Porównaj najlepsze konta firmowe, weź kredyt gotówkowy przez internet.
Konto internetowe to:
Zalety kont internetowych :
- oszczędność czasu - dzięki internetowi oszczędzasz nerwy i czas
- oszczędność pieniędzy - banki pobierają niższe opłaty za przelewy przez internet
- komfort - operacje na koncie wykonujesz kiedy chcesz
- łatwość obsługi - konta internetowe mają bardzo proste formularze
- bezpieczeństwo - banki internetowe posiadają nowoczesne zabezpieczenia (hasła sms, tokeny)
-------------------------------------------
http://www.darmowe-konto.com.pl/
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Wygrałem dość sporą kasę i wreszcie mogę spełnić swoje marzenie! Sekret tkwi w google, wpisz: "oszukaj ruletkę gra progresywna" i zobacz szczegóły :)
Co do kredytów gotówkowych to wcale nie jest łatwo je dostać, bo po ostatnim kryzysie banki bardzo niechętnie udzielają pożyczek. Na początku roku starałem się o pożyczkę na firmę w 2 bankach i w obu odprawili mnie z kwitkiem, nie wiedziałem za bardzo co z tym zrobić. Kumpel zleca księgowość biuru rachunkowemu ( CKD Hetman się nazywa ) i powiedział mi, że zajmują się też tworzeniem wniosków kredytowych. Zgłosiłem się do nich, napisali mi ten wniosek i kredyt koniec końców dostałem.
no nie do konca tak jest, mam konto firmowe właśnie we wspomnianym wcześniej pekao i nie ma problemu z kredytem, może dla nowego klienta bez żadnej historii kredytowej tak, ale stali klienci mogą liczyć na pomoc banku :)
Jestem zadowolony z pekao !!!! internetowa bankowość w tym banku jest na wysokim poziomie! dzieki temu mogę zaoszczedzić sporo czasu a na dodatek jaka to wygoda:)
,
2010-04-09 21:54 ja już mam konto i nowego nie potrzebuje, puki co pekao ma mi wprowadzic nowy system bankowości elektronicznej, powinno byc ciekawie
,
2010-04-10 18:04 Jak poprawią ten system to rzeczywiście będzie dobrze, słyszałam że sporo zmian ma być na stronie transakcyjnej
pojawiło sie troche wiecej szczegółów
http://interaktywnie.com/kreacja/artykuly/webdesign/nowy-serwis-pekao24-pod-lupa-ekspertow-12050?page=2
,
2010-04-13 15:13 Super artykuł, ładnie opisane są te wszystkie zmiany, rzetelnie bez słodzenia ;)
jak ktoś ma konto w tym banku to juz może z tej nowej stronki korzystać, z piątku na sobote włączyli ją - jakieś opinie?
,
2010-04-20 23:18 No mi się podoba:)
Opcja spersonalizowania jej jest naprawdę dobrym pomysłem