Kategorie: Biznes / Prawo i zarządzanie
Forum: Oprogramowanie dla MSP (4 posty)
założyciel: LidiaEliza | moderator: LidiaEliza  | data utworzenia: 2011-06-01 16:19

Temat: Z jakiego oprogramowania dla firm korzystacie? (3 posty)
autor: LidiaEliza
Liczba wpisów:
1
Na forum od: 2011-06-01
  zobacz wizytówkę
2011-06-01 16:23 Temat: (3 posty)

Z jakiego oprogramowania dla firm korzystacie?

Na rynku jest dostępnych mnóstwo oprogramowań dla firm, ale które wybrać? Tutaj będziemy dzielić się naszymi doświadczeniami. Zachęcam do dzielenia się z kolegami.

odpowiedz
Sortuj według:
  • LidiaEliza , 2011-06-01 16:23
    Z jakiego oprogramowania dla firm korzystacie?

Na rynku jest dostępnych mnóstwo oprogramowań dla firm, ale które wybrać? Tutaj będziemy dzielić się naszymi doświadczeniami. Zachęcam do dzielenia się z kolegami.

zgłoś do moderacji
    • peggy sue , 2012-04-13 14:07
      Odp.: Z jakiego oprogramowania dla firm korzystacie?

Pracuje w firmie, gdzie korzystamy z CDN XL. Fajnie się pracuje, jest intuicyjny. System jest zintegrowany, także jak ktoś wprowadza informacje o danym kliencie to każdy kto ma dostęp do XLa - ma dostęp do tych informacji.

Firma w której pracuje wdrażała ten system z firmy Kotrak. To akurat polecam, bo nie było z tym wdrożeniem żadnego problemu (jak słyszę opowieści koleżanki, która pracuje w innej firmie, w której konkurencyjna firma wdraża XLa, to aż ciarki człowieka przechodzą... nie da się pracować).

Poza tym sympatycznie było ;)

Wygooglaj sobie ich.

zgłoś do moderacji
    • ~tomasz, 2011-10-04 12:26

Korzystam z programów LeftHand www.lefthand.com.pl

zgłoś do moderacji
    • ~kmaro, 2011-06-01 18:13

dla osób poszukujących dobrego kursu uwodzenia polecam Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Ja byłem kompletnym laikiem w kwestii kobiet i uwodzenia, nie wiedziałem jak mam podejść do kobiety i ją poderwać, a przez to wiele okazji mi uciekło. Urodą nie grzeszyłem i myślę, że to też był powód moich problemów. Wszystko zmieniło się po kursie uwodzenia. Stałem się bardziej pewny siebie i otwarty w relacjach z kobietami a na pierwszy plan wysuwam moją osobowość :) szczerze polecam

zgłoś do moderacji