,
2009-01-28 22:49 To moja pasja pisanie czytanie bez tego chyba było by mi nudno
To lubię.
A jeśli chodzi o potrawy to podam tylko musze zrobić spis
Jakiś czas temu też w sobie odkryłam tą pasję:)
Blogi sprzyjają nawiązywaniu kontaktów, wymianie myśli, fantastycznie inspirują. To dobra zabawa i pożyteczne zajęcie.
Witam nowego uczestnika forum i od razu dziękuję za nowy temat. Ja też lubię blogować i nawet zauważyłam, że mnie to wciągnęło, bo staram się zajrzeć na forum codziennie. Chociaż na chwilę...
Chętnie poznam inne Twoje upodobania ;) Pozdrawiam.
,
2009-02-13 21:35 Oprócz pisania moją pasją jest radio internetowe a konkretnie wykorzystywanie serwerów do nagrywania audio blogów.
Na tym akurat zupełnie się nie znam. Czy tam nagrywa się głos? Sorry, jeżeli pytanie jest infantylne, ale wolę wprost zapytać niż kluczyć...
To jest nagranie w formacie mp3 zamieszczanie w sieci do ściągnięcia.
Taki format mają reportaże czy niektóre audycje zamieszczanie przez radiostacje.
,
2009-03-31 23:13 Ja zamieszczam raczej na serwerze płatnym jesli zamieszczam
,
2009-03-30 17:19 Jeśli chodzi o mnie to mam pare smakow do opisanie nie wiem jednak co opisac
,
2009-03-30 21:48 Ja preferuje słodkie , ale jestem otwarty na rozne smaki .Lubie oglądać czytać o kuchniach innych Narodowosci
Ja też uwielbiam słodkości... Ostatnio chętnie oglądam programy kulinarne na kanale "kuchnia.tv", m.in. o deserach różnego rodzaju... :)) Kuchnie narodowe również lubię podglądać, ale na ogół wykorzystuję tylko wybrane ciekawostki, nie mam jednej szczególnie wybranej kuchni...
,
2009-03-30 22:31 Jedzenie to jedna z najcudowniejszych czynnosci , życia. I tu dotykamy kolejnej sprawy . Marnowanie żywności , w stosunku do głodu na świecie jest straszne. Trudno jednak napisać odpowiadni przepis , czy prawo zapobiegające marnowaniu żywności . To od nas zależy co zrobimy z tym problemem .
Mnie często aż serce boli, jak widzę, że niektórzy nie szanują nawet chleba...
Fajnie, że w tak prosty sposób opisałeś swój stan uzależnienia. Dotyczy to wielu z nas. : ) pozdrawiam. Z przyjemnością będę czytać twoje wypowiedzi. Ladnie o sobie napisałeś.