Kategorie: Styl życia / Astrologia i wróżby
Forum: Horoskopy (14448 postów)
założyciel: WP.PL | moderator: WP.PL | data utworzenia: 2008-04-04 12:51

Temat: Co myślicie o związku bliźnięta koziorożec??? (43 posty)
autor: majka19882
Liczba wpisów:
3
Na forum od: 2008-11-04
  zobacz wizytówkę
2008-11-04 11:27 Temat: (43 posty)

Co myślicie o związku bliźnięta koziorożec???

Jestem w tym związku już ponad 4 lata...jestem ciekawa czy takie związki mają szanse a długie i szcześlwie życie ?? ona bliźnięta on koziorożec.

odpowiedz
Sortuj według:
  • majka19882 , 2008-11-04 11:27
    Co myślicie o związku bliźnięta koziorożec???

Jestem w tym związku już ponad 4 lata...jestem ciekawa czy takie związki mają szanse a długie i szcześlwie życie ?? ona bliźnięta on koziorożec.

zgłoś do moderacji
    • ~niunia, 2009-01-15 21:23
      Odp.: Co myślicie o związku bliźnięta koziorożec???

przez dłuższy czas tkwiłam w związku z bliźniakiem..cięzki kawałek chleba.on zupełnie nie myślał o przyszłości,typowy lekkoduch.duże dziecko,tylko on się liczył.kozica to wzór dobrej mamusi,która o wszystkim pamięta i wyprowadzi do domu,gdy bliźniak pogubi drogę.wieczne czuwanie na kimś.koziorożec zapewnia poczucie bezpieczeństwa,bliźniak tylko żyje wygodnie nie dbając o nic i wszytskie swoje pieniądze lokując w siebie.nie potrafi się dzielić.jest szalenie skąpy.musi być na pierwszym planie,inaczej jest źle.związek bliżniak koziorozec to bardzo wygodne rozwiazanie dla blizniaka,nie ma kłotni,wszytsko mu jest na rękę.tylko w pewnym momencie koziorożcowi przestaje to odpowiadac.bycie wieczną niańką,zawsze na drugim planie.wtedy odchodzi.blizniak dokonca nie rozumie dlaczego.

zgłoś do moderacji
    • ~gaga, 2012-02-19 19:15

Bliźniaki są dwulicowi, wredni,ciekawscy plotkarze. Wszędzie ucho przyłożą bo o wszystkich wszystko chcą wiedzieć na tym budują swoją siłę. Koziorożce chcą się w życiu jak wygodnie ustawić najlepiej czyimś kosztem. Ona powierzchowność, zmiennośc. On dyktatorstwo, nieprzejednanie, konserwatyzm. Powietrze i ziemia ale powietrze użyźnia i stymuluje ziemię. Kontakt raczej powierzchowny

zgłoś do moderacji
    • ~em, 2011-12-30 02:08

Znam jedną taką parę: ona bliźniaczka, on koziorożec - są w trakcie rozwodu, więc to mówi samo za siebie...

Ona zbyt dwulicowa, raz kocha go nad życie, raz gotowa go stłuc po łbie o zwykłą pierdołę (jak piszą inni - bliźniak ma zdecydowanie dwie twarze), on natomiast chciałaby chwili spokoju i nie może przywyknąć do takiej sytuacji - tak bardzo ogólnie.

To jest tylko jeden przypadek, każdy ma własne obserwacje i doświadczenia :)

zgłoś do moderacji
    • ~28latkozioł, 2012-02-14 15:14

myślę że pisanie tu czy to się uda czy nie jest zbyteczne no chyba ze wszyscy tu jesteście jasnowidzami itp i!!

sam pokochałem bliźniaczkę i słyszę od niej to samo.. jednak sam sie zastanawiam czy to bedzie miało sens już taki jestem przemyslenia sa zawsze u mmnie.. bo widać że różnice między nami są ogromne jak ktoś wcześniej już pisał ;) co w sumie mi to pasuje bo dopełnia mnie.. wszędzie pisze że kozioł to pesymista wszystko na nie a ja troszke mam inaczej :P mam ogromną chęć budowania silnej więzi domator pewnie... ale i za długo nie posiedze w domu :P nie wiem może jestem inny hehe lubie sie smiać a ona potrafi doprowadzić do takiej sytuacji. Myślę że zodiaki to jedno a co człowiek ma w sobie to drugie.... każdy jest inny mam kolegę kozła mamy wspólne cechy a też sie różnimy !! każdy jest inny a miłość no to to jest ogromna siła ciężko na nad nią zapanować więc już swoje przemyślenia odkładam na bok... i biorę się do działania... myslę że jak nie spróbujesz to sie nigdy nie dowiesz co straciłeś/aś Pozdrawiam

zgłoś do moderacji
    • ~mia23, 2012-01-06 19:57

to związek zupełnie niemożliwy no chyba że bliźniaczka zniesie chodzenie własnymi drogami koziorożca , na głowie pani domu praca, sprzątanie, gotowanie, dzieci , budowa domu etc a pan koziorożec z cicha pęk imprezki pod płaszczykiem delegacji lub wylegiwanie sie do południa i juz o 12,00 je......sniadanie, praca wyłącznie na stołku dyrektorskim bo za ch.....nie będzie robił, rzecz jasna wykształcenie nie ma znaczenia im nizsze tym wyższe aspiracje, o dzieciach przypomina sobie jak te już są dorosłe i w pełni samodzielne, przerobiłam to małżeństwo , mam 57 lat i żałuje że w to bagno wdepnełam , na szczeście opamietałam się zabrałam dzieci , wychowałam je sama ale odzyskałam godność , są wyjątki jak wszędzie ale to połączenie astrologiczne jest masakrą dla kobiety bliźniaka delikatnego ale dumnego

zgłoś do moderacji
    • ~agutek, 2012-01-01 15:59

ja bylam ze swoim bylym 6 lat mamy wspolnie dziecko ale nam sie nie udalo wybral inna wiec uwazam ze to sie nie uda. ale nie znaczy to ze skoro moj zdradzil mnie z jego kolezanka z pracy to ze twoj jest taki sam ja sie zawiodlam na nim i choc go nadal kocham on woli ja bo przy niej nie ma zadnych obowiazkow a przy mnie mial w koncu zalozenie rodziny to nie zabawa a z nia ma tylko zabawe

zgłoś do moderacji
      • ~eryka, 2012-01-01 16:26

Mi się bardzo podoba przebój zespołu Boys pt. "Jesteś szalona''. Wokalista jest zabawnym chłopakiem, również czuję do niego sympatię.

Bardzo lubię się bawić przy tej piosence, ale po imprezie zawsze trzeba posprzątać ...kto sprząta, niestety wszyscy którzy się bawili:)))-

zgłoś do moderacji
    • ~nina, 2011-12-31 16:45

To dwa światy. Na dłuższą metę sie nie da. Dwa różne temperamenty, dwa podejścia do życia. Dzięki cierpliwości koziorożca może nawet trwać związek 10 lat ale w efekcie końcowym i tak się rozpadnie.

zgłoś do moderacji
    • ~ona b on k, 2011-04-10 12:31

jestem w taki związku i działa on na zasadzie uzupełnień jak ogień i woda, przez to czasem bywa gorąco ale dajemy rady.Nie wiem czy po tym związku mogłabym związać się z innym... to jest taki magnetyzm jak + i -.Chociaż czasami nie da sie wytrzymać ale myślę, że chodzi tu bardziej o uczucie niż o układ gwiazd:)

zgłoś do moderacji
    • ~edyta, 2010-02-11 22:06

zdecydowanie zgadzam się z tym stwierdzeniem, bo taki właśnie jest mój mąz - bliźniak:((((

zgłoś do moderacji
      • ~blizniaczka, 2010-02-12 12:16

nie bierzecie tu pod uwage jednego, ze facet blizniak to zupelnie inna sprawa niz kobieta blizniaczka. Faceci spod blizniat to w wiekszosci przypadkow nygusy, lenie, malkontenci, lubia sie bawic, uwielbiaja pochwaly, nie znosza krytyki, gdy zaczynaja sie trudnosci podwijaja ogon i uciekaja, twierdzac, ze "nie sa godni takiej kobiety" hehe( wcale tak przy tym nie myslac). Oczywiscie lubia uwodzic, czarowac , gadac bzdury i tym łapia wiekszosc kobiet. Ale poza tym czarowaniem, nie sa nic warci, bo jak juz wspomnialam to lenie, ktorzy chetnie wyreczyliby sie kobieta nawet w kopaniu rowow.A przy tym strasznie niehonorowi, impulsywni.Dupki przy blizyszym poznaniu niesamowite!! Natomiast blizniaczka moze i ma dwie twarze, ale jest raczej przeciwienstwem faceta blizniaka. Przynajmniej ja jestem kobieta, ktora ma swoj honor i swoje slabosci ale facet blizniak nie ma u mnie zadnych szans. Nie znosze dupkow!!!! Koziol natomiast ...hmm......ma w sobie to czego brakuje innym, mimo ze tez z czasem staje sie nudziarzem, to jednak zaufam koziorozcowi niz blizniakowi, dla ktorego tylko licza sie pozory.

zgłoś do moderacji
    • ~>>>, 2010-11-20 15:07

Wiecie co... jestem w związku z chłopakiem drugi raz z pod znaku barana... ale ... podoba mi się i raczej jestem zakochana w nim od ponad 6msc w koziorozcu... tylko on... jest tajemniczy...nie powie co mysli o danej sytuacji damsko-meskiej... nie wiem co mam robic.. nasze relacje sa dobre ale nie na tyle zeby byc razem... koziorozce sa bardzo fajnymi facetami;D wiem to z doswiadczenia... chociaz jak same widzicie mi sie nie powiodlo ale cicha nadzieje mam caly czas.

zgłoś do moderacji
    • , 2009-01-10 17:34

Jestem bliźniaczką i swój związek z koziorożcem oceniam bardzo pozytywnie, pomimo tego, że żaden horoskop nie wróży nam świetlanej przyszłości. On nie wierzy w horoskopy więc raczej na pewno tego nie przeczyta, natomiast ja jestem przekonana, że większość naszych cech wynika z układu gwiad :D

Ja i on to dwie sprzeczności...w każdym tego słowa znaczeniu. On spokojny, zamknięty w sobie, skąpy, nie umie wyrażać uczuć. Ja ekspresyjna, gaduła, emocjonalna choleryczka ze zmiennymi nastrojami ;-)

Na początku byłam przekonana, że nie uda nam się zbudować trwałego związku jednak stało się inaczej.

Myślę, że wiele nauczyliśmy się od siebie ... on coraz częściej staje się ciepłym i zabawnym misiaczkiem, a ja coraz częściej myślę logicznie - uwielbiay się prowokować do takich zachowań . Bardzo lubimy odkrywać się nawzajem, dostrzegać coraz więcej i więcej. Bardzo się kochamy i jest nam ze sobą dobrze :-)

zgłoś do moderacji
      • ~Ami, 2010-06-15 20:54

i życzę Wam szczęścia :) bo z reguły udany związek to właśnie ten w którym ludzie diametralnie różnią sie od siebie i wtedy sie poprostu uzupełaniają:) Ludzie którzy mają takie same charakterki , po pewnym czasie zaczynają sie scierać lub nudzić zależnie od temperamentu. POWODZENIA WAM ŻYCZĘ! Ja na początku dałam plamę i nie mogę sobie wybaczyć. Bardzo tęsknie za moim zrównoważonym koziołkiem:( Bliźniaczka

zgłoś do moderacji