|
~malenka
![]() OFFLINE
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
zaproś do znajomych obserwuj profil zobacz wizytówkę |

Jestem w związku z Panem Baranem 40 lat.....nie nudzę się!!!Atrakcji różnego rodzaju też mi nie brakuje.Zdradzać nie zdradzał i nie zdradza,ale zawsze były inne kobiety dowartościowane,a ja...długo nic...długo nic i może gdzieś tam na szarym końcu ja.Nie zatrzymasz jak zechce coś zrobić albo powiedzieć.To prawda jak się godzisz na związek z Baranem to Go kochaj,ale wolną rękę musi mieć.Dzieci i wnuki kocha nad życie,ale żona....
kochana nie rozwalaj cudzych zwiazkow, a i tak baran ci doprawi rogi nawet jak zostawi zone oni juz tacy sa,musza miec ciagle adrenaline,jak sie nudza to szukaja innych obiektow,takze zeby przez ciebie jego dzieci nie plakaly,sama kiedys moze bedziesz matka to zobaczysz ,poszukaj wolnego samca
Mister baran to najbardziej zakuty łeb w zodiaku. Pamiętaj, że myszy się łapie na ser - jeśli nie jesteś tym co go kręci to odpuść sobie kochana. Po drugie nigdy się nie rozwala związków innych osób
oj znam takiego jednego baranka ktory odszedl od skorpiona pani zostawil dziecko i siedzi z druga lalą krorą i tak zdradza a taki był odpowiedzialny tak mu jej było żal tej chorej kobiety
miej swoje zainteresowania, zajmuj się sobą, w ogóle nie zwracaj uwagi na niego a zwariuje. Tylko czasami miej dla niego czas, niech się baranek wykaże pomysłami dobrymi żeby wam zorganizować czas. Róbcie razem tylko ciekawe rzeczy inaczej się zanudzi i poszuka innego obiektu westchnień
To mezczyzna dominujacy, ciezko zyc z takim partnerem, musisz tak postepowac aby myslal, ze wiekszosc to jego wybory i on na to wpadl..(a ty oczywiscie go do niczego nie zmuszasz) no i oczywiscie wolnosc..zero ograniczen.