisz? Bo że jesteś zakłamanym tchórzem to chyba wiesz..Osobiście uważam że zona powinna sie dowiedzieć i wykopac cie ze swojego zycia..

zgłoś do moderacji
      • toja2 *****, 2011-08-18 23:33

ciekawe,czy dziecko jest jego

zgłoś do moderacji
      • iskierka42 ***, 2011-08-19 10:08

uważasz,ze zdradzają tylko tchórze?

zgłoś do moderacji
        • Nouredine *****, 2011-08-19 16:03

Tak własnie uważam.Ludzie którzy są zbyt tchórzliwi żeby zmienic cos w swoim życiu,zbyt tchórzliwi żeby odejść...wolą kłamać,zdradzać,krzywdzic drugiego człowieka..(mówie o takich ktorzy to ukrywają,takich jak autor tego tematu)

zgłoś do moderacji
          • ~imho, 2011-09-03 22:41

Ale głupotę napisałaś/eś. Zdradzany nie jest krzywdzony przez zdradzającego skoro on to ukrywa. Myślenie nie boli.

zgłoś do moderacji
            • Nouredine *****, 2011-09-03 22:48

Głupoty to ty piszesz..Zdrada nie krzywdzi? A jak zdradzany/a sie dowie to nie poczuje sie skrzywdzony? A swoją drogą wydaje mi sie że ktoś kto jest zdradzany czuje że coś jest nie tak...

Myślenie nie boli-ja myśle i wiem że takich rzeczy po prostu sie nie robi..

zgłoś do moderacji
              • ~Kurt, 2011-09-04 08:26

Gdyby wszyscy zdradzający (kobiety i mężczyźni) przed pierwszą zdradą robili tak jak mówisz (odchodzili). To nie mielibyśmy 50% rozwodów - tylko jakieś 75% rozwodów (w stosunku do wszystkich małżeństw).

zgłoś do moderacji
    • ~majka, 2011-09-03 23:00

W dzisiejszych czasach zdrady są na porządku dziennym, lepiej zdradzać ,niż kiedyś dowiedzieć się,że było się zdradzanym, a samemu było się wiernym partnerowi.Zdrada to tylko kwestia czasu i nie ma co wierzyć partnerowi,że nigdy tego nie zrobi, bo możemy kiedyś żałować,że sami nie korzystaliśmy z okazji. Ja spotykam się z mężem przyjaciółki i i wcale nie mam wyrzutów sumienia,jeśli Jemu to nie przeszkadza ,to mi tym bardziej,a nawet jest to bardziej podniecające.

zgłoś do moderacji
      • ~SithPOET, 2011-09-03 23:13

gratuluję cynizmu życiowego.

zgłoś do moderacji
        • ~majka, 2011-09-04 00:07

Korzystam z życia póki mogę, jak będę miała 50 lat to wtedy będę przykładną żoną, a teraz paniom w tym wieku uwodzę mężów, a oni wcale się nie opierają i mogą poczuć się znowu młodo.

zgłoś do moderacji
    • ~Kurt, 2011-09-04 01:15

Ja zrobiłbym tak, ale nie wiem czy to ci pomoże:

1/zaprzeczaj nawet na torturach i na łożu śmierci że zdradzałeś żonę (ona chce usłyszeć że tak nie było);

2/możesz wymysleć że owszem, tamta kobieta była twą dobrą przyjaciółką, lubileś ją, ale do niczego poza przyjaźnią nigdy nie doszlo;

3/być może ona sama się w tobie zakochala i widząc że kochasz tylko swą żonę w zemście, lub irracjonalnym akcie rozpaczy wymysliła to czego bardzo by pragnęła (czyli to że byleś jej kochankiem) i powiedziala mężowi.

4/możesz sobie wyobrazić że nigdy nie zdradzileś żony i w to uwierzyć wręcz- wtedy nawet wariograf nie wykryje że kłamiesz.

zgłoś do moderacji